Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, strawman είπε

Λογικα θα βγαζει και με 1.25, το cpuz ειναι για τα ντραβαλα. Απλα το vcore θελω να το αφησω σταθερο 1.3 (που το θεωρω safe) και να δω μεχρι που μπορω να παω.

Αν πηγαίνεις 5 με 1.30 θα είσαι τούμπανος. Χτύπα 10 loops IBT very high που είναι και γρήγορο.Αν το βγάλεις είσαι σε πολύ καλό δρόμο ;)

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1488

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.
23 ώρες πριν, panakos_thess είπε

Babi ΑΓΟΡΙΝΑ μεγιεςςςςςςςςςς θελουμε screens καλο δουλεφτο,χαχα εχω ποιασει 2 μεχρι στιγμης 8700Κ και σκοτώνουν ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Thanx!

• Like 4
Δημοσ.

Το υπόβαθρο ήρθε επιτέλους.....μένει να βρώ χρόνο για το στήσιμο και εννοείται να δώ και τι κομμάτι cpu μου κάθησε.Άντε να παρουσιαστεί και μία gtx 1180/2080 ή όπως αλλιώς θα λέγεται για να έρθει και να ενισχύσει το rig....

IMG_20180427_125648.png

• Like 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Το υπόβαθρο ήρθε επιτέλους.....μένει να βρώ χρόνο για το στήσιμο και εννοείται να δώ και τι κομμάτι cpu μου κάθησε.Άντε να παρουσιαστεί και μία gtx 1180/2080 ή όπως αλλιώς θα λέγεται για να έρθει και να ενισχύσει το rig....

IMG_20180427_125648.png

Πολυ τουμπανο setup bro!!

Κατι ακυρο οι μνημες ειναι ασημι-κοκκινο???Γιατι μονο αυτο το συνδιασμο βλεπω δεν παιζουν αλλα χρωματα??

Επεξ/σία από patsakos. D
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, patsakos. D είπε

Κατι ακυρο οι μνημες ειναι ασημι-κοκκινο???Γιατι μονο αυτο το συνδιασμο βλεπω δεν παιζουν αλλα χρωματα??

https://www.tweaktown.com/reviews/7695/skill-tridentz-ddr4-3600-16gb-dual-channel-memory-kit-review/index.html

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, patsakos. D είπε

Εχουν ενα λαθος τα περισσοτερα καταστηματα στο skroutz στις εμφανιζουν ασημι κοκκινο και σου ερχονται μαυρο κοκκινο

2 ώρες πριν, BabisTs είπε

IMG_20180427_125648.png

Με γειες ,ψυξη η υπαρχουσα?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φρέσκα νούμερα με σχετικά σταθερό mem OC.

CPU: 5.0 GHz, 1.335v Vcore, LLC High, VCCIO 1.09v, VCCSA 1.17v.

RAM: 3800-17-17-17-46 1T, 1.38v.

Cb15

Spoiler

cb15_5GHZ_3800RAM_record.jpg.64b081b5e0310e8a022c995a7f5342fa.jpg

Corona 1.3

Spoiler

corona_ramtweaks.jpg.1be3a0a41317430938a5f42e702ea570.jpg

Aida64 Memory

Spoiler

597_3800_17_STABLE2.png.0d51a17e1e1b3dfb1965bcf6be93ac00.png

• Like 9
Δημοσ.

4 ώρες πριν, patsakos. D είπε

Σε ευχαριστώ....  κοκκινομαυρες είναι. 

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Εχουν ενα λαθος τα περισσοτερα καταστηματα στο skroutz στις εμφανιζουν ασημι κοκκινο και σου ερχονται μαυρο κοκκινο

Με γειες ,ψυξη η υπαρχουσα?

Εννοείται phanteks 14pe 3fan... 

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Σε ευχαριστώ....  κοκκινομαυρες είναι. 

Εννοείται phanteks 14pe 3fan... 

Άμα του πάρεις το σκαλπ, θα είσαι σούπερ... εμένα την παλεύει με την 12άρα σε p/p μέχρι εκεί που παίζω τώρα (81° σε σινεπάγκο/Corona), αν και το σκέφτομαι για delid+280 AiO, δεν ξέρω αν θα με αφήσει να πάω 5.1/5.2 όμως (για 24/7, γιατί suicide runs κάνω και τώρα στα 5.1).

• Like 4
Δημοσ.

Ετοιμασίες.....

Χωρίς τίτλο.png

41 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Άμα του πάρεις το σκαλπ, θα είσαι σούπερ... εμένα την παλεύει με την 12άρα σε p/p μέχρι εκεί που παίζω τώρα (81° σε σινεπάγκο/Corona), αν και το σκέφτομαι για delid+280 AiO, δεν ξέρω αν θα με αφήσει να πάω 5.1/5.2 όμως (για 24/7, γιατί suicide runs κάνω και τώρα στα 5.1).

Αν  καθήσει καλό κομμάτι έτοιμο το έχω το delid tool και τα σύνεργα....το σκέφτομαι και εγώ να μπλέξω με νεράκι αλλά δεν με πείθουν για τον θόρυβο που κάνουν.

• Like 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Ετοιμασίες.....

Χωρίς τίτλο.png

Αν  καθήσει καλό κομμάτι έτοιμο το έχω το delid tool και τα σύνεργα....το σκέφτομαι και εγώ να μπλέξω με νεράκι αλλά δεν με πείθουν για τον θόρυβο που κάνουν.

Έλα λέμε να ετοιμάζονται τα εργαλεία! Άντε φτου φτου και ξαναφτου,να είναι καλό το τσιπάκι bro!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και σετάρω win ακόμα......run με 1,2v (θα δούμε αν κατεβαίνει και άλλο σε vcore μιας και φόρτωσα απλά ένα profile για ένα run απλά) και 4,9ghz  (4.6ghz cache).......απλό φόρτωμα με xmp 3600mhz / cl15......

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 13
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Μιας και σετάρω win ακόμα......run με 1,2v (θα δούμε αν κατεβαίνει και άλλο σε vcore μιας και φόρτωσα απλά ένα profile για ένα run απλά) και 4,9ghz  (4.6ghz cache).......απλό φόρτωμα με xmp 3600mhz / cl15......

Χωρίς τίτλο.png

bro !!! κατι γινεται εεεεεεεεεεε!!!! !!!:D συνεχισε !!!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...