Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1774

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Κομπλε με τη μητρικη? Δουλεψε το crash free bios?

Δουλεψε........Για κανα 3 ωρο..Περναω windows κατεβαζω οτι ηταν να κατεβαζω κ εκει π ημουν ετοιμος να μπω να παιξω λεω κατσε να το κλεισω να ενεργοποιησω το xmp, αλλα απο το διακοπτακι π ειχε η μητρικη οχι απο bios..Επεξε 5-10 λεπτα κ δν ξανανοιξε ποτε με error code 00.....Ααααλλες 50 μερες χωρις pc τωρα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Δουλεψε........Για κανα 3 ωρο..Περναω windows κατεβαζω οτι ηταν να κατεβαζω κ εκει π ημουν ετοιμος να μπω να παιξω λεω κατσε να το κλεισω να ενεργοποιησω το xmp, αλλα απο το διακοπτακι π ειχε η μητρικη οχι απο bios..Επεξε 5-10 λεπτα κ δν ξανανοιξε ποτε με error code 00.....Ααααλλες 50 μερες χωρις pc τωρα..

Παρε πιστωτικο και παρε μια μεταχειρο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Παρε πιστωτικο και παρε μια μεταχειρο

Με μπερδεψες τωρα,,τι εννοεις? :P  Εναν 9900κ θελω να τσιμπησω αλλα τν εχουν 720 ευρο...Το θεμα ειναι θα τους παρει αλλες 50 ημερες για να μου πουν οτι την ειδε ο προμηθευτης τους κ αν θελω πιστωτικο η το ιδιο προιον..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε

Με μπερδεψες τωρα,,τι εννοεις? :P  Εναν 9900κ θελω να τσιμπησω αλλα τν εχουν 720 ευρο...Το θεμα ειναι θα τους παρει αλλες 50 ημερες για να μου πουν οτι την ειδε ο προμηθευτης τους κ αν θελω πιστωτικο η το ιδιο προιον..

εννοω να παρεις μια μεταχειρισμενη τωρα και οταν δεησουν να την τσεκαρουν να τους πεις οτι θελεις πιστωτικο ,και μεχρι τοτε κατι θα εχεις σκεφτει να παρεις με τα λεφτα αυτα 😛

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εννοω να παρεις μια μεταχειρισμενη τωρα και οταν δεησουν να την τσεκαρουν να τους πεις οτι θελεις πιστωτικο ,και μεχρι τοτε κατι θα εχεις σκεφτει να παρεις με τα λεφτα αυτα 😛

Οχι ρε μια χαρα την βγαζω τωρα..Μου χει δωσει ο κολλητος μου την αντικα του ενα ι7 860 κ την παλευω καπως..Απλα ειναι αφυσικο να κανουν τοσο πολυ καιρο..Εδω ηθελα να τους πω αν ειναι καμια γερμανια κ γυρω περιοχες ο προμηθευτης τους νατην παω εγω ο ιδιος οδικος..

15443056993411892996780.jpg

Επεξ/σία από aOUaS88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

F1 2018 ( cpu :5.1ghz / stock rtx 2080)

settings (guru3d pack) ......... camera mode :cockpit / HBAO+ / TAA / x16 AF / Ultra quality / 1080P / Track: Australia (Melbourne)

https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_2080_gaming_x_trio_review,19.html

driver version  417.22 (156fps)

696206596_.png.6a3819b3141f7ba6747f334ff4638b38.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια γιατί τρέχετε το firestrike ultra dx11 benchmark αντί του timespy dx12? 

Ειναι και free και δεν χρειάζεται να σας το φέρει ο θείος από την Αμερική :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...