haris013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Κάντο σε σχέση με το cpu Για την κάρτα γραφικών ομοίως υπάρχει το msi afterburner και εκεί μπορείς να κάνεις την καμπύλη στροφών της κάρτας Επίσης έχει ρυθμίσεις για oc και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες πχ ρολόγια κάρτας θερμοκρασίες /στροφές φαν κλπ εφτιαξα τα fan curve στο afterburner αλλά η κάρτα κάνει οτι θέλει μόνη της.. Δεν υπακούσει στις ρυθμίσεις που έχω δώσει. η κάρτα μου είναι αυτή https://www.techpowerup.com/gpu-specs/palit-gtx-1050-ti-stormx.b3930 Στη διάρκεια που έτρεχα firestrike πχ, η κάρτα ανέβηκε στους 60 βαθμούς αλλά το fan πήγε μέχρι 40% ενώ με τις ρυθμίσεις που έχω δώσει σαφώς θα έπρεπε να ανεβάσει αρκετά rpm. Αντίστοιχα όταν είναι idle με temp 30-31 βαθμούς το fan speed δεν πέφτει κάτω από 30% που θα έπρεπε.. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από haris013
ultraex2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, haris013 είπε εφτιαξα τα fan curve στο afterburner αλλά η κάρτα κάνει οτι θέλει μόνη της.. Δεν υπακούσει στις ρυθμίσεις που έχω δώσει. η κάρτα μου είναι αυτή https://www.techpowerup.com/gpu-specs/palit-gtx-1050-ti-stormx.b3930 Στη διάρκεια που έτρεχα firestrike πχ, η κάρτα ανέβηκε στους 68 βαθμούς αλλά το fan πήγε μέχρι 48% ενώ με τις ρυθμίσεις που έχω δώσει σαφώς θα έπρεπε να ανεβάσει αρκετά rpm. Αντίστοιχα όταν είναι idle με temp 30-31 βαθμούς το fan speed δεν πέφτει κάτω από 30% που θα έπρεπε.. Άσε το msi στο auto στο βασικό μενού του Μετά μπες και κάνε καμπύλη στροφών Τσεκαρισε να να είναι ενεργή η καμπύλη και ενεργό το msi μη το κλείνεις δηλαδή και ενεργοποίησε να βλέπεις μέσα στροφές /θεροκρασιες κλπ για παρακολουθημα Σε μένα δουλεύει πάντως κανονικά η καμπύλη στροφών έχω 1060 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από ultraex2003
haris013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ultraex2003 είπε Άσε το msi στο auto στο βασικό μενού του msi Μετά μπες και κάνε καμπύλη στροφών Τσεκαρισε να να είναι ενεργή η καμπύλη και ενεργό το msi μη το κλείνεις δηλαδή και εργοποίησε και να βλέπεις μέσα στροφές /θεροκρασιες κλπ Σε μένα δουλεύει πάντως κανονικά η καμπύλη στροφών έχω 1060 όπα μισό, πρέπει να είναι μόνιμα ανοικτό το afterburner? οκ δουλεύει! όντως ανεβάζει στροφές όσο αυξάνεται η θερμοκρασία, το θέμα είναι οτι δεν πέφτει κάτω από 30% όσο είναι idle. Είναι κάποιο hw limitation αυτό;
aOUaS88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, haris013 είπε όπα μισό, πρέπει να είναι μόνιμα ανοικτό το afterburner? οκ δουλεύει! όντως ανεβάζει στροφές όσο αυξάνεται η θερμοκρασία, το θέμα είναι οτι δεν πέφτει κάτω από 30% όσο είναι idle. Είναι κάποιο hw limitation αυτό; Ναι πρεπει να ειναι ανοιχτο το msi... ΔΝ πανε κατω απο 30% τα ανεμηστηρια της καρτας σου,εξισου κ η κιτρινη διακεκομενη γραμμη,ειναι το σημειο των min rpm... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από aOUaS88 1
ultraex2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Ναι πρεπει να ειναι ανοιχτο το msi... ΔΝ πανε κατω απο 30% τα ανεμηστηρια της καρτας σου,εξισου κ η κιτρινη διακεκομενη γραμμη,ειναι το σημειο τον min rpm... πιθανον να ειναι τετοια η ρυθμιση της καρτας σου το 30% σε μενα παει μεχρι 25% και 814 στροφες το min και max 100% στο 3250 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από ultraex2003 2
BabisTs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μία πίστα (BAKU) που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα..........Μεγάλο σασπένς στα δοκιμαστικά (για 49 εκατοστά έχασα την pole και για 2 χιλιοστά πήρα την δεύτερη θέση )...... Ακόμα μεγαλύτερο σασπένς είχε ο αγώνας (για 220 εκατοστά πήρα τον αγώνα).......Ίδρωσα σε αυτό το race! 8
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://valid.x86.fr/al41up Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από BabisTs 7
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, BabisTs είπε https://valid.x86.fr/al41up θα μου δωσεις λιγο απο single να σου δωσω λιγο απο Multi ? 😃
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε θα μου δωσεις λιγο απο single να σου δωσω λιγο απο Multi ? 😃 Μια χαρά είναι όλα τα cpu αυτήν την περίοδο ..... Έχουν αρκετή δύναμη παντού..... Σκέφτομαι κάτι Pentium 4 που ξεκίνησα σαν πρώτο υπολογιστή 🤣 3
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Memory benchmark ,εχω φαει τα λυσακα μου να τις παω παραπανω αλλα δεν κουνιουνται με τπτ 3
Luciddream Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Ένα δικό μου Java micro benchmark που είχα γράψει στα γρήγορα πριν λίγο καιρό, comparison Intel 2500k vs Ryzen 2700x. Τα περισσότερα αν όχι όλα απο αυτά είναι single thread, εκτός απο το CRC32c που ειναι hardware accelerated και εκεί φαίνεται η υπεροχή της Intel στο συγκεκριμένο. Αν βρούμε CRC32c library που υποστηρίζει AMD ευχαρίστως να το ξανατρέξω. (Είναι και αργά και ελπίζω να μην έχω κάνει καμια πατάτα) 3
ultraex2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Luciddream είπε Ένα δικό μου Java micro benchmark που είχα γράψει στα γρήγορα πριν λίγο καιρό, comparison Intel 2500k vs Ryzen 2700x. Τα περισσότερα αν όχι όλα απο αυτά είναι single thread, εκτός απο το CRC32c που ειναι hardware accelerated και εκεί φαίνεται η υπεροχή της Intel στο συγκεκριμένο. Αν βρούμε CRC32c library που υποστηρίζει AMD ευχαρίστως να το ξανατρέξω. (Είναι και αργά και ελπίζω να μην έχω κάνει καμια πατάτα) για στειλτο και σε μενα να το τρεξω ψηλα με τον 3770κ επισης θελει και μνημες ψηλα η δε παιρνει χαμπαρι; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από ultraex2003
Luciddream Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, ultraex2003 said: για στειλτο και σε μενα να το τρεξω ψηλα με τον 3770κ επισης θελει και μνημες ψηλα η δε παιρνει χαμπαρι; μπα παντού παίζει, τώρα το τι αποτέλεσμα θα βγάλει είναι άλλο θέμα 😛 στο στέλνω σε pm αν και μπορεί να μην είναι και πολύ accurate. Κάποια στιγμή μπορεί να το βελτιώσω. Το βάζω και εδώ το link όποιος θέλει να το δοκιμάσει, χρειάζεται JDK 11. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Luciddream 1
Luciddream Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Εκτός απο το CRC32c που έχει προβάδισμα η Intel, ενδιαφέρον είναι και το αποτέλεσμα στο SHA-1 benchmark. Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει το sha_ni cpu instruction. Θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή με ένα CPU τύπου 8700k να δούμε ποιος υπερέχει και πόσο
ultraex2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Luciddream είπε Εκτός απο το CRC32c που έχει προβάδισμα η Intel, ενδιαφέρον είναι και το αποτέλεσμα στο SHA-1 benchmark. Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει το sha_ni cpu instruction. Θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή με ένα CPU τύπου 8700k να δούμε ποιος υπερέχει και πόσο bro !! thanks για αυτα που με στειλες αλλα θα σε παρακαλεσω κανε ενα οδηγο τι και πως γιατι ψαχνομαι να βγαλω ακρη !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα