ultraex2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Ξερω βρε συ τι κανουν αμφοτερα. Στο auto που το ειχα 2 3 μηνες εδιναν 1.25 και τα 2 και πηγαινε και 1.28. Τωρα με 0.95 και 1.0 παλι εχω stability οπως πριν. Δηλαδη ποσο κατω μπορω να τα ριξω? Και καλυτερες θερμοκρασιες κανα 2 βαθμους σε τελειως silence η ψυκτρα μιας και το vccsa δινει ρευμα στα pins γυρω απο το cpu package. Όσο κάτω μπορείς όσο να εχεις σταθερότητα στη συχνότητες που στοχεύεις εσύ θα το δεις με δοκιμές Πχ σε μένα μετά το 3 κλικ κάτω ρεύμα παπαλα ( μπλε οθόνη του θανάτα) όποτε το άφησα στα 2 κλικ καρασταθερος
Heybro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Όσο κάτω μπορείς όσο να εχεις σταθερότητα στη συχνότητες που στοχεύεις εσύ θα το δεις με δοκιμές Πχ σε μένα μετά το 3 κλικ κάτω ρεύμα παπαλα ( μπλε οθόνη του θανάτα) όποτε το άφησα στα 2 κλικ καρασταθερος Καταλαβα. Εγω τωρα ειμαι ακριβως στα stock που δινει η intel στο vccio 0.95 και λιγο πιο κατω στο vccsa στο 1 απο 1.05 που δινει η intel. Παει τραινο ο υπολογιστης παντου και σε 100% load. Θα τα κατεβασω ακομα λιγο και βλεπουμε. Δεν το περιμενα γιατι σε auto εδινε 1.25 η μητρικη ενω μπορουσε να παιξει με τα 3/4 του ρευματος.
ultraex2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Καταλαβα. Εγω τωρα ειμαι ακριβως στα stock που δινει η intel στο vccio 0.95 και λιγο πιο κατω στο vccsa στο 1 απο 1.05 που δινει η intel. Παει τραινο ο υπολογιστης παντου και σε 100% load. Θα τα κατεβασω ακομα λιγο και βλεπουμε. Δεν το περιμενα γιατι σε auto εδινε 1.25 η μητρικη ενω μπορουσε να παιξει με τα 3/4 του ρευματος. Ναι έτσι ακριβώς είναι τα χει κάνει στάνταρ αν και τσιμπημενα τα στοκ ρεύματα για να παίζουν όλα τα cpu Tωρα όσοι τοχουν πάρει χαμπάρι και την ψάχνουν και ρίχνουν ρεύματα κερδισμένοι είναι απλά θέλει κάποιο χρόνο να αφιερωσεις και η πλειοψηφία πιστευω βαριετέ δεν ασχολειτε 1
Heybro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Ναι έτσι ακριβώς είναι τα χει κάνει στάνταρ αν και τσιμπημενα τα στοκ ρεύματα για να παίζουν όλα τα cpu Tωρα όσοι τοχουν πάρει χαμπάρι και την ψάχνουν και ρίχνουν ρεύματα κερδισμένοι είναι απλά θέλει κάποιο χρόνο να αφιερωσεις και η πλειοψηφία πιστευω βαριετέ δεν ασχολειτε Ακομα και stock δηλαδη ειναι ανεβασμενα ε? Απορω γιατι εδινε 1.25 η μητρικη σε auto απο μονη της. Τα εριξα και αλλο στα 0.93 και 0.97 και φαινεται να πηγαινει ακομα πολυ καλα. Παρακατω δεν τα ριχνω γιατι ειναι και στα 4.8 λογικα καπου θα το φαω το bsod αν πεσω και αλλο. Οπως και να εχει λιγοτερο ρευμα λιγοτερο επηρεασμο στα υποσυστημα οποτε καλως τα κατεβασα κατω απο τα stock.
ultraex2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Heybro είπε Ακομα και stock δηλαδη ειναι ανεβασμενα ε? Απορω γιατι εδινε 1.25 η μητρικη σε auto απο μονη της. Τα εριξα και αλλο στα 0.93 και 0.97 και φαινεται να πηγαινει ακομα πολυ καλα. Παρακατω δεν τα ριχνω γιατι ειναι και στα 4.8 λογικα καπου θα το φαω το bsod αν πεσω και αλλο. Οπως και να εχει λιγοτερο ρευμα λιγοτερο επηρεασμο στα υποσυστημα οποτε καλως τα κατεβασα κατω απο τα stock. Ναι αφου έχεις κατέβει εκεί είσαι παραπάνω από πολύ καλά!! Δεν χρειάζετε να πας πιο κάτω διότι το bsod παραμονεύει!! 1
Heybro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Ναι αφου έχεις κατέβει εκεί είσαι παραπάνω από πολύ καλά!! Δεν χρειάζετε να πας πιο κάτω διότι το bsod παραμονεύει!! Δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια. Πιο κάτω και από stock. Έτρεξα 4 Corona 4 cinebench ibtl όλα κομπλέ. 4.8 βέβαια στα 5 τι θα χρειαστεί δεν ξέρω. Με 31 ambient ίσως παραπάνω μέσα στο κουτί λόγω gpu που δουλεύει συνέχεια τα 1.3 είναι λίγο απαγορευτικά γιατί βλέπω 73 74 βαθμούς σε load.
