ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Heybro είπε Σε ευχαριστώ πολύ δεν πρόκειται να το έβρισκα με τίποτα. X*1.8 θα βάλω δηλαδή ακόμα και αν έχω 120% Power limit η 80% power limit. Για δειτε λιγο το εχω στο 80% power limit εβαλα στο correction formula στο power x*1.8 που ειναι τα 180watt tdp και βγαινει το παρακατω: Στο 1070ti power ειναι το power της gpu.Δεν δειχνει παλι watt και επειδη το εχω 80% power limit δειχνει πολυ υψηλα νουμερα. Σε ευχαριστω το hwinfo το δουλευα αλλα δεν γνωριζα οτι εχει πολυ περισσοτερες παραμετρους απο το afterburner. Οι θερμοκρασιες στα vrms ειναι διαφορετικες απο τη θερμοκρασια του core σωστα? Να τις προσθεσω αν ειναι εφοσον υπαρχει αισθητηρας που τα δειχνει σωστα. ναι εννοειτε οτι θες βαλε επισης μπορεις να μεταβαλεις/χρωματισει/και σε πια σειρα να κατεβει κλπ ωστε να μην ειναι τεραστια Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από ultraex2003
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ultraex2003 είπε ναι εννοειτε οτι θες βαλε επισης μπορεις να μεταβαλεις/χρωματισει/και σε πια σειρα να κατεβει κλπ ωστε να μην ειναι τεραστια Τα vrms θα τα βαλω καλο ειναι να εοχυμε μια ιδεα για τις θερμοκρασιες. Για το power της gpu να δειχνει τα watt γινεται τελικα γιατι δεν τα καταφερα.
ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Heybro είπε Τα vrms θα τα βαλω καλο ειναι να εοχυμε μια ιδεα για τις θερμοκρασιες. Για το power της gpu να δειχνει τα watt γινεται τελικα γιατι δεν τα καταφερα. Πρέπει να έχει watt μπορεί να το αναφέρει κάπως αλλιώς πχ power chip δες το βαλε ομως κάποιες ρυθμισεις και δες μέσα τι σου δείχνει πχ 200/300 Δεν μπορώ να το δω τώρα θα το κοιτάξω ομως !!! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από ultraex2003 1
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Πρέπει να έχει watt μπορεί να το αναφέρει κάπως αλλιώς πχ power chip δες το βαλε ομως κάποιες ρυθμισεις και δες μέσα τι σου δείχνει πχ 200/300 Δεν εχει ρε γαμωτο δεν ξερω μονο % δειχνει και το hwinfo τα ιδια. Για vrm temperatures δεν μου εχει στο hwinfo ισως λειπουν αισθητηρες?
ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν εχει ρε γαμωτο δεν ξερω μονο % δειχνει και το hwinfo τα ιδια. Για vrm temperatures δεν μου εχει στο hwinfo ισως λειπουν αισθητηρες? Για να βγάλει εχτρα στη λίστα το msi η να προσθέσει dll που θες να δειχνει πρέπει να πας στο monitoring του msi που είναι πάνω δεξιά εκεί που είναι οι τελιτσες Να μπεις στο μενού και να τσεκαρεις το hwinfo dll και να κάνεις ad ότι θες να περάσεις μέσα και μετά αφου έχει περάστει μέσα στη λίστα του να το τσεκαρεις στα αριστερά για να φαίνεται μεσα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από ultraex2003 1
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Για να βγάλει εχτρα στη λίστα το msi η να προσθέσει dll που θες να δειχνει πρέπει να πας στο monitoring του msi που είναι πάνω δεξιά εκεί που είναι οι τελιτσες Να μπεις στο μενού και να τσεκαρεις το hwinfo dll και να κάνεις ad ότι θες να περάσεις μέσα και μετά αφου έχει περάστει μέσα στη λίστα του να το τσεκαρεις στα αριστερά για να φαίνεται μεσα Εβγαλε αρκετα απλα δεν εχει vrm temperature ουτε στο hwinfo εχει για δες λιγο.
ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Heybro είπε Εβγαλε αρκετα απλα δεν εχει vrm temperature ουτε στο hwinfo εχει για δες λιγο. Ασε το μσι Μεσα στη λίστα του hwinfo του προγράμματος δεν σου αναφέρει vrm 1 vrm 2 /in out /chip power κλπ έχεις την τελευταία την 5.82 hwifo εμένα για την 290 καρτα εχει παρά πολλα να βαλω Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από ultraex2003 1
mcrae13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά για vrm temps , μόνο σε amd έχω δει από όσες κάρτες έχουν περάσει από τα χέρια μου. Τα watt πάντως τα βλέπω στο hwinfo οπότε μπορείς να τα βλέπεις και in-game. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από mcrae13 3
ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Βασικά για vrm temps , μόνο σε amd έχω δει από όσες κάρτες έχουν περάσει από τα χέρια μου. Αάα πιθανον αυτό είναι για αυτό δε βρίσκει το παιδί νrm temp με nvidia έχω καιρό να παίξω με nvidia Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από ultraex2003 2
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Ασε το μσι Μεσα στη λίστα του hwinfo του προγράμματος δεν σου αναφέρει vrm 1 vrm 2 /in out /chip power κλπ έχεις την τελευταία την 5.82 hwifo εμένα για την 290 καρτα εχει παρά πολλα να βαλω Οχι δεν τα εχει αυτα. 5.74 εχω θα βαλω 5.82 μπας και μου τα βγαλει. Ισως και να μην εχει αισθητηρες για vrms η strix παντως. 20 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Βασικά για vrm temps , μόνο σε amd έχω δει από όσες κάρτες έχουν περάσει από τα χέρια μου. Τα watt πάντως τα βλέπω στο hwinfo οπότε μπορείς να τα βλέπεις και in-game. Ετσι πρεπει να ειναι ψαχνω κανα μισαωρο δεν εχει. Τα watt απο το hwinfo προσπαθω να βρω να βαλω in game και ειμαι κομπλε. Παιζω με 80% power limit και βλεπω κραταει 2100mhz core οποτε τα +120% power limit αδικα τα ειχα τοσο καιρο. Να στε καλα για τις πληροφοριες.
ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Οχι δεν τα εχει αυτα. 5.74 εχω θα βαλω 5.82 μπας και μου τα βγαλει. Ισως και να μην εχει αισθητηρες για vrms η strix παντως. Ναι βάλε την 5.82 αλλά όπως είπε και ο mcrae μάλλον σε nvidia δεν παίζει vrm temp 1
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Ναι βάλε την 5.82 αλλά όπως είπε και ο mcrae μάλλον σε nvidia δεν παίζει vrm temp Δεν πειραζει θα προσπαθησω να βαλω τουλαχιστον τα current watt να βλεπω και τα average και ειμαι κομπλε. Αρκετες παραμετρους βλεπω ηδη Ετοιμα και τα watt το προσθεσα και στο afterburner αλλα στο hwinfo μπορεις να βλεπεις average current max κτλ. Δεν βρηκα μονο αν γινεται να βλεπω μαζι και current και average. Μου εχει να επιλεξω μονο ενα. Και δεν ειδα καπου να γραψω power και να εχει διπλα τα watt. Βγαζει απλα το νουμερο και εβαλα κοκκινο χρωμα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Heybro 1
mcrae13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Με ποιο χαμηλό vcore δεν βγάζει ούτε cpuz στα 5.1 ?
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 25 minutes ago, mcrae13 said: Με ποιο χαμηλό vcore δεν βγάζει ούτε cpuz στα 5.1 ? Λογικα θα βγαζει και με 1.25, το cpuz ειναι για τα ντραβαλα. Απλα το vcore θελω να το αφησω σταθερο 1.3 (που το θεωρω safe) και να δω μεχρι που μπορω να παω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα