Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Heybro είπε

Ακομα και stock δηλαδη ειναι ανεβασμενα ε? Απορω γιατι εδινε 1.25 η μητρικη σε auto απο μονη της. Τα εριξα και αλλο στα 0.93 και 0.97 και φαινεται να πηγαινει ακομα πολυ καλα. Παρακατω δεν τα ριχνω γιατι ειναι και στα 4.8 λογικα καπου θα το φαω το bsod αν πεσω και αλλο. Οπως και να εχει λιγοτερο ρευμα λιγοτερο επηρεασμο στα υποσυστημα οποτε καλως τα κατεβασα κατω απο τα stock.

Ναι αφου έχεις κατέβει εκεί είσαι παραπάνω από πολύ καλά!! Δεν χρειάζετε να πας πιο κάτω διότι το bsod παραμονεύει!!

• Thanks 1
  • Απαντ. 25,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1777

• ultraex2003

1510

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

Ναι αφου έχεις κατέβει εκεί είσαι παραπάνω από πολύ καλά!! Δεν χρειάζετε να πας πιο κάτω διότι το bsod παραμονεύει!!

Δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια. Πιο κάτω και από stock. Έτρεξα 4 Corona 4 cinebench ibtl όλα κομπλέ. 4.8 βέβαια στα 5 τι θα χρειαστεί δεν ξέρω. Με 31 ambient ίσως παραπάνω μέσα στο κουτί λόγω gpu που δουλεύει συνέχεια τα 1.3 είναι λίγο απαγορευτικά γιατί βλέπω 73 74 βαθμούς σε load. 

Δημοσ.

Κάπου τα 'χεις μπερδέψει, στοκ είναι 0.95v  / 1.05v IO / SA, αυτό που λες "auto" είναι από XMP profile, όχι stock.

Και οκ, μπορείς να τα κατεβάσεις μεν (με μικρό θερμικό όφελος), αλλά ρισκάρεις για bsod σε περιπτώσεις που έχει αυξημένο φορτίο ο IMC (τα περισσότερα παιχνίδια είναι πολύ light, αλλά μπορεί πχ σε κάποιο win update να έχεις παρατράγουδα).

Επίσης αν δεν ασχοληθείς με BCLK ή mem OC, δεν επηρεάζουν την σταθερότητα σε core OC, το vCore παίζει ρόλο εκεί, σχεδόν αποκλειστικά.

@BabisTs Μεγειές και άσε τις φλωριές με vram OC και δώσε πόνο σε πυρήνα, πρέπει να χτυπάει 26Κ+ η FTW3 :D

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/7/2018 στις 2:53 ΜΜ, Heybro είπε

Καταλαβα. Εγω τωρα ειμαι ακριβως στα stock που δινει η intel στο vccio 0.95 και λιγο πιο κατω στο vccsa στο 1 απο 1.05 που δινει η intel. Παει τραινο ο υπολογιστης παντου και σε 100% load. Θα τα κατεβασω ακομα λιγο και βλεπουμε. Δεν το περιμενα γιατι σε auto εδινε 1.25 η μητρικη ενω μπορουσε να παιξει με τα 3/4 του ρευματος.

Το xmp στα έδωσε τόσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, BabisTs είπε

Far Cry 5 Bench settings guru3d pack ( http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1050_3gb_review,15.html )

1080ti stock

8700K 5.0ghz

1080p

Χωρίς τίτλο.png

Bro !!!

Όπλο !! Καλοδούλευτη :)

Από ρολόγια δεν βλέπω να αναφέρεις κάτι,οπότε και υποθέτω :

Ή  έκατσε μπανάνα που το βλέπω απίθανο για ftw ή έπιασες κορυφή και δεν το λες μην σε ματιάσουμε :P :P 

Βάζω και ένα δικό μου sc από F1 2017   guru3d settings (δεν το έχω παίξει ακόμα,έχω κολλήσει με το dirt4 :P ) 

F1 2017 Screenshot 2018.07.09 - 20.23.12.42.png

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Bro !!!

Όπλο !! Καλοδούλευτη :)

Από ρολόγια δεν βλέπω να αναφέρεις κάτι,οπότε και υποθέτω :

Ή  έκατσε μπανάνα που το βλέπω απίθανο για ftw ή έπιασες κορυφή και δεν το λες μην σε ματιάσουμε :P :P 

Βάζω και ένα δικό μου sc από F1 2017   guru3d settings (δεν το έχω παίξει ακόμα,έχω κολλήσει με το dirt4 :P ) 

F1 2017 Screenshot 2018.07.09 - 20.23.12.42.png

Με το second bios (μαγικό διακοπτάκι ) που έρχεται η κάρτα είναι στα 2.0ghz stock τα ρολόγια της και κρατάει τα ρολόγια του boost της άριστα (μου έχει κάνει εντύπωση σαν υλοποίηση).........σε τι ρολόγια είσαι στο f1 (stock πυρήνα και μνήμες ?) παραπάνω....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Με το second bios (μαγικό διακοπτάκι ) που έρχεται η κάρτα είναι στα 2.0ghz stock τα ρολόγια της και κρατάει τα ρολόγια του boost της άριστα (μου έχει κάνει εντύπωση σαν υλοποίηση).........

Σούπερ είσαι,αν και μικρή σημασία έχουν αυτά,περισσότερο ψυχολογικά.  Έτσι κι αλλιώς τέρας είναι η ti. 

Η υλοποίηση σίγουρα είναι top bro !!  Δώσε πόνο και παίξε games να ευχαριστηθεις (μετά την αποχή ;) ) !!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ είσαι bro....

http://www.guru3d.com/articles_pages/f1_2017_pc_graphics_performance_benchmark_review,4.html

australia / clear weather /  cockpit camera view /  ultra quality / ASSAO / x16 AF / taa /1 lap

Περιμένω πως και πώς το καινούργιο (λιώσιμο το 2017 έχει φάει) μετά τις 20 Αυγούστου μιας και είμαι fan του είδους......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Εδώ είσαι bro....

http://www.guru3d.com/articles_pages/f1_2017_pc_graphics_performance_benchmark_review,4.html

australia / clear weather /  cockpit camera view /  ultra quality / ASSAO / x16 AF / taa /1 lap

Περιμένω πως και πώς το καινούργιο (λιώσιμο το 2017 έχει φάει) μετά τις 20 Αυγούστου μιας και είμαι fan του είδους......

Ωραίος,εγώ τα έπαιζα παλιά. F1 2011 πρέπει να είχα παίξει τελευταία. 

Τώρα επέστρεψα πάλι στα racing .Έλιωσα dirt 4 ,f1 τώρα και ψιλοπαίζω και λίγο forza horizon. Λέω να χτυπήσω το motorport γιατί το horizon παραείναι arcade για τα γούστα μου. Το σκέφτομαι μήπως πάρω μια και καλή το 8 που θα βγεί σε λίγο...

Για τις ρυθμίσεις τις ίδιες αλλά με default το camera view ήμουν.

• Like 2
Δημοσ.
On 04/07/2018 at 08:54, BabisTs said:

Με το καλό να έρθει πρώτα και θα μπεί στο τραπέζι των benches........για να δούμε και σε τι κομμάτι silicon lootery θα τύχω......Για asus strix / msi / giga κοίταγα αλλά σε evga κατάληξα για πρώτη φορά σε gpu....

Λογω εμπειριας mining, απο τις καρτες που εχω η EVGA ftw2 μακραν η καλυτερη. Τωρα βεβαια θεμα τυχης ηταν προφανως, αλλα και παλι, μεγαλη διαφορα απο τις υπολοιπες. Κραταγε πολυ ψηλα ρολογια undervolted στον πατο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...