Zaknafein Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Κάπου τα 'χεις μπερδέψει, στοκ είναι 0.95v / 1.05v IO / SA, αυτό που λες "auto" είναι από XMP profile, όχι stock. Και οκ, μπορείς να τα κατεβάσεις μεν (με μικρό θερμικό όφελος), αλλά ρισκάρεις για bsod σε περιπτώσεις που έχει αυξημένο φορτίο ο IMC (τα περισσότερα παιχνίδια είναι πολύ light, αλλά μπορεί πχ σε κάποιο win update να έχεις παρατράγουδα). Επίσης αν δεν ασχοληθείς με BCLK ή mem OC, δεν επηρεάζουν την σταθερότητα σε core OC, το vCore παίζει ρόλο εκεί, σχεδόν αποκλειστικά. @BabisTs Μεγειές και άσε τις φλωριές με vram OC και δώσε πόνο σε πυρήνα, πρέπει να χτυπάει 26Κ+ η FTW3 1
BabisTs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Formula 1 2017 bench (settings guru3d pack http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1080_ti_gaming_x_trio_review,20.html ) cpu:5.0ghz (daily) _ gpu stock στα 1080P το run.......πραγματικό κτήνος με τα fps..... 6
~Palpatin~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 2:53 ΜΜ, Heybro είπε Καταλαβα. Εγω τωρα ειμαι ακριβως στα stock που δινει η intel στο vccio 0.95 και λιγο πιο κατω στο vccsa στο 1 απο 1.05 που δινει η intel. Παει τραινο ο υπολογιστης παντου και σε 100% load. Θα τα κατεβασω ακομα λιγο και βλεπουμε. Δεν το περιμενα γιατι σε auto εδινε 1.25 η μητρικη ενω μπορουσε να παιξει με τα 3/4 του ρευματος. Το xmp στα έδωσε τόσο.
BabisTs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Far Cry 5 Bench settings guru3d pack ( http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1050_3gb_review,15.html ) 1080ti stock 8700K 5.0ghz 1080p 6
mcrae13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, BabisTs είπε Far Cry 5 Bench settings guru3d pack ( http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1050_3gb_review,15.html ) 1080ti stock 8700K 5.0ghz 1080p Bro !!! Όπλο !! Καλοδούλευτη Από ρολόγια δεν βλέπω να αναφέρεις κάτι,οπότε και υποθέτω : Ή έκατσε μπανάνα που το βλέπω απίθανο για ftw ή έπιασες κορυφή και δεν το λες μην σε ματιάσουμε Βάζω και ένα δικό μου sc από F1 2017 guru3d settings (δεν το έχω παίξει ακόμα,έχω κολλήσει με το dirt4 ) Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από mcrae13 3
BabisTs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mcrae13 είπε Bro !!! Όπλο !! Καλοδούλευτη Από ρολόγια δεν βλέπω να αναφέρεις κάτι,οπότε και υποθέτω : Ή έκατσε μπανάνα που το βλέπω απίθανο για ftw ή έπιασες κορυφή και δεν το λες μην σε ματιάσουμε Βάζω και ένα δικό μου sc από F1 2017 guru3d settings (δεν το έχω παίξει ακόμα,έχω κολλήσει με το dirt4 ) Με το second bios (μαγικό διακοπτάκι ) που έρχεται η κάρτα είναι στα 2.0ghz stock τα ρολόγια της και κρατάει τα ρολόγια του boost της άριστα (μου έχει κάνει εντύπωση σαν υλοποίηση).........σε τι ρολόγια είσαι στο f1 (stock πυρήνα και μνήμες ?) παραπάνω.... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από BabisTs 4
mcrae13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε Με το second bios (μαγικό διακοπτάκι ) που έρχεται η κάρτα είναι στα 2.0ghz stock τα ρολόγια της και κρατάει τα ρολόγια του boost της άριστα (μου έχει κάνει εντύπωση σαν υλοποίηση)......... Σούπερ είσαι,αν και μικρή σημασία έχουν αυτά,περισσότερο ψυχολογικά. Έτσι κι αλλιώς τέρας είναι η ti. Η υλοποίηση σίγουρα είναι top bro !! Δώσε πόνο και παίξε games να ευχαριστηθεις (μετά την αποχή ) !! 2
BabisTs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Πάμε και ένα χαλαρό Firestrike extreme ........ 15600+ gpuscore 7
BabisTs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Πρεσσάρωντας ελαφρώς σε μνήμες της gpu...και Formula 1 2017 bench (settings guru3d pack http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1080_ti_gaming_x_trio_review,20.html ) cpu:5.0ghz 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα