Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα δεν είχε πολλά runs το πρόγραμμα, είχε αφαίρεση scalp & μπανάκι... (delid + x62) :D

5200_cb_delid.thumb.jpg.7aec192569b9aa57b87480630bdb16a8.jpg

Το ερώτημα τώρα είναι, θα μπουτάρει με 5.3 άραγε;

• Like 9
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Zaknafein είπε

Σήμερα δεν είχε πολλά runs το πρόγραμμα, είχε αφαίρεση scalp & μπανάκι... (delid + x62) :D

5200_cb_delid.thumb.jpg.7aec192569b9aa57b87480630bdb16a8.jpg

Το ερώτημα τώρα είναι, θα μπουτάρει με 5.3 άραγε;

Και delid και x62. Αυτά είναι σε καλή μεριά. Ησυχάζεις από θερμοκρασίες μιας και καλή. Στα 5.3 με 1.46 εμένα bootare και έβγαλε μπλε οθόνη μόλις πήγε να μπει στο desktop. Άρα μάλλον δεν πάει 5.3 στα 5.2 μπαίνω και με 1.38. Δοκίμασε με 1.45 και ελπίζω να μπει σε θερμοκρασίες πρόβλημα ξανά δεν θα έχεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα το έλεγα Golden (ίσως Tier 2), πάντως έβγαλε και cpu-z validation @ 5.3 / 1.46v.

cpuz5300.jpg.d4e1feb8591b724c1446f3c4141be6b2.jpg

https://valid.x86.fr/xt28hq

Στο θέμα delid, άξιζε τον κόπο (και το πετσοκόψιμο :P), είμαι 20° κάτω στα daily και δεν είναι θέμα ψύκτρας... 5 GHz / 1.335v Corona:

corona_delid_x62.jpg.e748ba5ae952d43afb1a35224ca6a0af.jpg

Το ΤΙΜ job δεν ήταν τόσο χάλια, η κόλλα έκανε την ζημιά μάλλον (πολύ πράμα και ανομοιόμορφη εφαρμογή):

5ae5b032b44df_.jpg.b62a740c10d21a8751b8ca9983df43f4.jpg

• Like 9
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Με τι VCCSA/IO αυτά και τι DRAM voltage;

Ένα καινούργιο run βελτιωμένο με vccio:1.05 & vccsa:1.1 & dram:1.38v

Χωρίς τίτλο.png

• Like 8
Δημοσ.

Ερώτηση,για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. 

Όσοι χρησιμοποιείτε THERMAL GRIZZLY KRYONAUT

επειδή διαβάζω ότι είναι πολύ σκληρή και στεγνώνει,την απλώνετε με κάρτα ή βάζετε μπιζελι?

(λέω να βάλω στην gpu)

thanks 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

επειδή διαβάζω ότι είναι πολύ σκληρή και στεγνώνει,την απλώνετε με κάρτα ή βάζετε μπιζελι?

(λέω να βάλω στην gpu)

thanks 

Επειδή την εχω χρησημοποιησει παντου την Kryonaut θα σε πω ενα πραγμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ θα την απλωσεις εννοιτε εγω βαζω στο δαχτυλο ζελοφαν και το απλονο η καλυτερη μεθοδο για εμενα!!!!!!!Τωρα στης καρτες παλι απλομα απο την στοκ παστα ειδα καμια 6-7 βαθμους διαφορα οχι παραπανω.

Επεξ/σία από panakos_thess
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

(λέω να βάλω στην gpu)

thanks 

• Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα να δώ που μπουτάρει με 1,42 dram voltage.......4200mhz / cl16

Χωρίς τίτλο.png

21 ώρες πριν, petranthe είπε

@babisTs είσαι σταθερός σε μνήμη με αυτούς τους χρονισμούς ή απλά bootαρει και βγάζει cpu bench;

Προς το παρών μέχρι να κάνω delid και να βρώ τα σταθερά daily το λειτουργώ stable στα 3600mhz/cl15 ........γενικά φαίνεται ότι έχουν καλό oc potential οι μνήμες ........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνωντας stability στα 4,9ghz .....κάτι βρήκαμε....είμαστε σε καλό δρόμο.......με delid μπορεί και να χαμηλώσουμε λίγο ακόμα σε vcore (και εννοείται θα βελτιωθούν τα temps)......γενικά από την taichi απλά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και με τον cpu αλλά και με τις μνήμες έτσι όπως τα σετάρει........

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...