Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

edit: Dual boot windows 8.1pro με win10 pro 1803 

Για τσέκαρε ρε συ γιατί τα frame drops είναι πολύ μεγάλα. Σκέφτομαι να πάω στην 1607 και disable τα updates. Microsoft Nvidia είναι για τα πανηγύρια εταιρείες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σου πω κατι?Dual boot κανε windows 8.1 optimazation εκανα πριν λιγο και θα τσεκαρω!τα win8.1 ειναι full stable χωρις χαζομαρες!φταινε τα 1803!!! τα αφηνω προς το παρων ακρη!

Μεχρι τα 1709 ειναι πολυ τελειος με 99%usages και οι 2 καρτες χωρις προβλημα η 1803 φταιει!

Επεξ/σία από panakos_thess
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panakos_thess είπε

Να σου πω κατι?Dual boot κανε windows 8.1 optimazation εκανα πριν λιγο και θα τσεκαρω!τα win8.1 ειναι full stable χωρις χαζομαρες!φταινε τα 1803!!! τα αφηνω προς το παρων ακρη!

Είναι μικρός ο ssd για Dual boot. 256 είναι. Τα 1803 είναι το χειρότερο update και έχει καταστρέψει όλο το gaming. Τώρα τι θα κάνουν οι 2 υπεύθυνοι ms Nvidia δεν ξέρω. Απαράδεκτοι πάντως η AMD έβγαλε ήδη driver για την 1803 έκδοση. Προφανώς η επόμενη μου κάρτα θα είναι AMD. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παντως στο FAR CRY 5 που παίζω κάθε μέρα (απο λίγο) δεν είδα καμία διαφορά. Είμαι μόνιμα στα 60fps καρφωμένα (V-SYNC)

Δημοσ.

For those who're asking if the 1803 update fixed the stuttering the answer is NO! I've installed it last night also dsabled all the useless services, the telemetry, and played some games. On my rig even with a 1080ti the situation is terrible. The Division Max 70 Avg 50/3 Min 42 Gta V also the same and Rise Of The Tomb Raider even worse.

The tests has been done in 1440p on a 144hz monitor with: i7 6700k @4.2ghz liquid cooled, DDR4 32Gb RAM @3200mhz (15-15-15-36) and a Zotac 1080ti Amp Extreme. I've also done the same tests on an identical rig that i got but totally custom looped and with a 1080ti FE unless to test if the issues were caused by temps, but nothing has changed at all. 

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Εγώ παντως στο FAR CRY 5 που παίζω κάθε μέρα (απο λίγο) δεν είδα καμία διαφορά. Είμαι μόνιμα στα 60fps καρφωμένα (V-SYNC)

Wildlands μόνο έτρεξα στο far cry 5 είχα μόνιμα 75fps σήμερα θα δω αν έχουμε και εκει θέμα. Στο wildlands έχω 30 ώρες ποτέ δεν έπεσα από τα 75. Τώρα πέφτω στα 50 σε σημεία που έχω 25% cpu usage και 70 gpu usage. Απαράδεκτο τελείως. 

Δημοσ.

Ναι επαιξα πολλα παιχνιδια με 8.1 και σμοοθ και οι καρτες 99% δεν ξερω τι φταιει στα 8.1 ειναι σμοοθ φουλ Microsoft πας να φτιαξεις κατι γ@μας κατι αλλο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Ναι επαιξα πολλα παιχνιδια με 8.1 και σμοοθ και οι καρτες 99% δεν ξερω τι φταιει στα 8.1 ειναι σμοοθ φουλ Microsoft πας να φτιαξεις κατι γ@μας κατι αλλο

Τα 8.1 έχουν κανονικα dx12 και γενικά θα λείψει κάτι σε σχέση με τα 10? Μεγάλοι τρόμπες πάντως βγάζουν εκατομμύρια και βαριούνται να φτιάξουν βασικά πράγματα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Τα 8.1 έχουν κανονικα dx12 και γενικά θα λείψει κάτι σε σχέση με τα 10? Μεγάλοι τρόμπες πάντως βγάζουν εκατομμύρια και βαριούνται να φτιάξουν βασικά πράγματα. 

Φυσικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι κανουν {φταιει η microsoft για εμενα} αλλα οτι να ναι στα Bench frametimes Καμια σχεση με τα 10αρια 1803 win8.1 for thw win με ολα τα updates

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Πότε ανέβηκε η 1803version? Κοίταξα τώρα και είμαι 1709 ακόμα

Μείνε όπως είσαι :P

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Πότε ανέβηκε η 1803version? Κοίταξα τώρα και είμαι 1709 ακόμα

Την εμφάνισε σε λίγα άτομα που δεν εινα insider. Μείνε όπως είσαι τι ήθελα και την έβαλα το wildlands είναι unplayable όταν πριν ήμουν stable 75fps και έπαιζα 5 6 ώρες χωρίς θέμα. Τώρα στο μισάωρο από τα frametime drops το κλείνω. Θα δοκιμάσω να βάλω τον προηγούμενο driver. 

1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Όντως,τόσο χάλια??

Δεν φαντάζεσαι. Να είμαι με 70% gpu usage και 30 cpu usage και να έχω 50fps. Τέτοιο stuttering πρώτη φορά που στο wildlands όσο παίζω ήταν από τις πιο smooth εμπειρίες. 

• Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...