Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Θέμα της nvidia είναι κ της mcrosoft.

Κατ'εμε γύρνα σε v1607 με κλειστά updates + standby memory fix 

( Όλα αυτά αναφέρονται στο geforce forum topic )

Τωρα τα διαβαζω 

https://forums.geforce.com/default/topic/1051197/windows-10-update-1803-causing-trouble-/

χαμος γινεται. Πρεπει να κανω ολικο format δεν υπαρχει αλλη επιστροφη εσβησα τo windows.old. Εφοσον βλεπω οτι ειναι γενικο το προβλημα θα βγει ελπιζω γρηγορα drivers και απο nvidia και απο ms κανα update να εχουμε το προηγουμενο performance. 2 μερες τωρα δεν εχω αγγιξει παιχνιδι σημερα ασχοληθηκα με emulators που εκει ειναι οκ τα πραγματα ας πουμε. Θα κανω ενα ddu unistall και install ξανα χωρις geforce experience αν και οπως γραφουν δεν οφειλετε εκει. Απαραδεκτα πραγματα παντως αλλα microsoft ειναι αυτη εχει καταστρεψει skype nokia windows phone 6.1 7 8 κτλ κτλ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panakos_thess είπε

Τα βρισκω πολυ ενταξει smooth κλπ γρηγορα ολα ΟΚ με Clean install!αλλα πολλα προβληματα στα παιχνιδια εχω δει η ειναι θεμα driver η θεμα win10 1803

Κανένα πρόβλημα από μένα τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει σε game.........

Settings from guru3d http://www.guru3d.com/articles_pages/f1_2017_pc_graphics_performance_benchmark_review,5.html

(απλά για ultra high settings το έχω ρίξει σε high για να τραβάει το καρτόνι.....τα υπόλοιπα settings όπως έχουν και στο guru3d)

F1 και 1080P ....stock η gpu.....

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Heybro είπε

Τωρα τα διαβαζω 

https://forums.geforce.com/default/topic/1051197/windows-10-update-1803-causing-trouble-/

χαμος γινεται. Πρεπει να κανω ολικο format δεν υπαρχει αλλη επιστροφη εσβησα τo windows.old. Εφοσον βλεπω οτι ειναι γενικο το προβλημα θα βγει ελπιζω γρηγορα drivers και απο nvidia και απο ms κανα update να εχουμε το προηγουμενο performance. 2 μερες τωρα δεν εχω αγγιξει παιχνιδι σημερα ασχοληθηκα με emulators που εκει ειναι οκ τα πραγματα ας πουμε. Θα κανω ενα ddu unistall και install ξανα χωρις geforce experience αν και οπως γραφουν δεν οφειλετε εκει. Απαραδεκτα πραγματα παντως αλλα microsoft ειναι αυτη εχει καταστρεψει skype nokia windows phone 6.1 7 8 κτλ κτλ. 

Εδώ πέρασε ένας χρόνος και χ€στηκε τόσο η nvidia κ αλλο τόσο η ms. Αν δεν ασχοληθεί κάποιο μεγάλο μέσο με κάποιο δυνατό άρθρο μη περιμένεις. Εδώ οι ίδιοι στην nvidia αδυνατούν "λένε" να αναπαραστήσουν το πρόβλημα ώστε να βγει fix (1709 v)

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Εδώ πέρασε ένας χρόνος και χ€στηκε τόσο η nvidia κ αλλο τόσο η ms. Αν δεν ασχοληθεί κάποιος μεγάλο μέσο με κάποιο δυνατό άρθρο μη περιμένεις. Εδώ οι ίδιοι στην nvidia αδυνατούν "λένε" να αναπαραστήσουν το πρόβλημα ώστε να βγει fix (1709 v)

Στο 1709 τι προβλημα υπαρχει? Αυτο δεν ειχαμε πριν? Ολα καλα δουλευαν. Να βρω λες το release 1607 και κοψιμο τα updates?Το standby memory fix τι ειναι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Στο 1709 τι προβλημα υπαρχει? Αυτο δεν ειχαμε πριν? Ολα καλα δουλευαν. Να βρω λες το release 1607 και κοψιμο τα updates?Το standby memory fix τι ειναι?

Σου στέλνω pm

• Thanks 1
Δημοσ.

MOBO-gigabyte z68x-ud5-b3

cpu- intel 2600k

ram-vengeance  8gb 1600mhz

vga-ati radeon hd 6970

1.47 v  = 5ghz boot κανονικα με αποτυχια στα test σταθεροτητας.

σε οποια αλλη συχνοτητα κατω των 5ghz εχω θερμοκρασιες max 85  σε test σταθεροτητας και ολα τα test με επιτυχια.

Αυτη την στηγμη ειμαι σε δυναμικες συχνοτητες απο 0,950v-1,29v (1.6ghz-4,2ghz)

Δημοσ.

με φαγατε ρε !!! κακο ματι !!!  παρε bsod να χεις αντε ψαξε τι φταιει τωρα !!!:angry:

υγ 1 : στα 7 αρια  δεν υπαρχει καποιο θεμα !!!:D

υγ 2  ο πανακος  φταιει  για ολα μολις ειπε για καποιο θεμα παρε να χεις bsod !!:P:P

P5030013.JPG

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Ξανά στο Firestrike HOF (2x GPU), με παρολίγον 36Κ σκορ και κουτσές Ti... (1987 max clock)

https://www.3dmark.com/3dm/26442632

fs_35986.jpg.fb0560cf7f8f54c6563dddde4aab1431.jpg

Και best run σε FSE (-120 πόντους από HoF):

FSE_OC_SLI.jpg.d9cf4dbe634d99c605ace642843dedeb.jpg

Πολεμικός!!

Κάνα παιχνίδι παίζεις με αυτό το setup?

Αν ναι,ανέβασε κάνα μπεντσακι από game να πάρουμε καμψεις  :P

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο το RotTR έχω πρόχειρο, το οποίο πρέπει να είναι ότι πιο random για benchmark, ειδικά στα min.

2K/SMAA/Very High preset (HBAO+ & Pure hair on):

Dx12

RotTR_DX12_2.jpg.5493a7d3c11686cbd47b351ed00980a4.jpg

Dx11

RotTR1.jpg.954f6e9a41a1c067ef753384801c929a.jpg

Σε Dx11 δεν ξέρω τι παίζει, έτρεξα και 2ο run, μια απ'τα ίδια, δεν έχω ιδέα γιατί έχει τόσο μεγάλη διαφορά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νικο αχχααχχααχχαααααααααααααααχ;ααχαχα ενα Blue screen εβγαλες κλαιν :P:P:P

Παιδια το τι διαβαζω για τα windows 1803 στο nvidia forum ο κακκος χαμος γινεται ολοι πηγαν σε windows 8.1 λενε να εχουν το κεφαλι ησυχο χαχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αστα βραστα πρωτη μου φορα να εχω θεμα με το λειτουργικο στα Games μετα απο καιρο,φυσηκα κανω και optimization CPU UNPARK-Κλεισιμο HPET και msi mode της καρτες γραφικων και πολλα αλλα!!!αλλα δεν αλλαζει κατι διοτι η το λειτουργικο κανει την ζημια η ο κ@λο driver της nvidia!!!μου ερχετε να το σπασω στο Geforce forum της nvidia γινεται ο κακος χαμος εκει μεσα.Ολοι λενε windows 8.1 και πολυ το build 1511-1607 αν και δεν ειχα θεματα με 1709 ολα smooth θα κανω dual boot win8.1 που λενε οτι ειναι σμοοθ πληρως να δω τι γινεται.ειδα κατι frametimes εναντιον 1080-980τι-7850 και της 7850 ηταν καταπληκτηκο δεν ξερω τι κανει εκει η nvidia

Επεξ/σία από panakos_thess

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...