mcrae13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Κατέβασα το cpu στα 4.8 για να δώ με τι ρεύματα παίζει. Νταξ δε θέλει πολύ ,με 1.15v το χει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Που τον βρηκες τοσο γαματο 7700k? Delid κανεις μονος σου εχεις το εργαλειο που εχουν βγαλει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Που τον βρηκες τοσο γαματο 7700k? Delid κανεις μονος σου εχεις το εργαλειο που εχουν βγαλει? χεχε..ασε "λαχείο" έπιασα από τα μεταχείρα του insomnia..αγορασμένος 11/17 από άτομο που δεν έχει σχέση με oc. Βασικά έψαχνα καιρό για κανα used μπιναρισμένο αλλά δεν έβρισκα και είπα να πάρω στην τύχη για να δω Delid με το Rockit tool 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε χεχε..ασε "λαχείο" έπιασα από τα μεταχείρα του insomnia..αγορασμένος 11/17 από άτομο που δεν έχει σχέση με oc. Βασικά έψαχνα καιρό για κανα used μπιναρισμένο αλλά δεν έβρισκα και είπα να πάρω στην τύχη για να δω Delid με το Rockit tool Μπραβο ρε φιλε να τον χαρεις λιωστον παραμενει απο τους top στο gaming. Με delid κανεις θαυματα στην 3ετια ισως παρω το rockit να πειραματιστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Μπραβο ρε φιλε να τον χαρεις λιωστον παραμενει απο τους top στο gaming. Με delid κανεις θαυματα στην 3ετια ισως παρω το rockit να πειραματιστω. Να σαι καλά φίλε! Τον έχω βάλει στα 5 με 1.26 και παίζω daily με 55c average σε cpu intensive games. Μια χαρά. Αν σε "τρώει" για πειράγματα και delid κάντο τώρα, ο επεξεργαστής δεν χαλάει αν δεν τον "βιάσεις" με 1.4+ vcore . Στην ουσία κερδίζεις ένα δροσερό τσιπ με μεγαλύτερες συχνότητες. Στην τριετία "ποιος ζει ποιος πεθαίνει" φιλικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Να σαι καλά φίλε! Τον έχω βάλει στα 5 με 1.26 και παίζω daily με 55c average σε cpu intensive games. Μια χαρά. Αν σε "τρώει" για πειράγματα και delid κάντο τώρα, ο επεξεργαστής δεν χαλάει αν δεν τον "βιάσεις" με 1.4+ vcore . Στην ουσία κερδίζεις ένα δροσερό τσιπ με μεγαλύτερες συχνότητες. Στην τριετία "ποιος ζει ποιος πεθαίνει" φιλικά Πρέπει να είσαι από τους λίγους με 7700 στα 1.26 για 5. Το delid πρέπει να βοηθάει και στα volt εκτός θερμοκρασίες νομίζω. Δεν θέλω να χάσω εγγύηση τον έχω για mining συνέχεια οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Σταθερά 1.29 στα 5 τον έχω σε ότι και αν κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, mcrae13 είπε Κατέβασα το cpu στα 4.8 για να δώ με τι ρεύματα παίζει. Νταξ δε θέλει πολύ ,με 1.15v το χει Έλα να πυροβολάει το εργαλείο.....Είσαι μπόμπα φίλος..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Ένα Firestrike Ultra για ζέσταμα με ρελαντί ρολόγια https://www.3dmark.com/3dm/25885388? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Στις 3/30/2018 στις 5:59 ΜΜ, mcrae13 είπε Να σαι καλά φίλε! Τον έχω βάλει στα 5 με 1.26 και παίζω daily με 55c average σε cpu intensive games. Μια χαρά. Αν σε "τρώει" για πειράγματα και delid κάντο τώρα, ο επεξεργαστής δεν χαλάει αν δεν τον "βιάσεις" με 1.4+ vcore . Στην ουσία κερδίζεις ένα δροσερό τσιπ με μεγαλύτερες συχνότητες. Στην τριετία "ποιος ζει ποιος πεθαίνει" φιλικά bro !!! με bus speed ψηλα επαιξες καθολου για κανα νουμερακι με τον 7700 κ ;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Καλημέρα! Οχι ακόμα αδερφέ,τον δουλεύω λίγο σε real καταστάσεις να βεβαιώσω σταθερότητα και μετά θα δώσω κάνα γκάζι. Μέχρι στιγμής βράχος στα 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Καλημέρα! Οχι ακόμα αδερφέ,τον δουλεύω λίγο σε real καταστάσεις να βεβαιώσω σταθερότητα και μετά θα δώσω κάνα γκάζι. Μέχρι στιγμής βράχος στα 5. ιδια μητρικη εχεις asus z170 pro παει πολυ ψηλα και τα 170 + τα χεις πιστευω τα ειχα κανει!! τα τσιπακια αυτα παιζουν ψηλο bus speed εδω η παλιογρια ο 5820κ τα ειχε !! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε ιδια μητρικη εχεις asus z170 pro παει πολυ ψηλα και τα 170 + τα χεις πιστευω τα ειχα κανει!! τα τσιπακια αυτα παιζουν ψηλο bus speed εδω η παλιογρια ο 5820κ τα ειχε !! Δεν είμαι πολύ familiar με το bus,συνήθως παίζω με multiplier. Αλλά θα δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Δεν είμαι πολύ familiar με το bus,συνήθως παίζω με multiplier. Αλλά θα δοκιμάσω να προσεχεις τις μνημες ομως αμα παιξεις εαν παιζεις καρφωτα συχνοτητες στις μνημες θα πρεπει να δουλεψεις διαιρετη γιατι θα παρουν την ανηφορα οι συχνοτητες της μνημης εάν ανεβάζεις bus speed!! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από ultraex2003 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Το multi είναι αρκετά πιο safe, με το bus αν δεν κάνω λάθος επηρεάζεις και SATA, PCIe bandwidth πέρα απο clock/memory frequency. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Spartan117 είπε Το multi είναι αρκετά πιο safe, με το bus αν δεν κάνω λάθος επηρεάζεις και SATA, PCIe bandwidth πέρα απο clock/memory frequency. Άμα προσέξεις σε αυτές τις μητρικές υπάρχουν έτοιμα straps για να παίξεις με επιλογές για 100/125/165/200/250 σε bus speed από κει και πέρα μπορείς να παίξεις λίγο πάνω λίγο κατω και αναλογα τη cpu δεν παίζανε όλες ψηλά ωστε να φέρεις μνήμες( με διαιρέτες) και συχνότητα cpu στα επίπεδα που θες πχ δεν πήγαινε 5.0 πήγαινε 4.98 και φυσικά δεν επηρεαζετε τα sata/ pcie κλπ όλα αυτά βέβαια έχουν νόημα όταν κυνηγάς νούμερα για κατάταξη !! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από ultraex2003 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα