Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, ultraex2003 said:

bro  !! thanks για αυτα που με στειλες αλλα θα σε παρακαλεσω κανε ενα οδηγο  τι και πως γιατι ψαχνομαι να βγαλω ακρη !!:-D

Sorry, μερικά απο αυτά που χρειάζονται τα κάνω τόσο συχνά που τα θεωρώ δεδομένα 😛 Δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο για να το τρέξεις

1) Κατεβάζεις το benchmark.jar απο το link που έστειλα, το έχεις π.χ σε ένα φάκελο C:\Downloads

2) Κατεβάζεις το JDK 11 απο το παρακάτω link: https://jdk.java.net/11/ - το κάνεις extract σε ένα φάκελο. Σε αυτόν τον φάκελο έχει έναν υποφάκελο που λέγεται bin. Εκεί πας απο command line και γράφεις java.exe -jar C:\Downloads\benchmark.jar

Αυτά μάλλον σε Windows, σε Linux είναι παρόμοιο. Επειδή δεν το έχω τρέξει ποτέ σε Windows δεν ξέρω αν παίζει, αλλά υποθέτω ότι παίζει. Αν δεν τα καταφέρεις, άστο, δεν έγινε και τίποτα 😛 Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν καλύτερα benchmarks για τα συγκεκριμένα πράγματα. Απλά είπα να το τρέξω αφου το είχα γράψει εγώ και είδα ενδιαφέρον αποτελέσματα νομίζω ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να ανέβει ο R7 1700 πάνω από  τα 4.0GHz  που βρίσκει τοίχο ...ας βάλω τα μεγάλα μέσα...

WP_20181104_18_17_46_Rich (2).jpg

WP_20181104_18_50_33_Rich (2)-3118x2398.jpg

WP_20181104_21_54_52_Rich (3).jpg

WP_20181104_21_54_47_Rich (2).jpg

Επεξ/σία από obijuan1983
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/11/2018 στις 1:53 ΠΜ, Luciddream είπε

Ένα δικό μου Java micro benchmark που είχα γράψει στα γρήγορα πριν λίγο καιρό, comparison Intel 2500k vs Ryzen 2700x. Τα περισσότερα αν όχι όλα απο αυτά είναι single thread, εκτός απο το CRC32c που ειναι hardware accelerated και εκεί φαίνεται η υπεροχή της Intel στο συγκεκριμένο. Αν βρούμε CRC32c library που υποστηρίζει AMD ευχαρίστως να το ξανατρέξω. (Είναι και αργά και ελπίζω να μην έχω κάνει καμια πατάτα)

Screenshot from 2018-11-04 01-49-23.png

bro !! oκ thanks  εβγαλα  τελικα ακρη και εκανα 2 run  για συγκρισεις στα 4.5 και στα 4.9 μνημες τις αφησα στα 2133 !!! :D

3770κ  @   4.9

4.9.JPG

3770κ @  4.5

gmnmggm.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks θα τα προσθέσω και στην λίστα που έχω τα αποτελέσματα :) Απο ότι βλέπω είναι ίδια με τον 2500k, με λίγο παραπάνω απόδοση λόγω i7 / γενιάς? Τρέχουν και χωρις warmup phase οπότε δεν ειναι τελείως accurate, αλλά προσωπικά μου κάνει.
Έψαχνα χτες μηπως προσθέσω και επιπλέον benchmarks όπως SIMD instructions, AES instructions κτλπ, αλλά θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο, και είναι και off-topic :D

Επίσης με έβαλες σε σκέψεις χτες που πήγα να κοιμηθώ, και θεωρώ ότι ειναι τραγικό να ζητάω απτον κόσμο να κατεβάσουν το JDK. Θα προσπαθήσω να το κάνω bundle, η compile σε native binary για μελλοντικές χρήσεις 😛

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ.

Της 1080ti το score που είχα στο εν λόγω bench μπορεί να μην το έχω ,αλλά θα προσπαθήσουμε να δούμε που θα κοφτάρει στο firestrike η 2080..........Έπεται συνέχεια.....

image.png.d755e7b797bb251dcd47b36e04cdf522.png

• Like 9
Δημοσ.

παιδες απο τη στιγμη  που υπαρχουν   συγκεκριμενα  θεματα με bench πχ vray /cinebench /superposition........ κλπ

ειναι κριμα να μπαινουν εδω  στο γενικο συνολο ετσι  και χανοντε καθε μερα που περναει με καθε ανεβασμα  και δεν μπορουν να γινονται συγκρισεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικα γρηγορα πρωινα  run !!!:D

3770k @  4.8

1060 @ +150 core  + 950 mem

drivers  416.81

win 10 pro  insider  1809 build 18277

rfgfgfgy.JPG

sdsddfd.JPG

fgfgvgv.JPG

dxdfx.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...