BabisTs Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, ShooterX είπε Καλορίζικο... Εύχομαι ψηλά κλοκια ,,Περίμενα να γίνεις red όμως ...;p Βασικά κόκκινος είμαι.... Αν έπαιζα στα 1440p ή 4Κ τότε θα πήγαινα σε ryzen 2700X με κλειστά μάτια μιας και το βάρος το τρώει εξολοκλήρου η gpu. Επειδή όμως βρίσκομαι στα 1080P 144Hz θέλω το καλύτερο πουσαρισμα της gpu.... Ειδάλλως το πακέτο των Ryzen 2700X είναι καλύτερο σε total επιδόσεις από αυτό της Intel στην main πλατφόρμα. Στο μόνο που χάνει θα είναι στο Gaming στα 1080P σε συνδυασμό με δυνατή gpu...Στα υπόλοιπα ο 2700X ρίχνει παντόφλα στους μπλε στην main. 5 ώρες πριν, STORM1978 είπε Ένα μόνο θα σου πω, πήρες Τούμπανο μητρική! Καλορίζικα!! Bro ελπίζω να είναι γούρικη η mobo... Ας είναι καλά η Asus που δεν έβγαλε ξανά sabertooth και έτσι πήγα στην Taichi. Με 4 παραπάνω power phases για καλύτερα κλοκια (προϋπόθεση βέβαια είναι και το lottery του cpu) και με καλύτερη υποστήριξη μεγαλύτερων ταχυτήτων στις μνήμες ram από την αντίστοιχη asus hero για μενα ήταν μονόδρομος η Taichi. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μερικά 3d mark με 1080ti ελαφρύ oc και 8700k - 5.1 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από petranthe 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναμένωντας τα υπόλοιπα parts ..... κατέφτασε η kumtel σήμερα...... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από BabisTs 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 31 λεπτά πριν, BabisTs είπε Αναμένωντας τα υπόλοιπα parts ..... κατέφτασε η kumtel σήμερα...... bro !!!!! χαχαχα τι edition σου πα να παρεις !!!! μεγειες απο μενα και μακαρι να παιξει πολυ ψηλα !!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 56 λεπτά πριν, BabisTs είπε Αναμένωντας τα υπόλοιπα parts ..... κατέφτασε η kumtel σήμερα...... Με γειες!!!! Άντε αναμένουμε κλοκια bro !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Αναμένωντας τα υπόλοιπα parts ..... κατέφτασε η kumtel σήμερα...... Με γειες βάρα τον στα αυτιά. Αν κλοκαρετε στα 5.3 με κάτω από 1.45 και έχεις τα 5 με <1.3 έχεις άψογο κομμάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ενα realbench 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ultraex2003 είπε bro !!!!! χαχαχα τι edition σου πα να παρεις !!!! μεγειες απο μενα και μακαρι να παιξει πολυ ψηλα !!! Thanx......Η ιστορία στα lottery των cpus μου έχει δείξει ότι δεν στέκομαι τυχερός (σε αντίθεση με το lottery στις gpus).......πάντα μου τυχαίνουν μέτρια κομμάτια στις cpus......θα δείξει αν αλλάξει η τύχη μου αφού άλλαξα και στρατόπεδο ύστερα από χρόνια πηγαίνωντας από asus σε asrock στις mobo....φυσιολογικά μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή θα έχω και mobo / ram......Γενικά από batch number δεν με ενθουσίασε το cpu.....αλλά και το batch number μου έχει δείξει ότι δεν λέει κάτι από τους 4790Κ.......θα δείξει bro.... 3 ώρες πριν, mcrae13 είπε Με γειες!!!! Άντε αναμένουμε κλοκια bro !!! Για φαντάσου να μου καθήσει καμία μπανάνα κομμάτι στο τέλος......anyway bro...τουλάχιστον kumtel για τον χειμώνα θα έχω τσάμπα! 2 ώρες πριν, Heybro είπε Με γειες βάρα τον στα αυτιά. Αν κλοκαρετε στα 5.3 με κάτω από 1.45 και έχεις τα 5 με <1.3 έχεις άψογο κομμάτι. Thanx φίλος.....και εγώ ελπίζω σε καλό κομμάτι ......αλλά θα δω τις επόμενες ημέρες τι cpu μου κάθησε!Ότι και να είναι πάντως κάτω από 1,3v θα παίζει καθημερινά....... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 MSI Afterburner 4.5.0 (Official) http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ultraex2003 είπε MSI Afterburner 4.5.0 (Official) http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html Το πέρασα εξαιρετικό πρόσθεσαν πολύ πράμα στα on screen χαρακτηριστικά. Αυτό που δεν βρήκα είναι αν ξέρετε πως γίνεται να βλέπω πόσα watt τραβάει η gpu. Μερικοί στο YouTube το έχουν και δεν το βρήκα. Αν βάλω power δείχνει απλά %. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, Heybro είπε Το πέρασα εξαιρετικό πρόσθεσαν πολύ πράμα στα on screen χαρακτηριστικά. Αυτό που δεν βρήκα είναι αν ξέρετε πως γίνεται να βλέπω πόσα watt τραβάει η gpu. Μερικοί στο YouTube το έχουν και δεν το βρήκα. Αν βάλω power δείχνει απλά %. Βάλε στο correction formula x*(watt/100) Δηλαδή αν η GPU σου τραβάει 250 watt σε stock, βάζεις x*2.5. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Babi ΑΓΟΡΙΝΑ μεγιεςςςςςςςςςς θελουμε screens καλο δουλεφτο,χαχα εχω ποιασει 2 μεχρι στιγμης 8700Κ και σκοτώνουν ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, Heybro είπε Το πέρασα εξαιρετικό πρόσθεσαν πολύ πράμα στα on screen χαρακτηριστικά. Αυτό που δεν βρήκα είναι αν ξέρετε πως γίνεται να βλέπω πόσα watt τραβάει η gpu. Μερικοί στο YouTube το έχουν και δεν το βρήκα. Αν βάλω power δείχνει απλά %. προσωπικα δε χρησιμοποιω το msi να μου δειχνει πληροφοριες περα απο τη καρτα γραφικων (temps /core/ mem/usage )κλπ επειδη ομως παιζω και με το hwinfo 64 μπορει να σου δειξει σε real time μαζι με το msi οτι εχει στη λιστα του με ρυθμισεις επισης σε πια σειρα τα θες στο τι να λεει εκτος απο τα default και σε τι χρωμα εκαστο να σου δειχνει πχ εκτος των αλλων σε συχνοτητα cpu /mem usage συστηματος /temp cpu / κλπ βαζω για καρτα τα εξης (vrm1/vrm 2 temps) και gpu memory errors σε real time εσυ φυσικα μπορεις να βαλεις να σου δειχνει απο τη λιστα του hwinfo 64 οτι θες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Όσο περισσότερα monitoring tools τρέχεις μαζί τόσο "ζορίζεις" τον επεξεργαστή με polling όμως. Το HWiNFO είναι εξαιρετικό αλλα είναι πιο εύκολο να τρέχει απλά το afterburner με correction formula γι' αυτό που θέλει imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Spartan117 είπε Βάλε στο correction formula x*(watt/100) Δηλαδή αν η GPU σου τραβάει 250 watt σε stock, βάζεις x*2.5. Σε ευχαριστώ πολύ δεν πρόκειται να το έβρισκα με τίποτα. X*1.8 θα βάλω δηλαδή ακόμα και αν έχω 120% Power limit η 80% power limit. Για δειτε λιγο το εχω στο 80% power limit εβαλα στο correction formula στο power x*1.8 που ειναι τα 180watt tdp και βγαινει το παρακατω: Στο 1070ti power ειναι το power της gpu.Δεν δειχνει παλι watt και επειδη το εχω 80% power limit δειχνει πολυ υψηλα νουμερα. 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε προσωπικα δε χρησιμοποιω το msi να μου δειχνει πληροφοριες περα απο τη καρτα γραφικων (temps /core/ mem/usage )κλπ επειδη ομως παιζω και με το hwinfo 64 μπορει να σου δειξει σε real time μαζι με το msi οτι εχει στη λιστα του με ρυθμισεις επισης σε πια σειρα τα θες στο τι να λεει εκτος απο τα default και σε τι χρωμα εκαστο να σου δειχνει πχ εκτος των αλλων σε συχνοτητα cpu /mem usage συστηματος /temp cpu / κλπ βαζω για καρτα τα εξης (vrm1/vrm 2 temps) και gpu memory errors σε real time εσυ φυσικα μπορεις να βαλεις να σου δειχνει απο τη λιστα του hwinfo 64 οτι θες Σε ευχαριστω το hwinfo το δουλευα αλλα δεν γνωριζα οτι εχει πολυ περισσοτερες παραμετρους απο το afterburner. Οι θερμοκρασιες στα vrms ειναι διαφορετικες απο τη θερμοκρασια του core σωστα? Να τις προσθεσω αν ειναι εφοσον υπαρχει αισθητηρας που τα δειχνει σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα