Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις διαβασα το μηνυμα σου αλλα εχω κανα 15 λεπτο τρεχω το asus realbench 2.43 με φουλ stress test. Αρκετα υψηλοτερες θερμοκρασιες απο το prime95 26.6.

Screenshot_1.png

Τουλαχιστον ειμαι stable 100% και σπανια να δω πανω απο 70 σε οτιδηποτε κανω καθημερινα. Μενουμε στα 4.9 λοιπον ακομα και με x62 χωρις delid δυσκολα να την παλεψει σε stress test.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα κομπλέ και στο δεύτερο rig.....

Χωρίς τίτλο.png

3 ώρες πριν, ultraex2003 είπε

bro  !!!! λογικα και εσυ εχεις πλεον τις εντολες      enable /disable στο inspectre δοκιμασες να παιξεις καθολου με  αυτες!!

εγω επαιξα με ολες   τις εντολες απο 2 run τη φορα καθε φορα με restart για  να περνανε οι εντολες και 10 λεπτα idle καθε φορα

δες αποτελεσματα 

Θα κοιτάξω όταν γυρίσω στο main pc στο σπίτι.....

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/18/2018 στις 1:01 ΜΜ, ultraex2003 είπε

bro  !!!! λογικα και εσυ εχεις πλεον τις εντολες      enable /disable στο inspectre δοκιμασες να παιξεις καθολου με  αυτες!!

οσο αφορα τη cpu  ετρεξα μια σειρα cinebench 15 και εχουμε και λεμε στα 4.5 με win 10

απο οτι συμπεραινω ο καλυτερος συνδιασμος ειναι melt enable/ spectre disable  αγνωστο γιατι????/??

Ο καλύτερος συνδυασμός είναι melt enable /spectre disable με μικρή-αμελητέα διαφορά στο δικό μου rig .............test με 4.4ghz στον cpu / win 10

Χωρίς τίτλο.png

Χωρίς τίτλο 2.png

και στην συνέχεια ένα run cb r15

Χωρίς τίτλο 1.png

Χωρίς τίτλο 4.png

Oπότε παίζω daily και με τα δύο protection enable μιας και δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικα χαλαρα run μετα το νεο update !!!:D

3770k @ 4.5

ram 16 giga @ 2.4

1x290 1050/5000

win  10 pro insider  build 1803/17627

drivers  18.3.2

cfxcgcvn.JPG

cfxcvcv.JPG

dfsdfdfddf.JPG

και 1 as ssd bench

ασαδφσσδγδφ.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 3

1 ώρα πριν, Heybro είπε

Ενα απο heaven με καρτα στα 2151 και μνημη 4354

heaven_2018_03_24_15_48_40_695.png

Ωραίος! 

Λίγο πιο γρήγορος από το προηγούμενο μου σεταπ με τις 2 strix RX480 σε crossfire 

Βάζω και δύο φρέσκα με την 1080ti,το ένα είναι στοκ(undervolting στα 2000mhz ) και το άλλο oc στα 2100 και +800 μνήμες

Capturecf.PNG

Capture_tistock.PNG

Capture_ti_oc.PNG

• Like 3

Δινει πολυ πονο η 1080ti ακριβως 25% πανω απο 1070ti/1080 παιζει. Οι 2 480 νομιζα θα ειναι πανω απο 1070ti αλλα ποτε δεν παει ακριβως διπλασια απο οταν ειναι σαν μονες.

Ακομα ενα με 2151 και +400 στις μνημες. Στα +450 στο 23 scene αρχισαν τα κολληματα κτλ οποτε δεν τα εχει. Micron αν ηταν samsung θα πηγαινε +600-700 ανετα πιστευω.

heaven_2018_03_24_21_07_20_694.png

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Heaven και valley τρέχουν καλύτερα σε nvidia λόγω tesselation. Τρέξε αν θες και κανένα firestrike-timespy κλπ .Έχω κρατήσει screenshots από τα πάντα,έτσι για να δούμε εγκυκλοπαιδικά ;)

Btw είναι παραπάνω από 25% η 1080ti,ειδικά η συγκεκριμένη 40% περίπου ;)

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Heaven και valley τρέχουν καλύτερα σε nvidia λόγω tesselation. Τρέξε αν θες και κανένα firestrike-timespy κλπ .Έχω κρατήσει screenshots από τα πάντα,έτσι για να δούμε εγκυκλοπαιδικά ;)

Btw είναι παραπάνω από 25% η 1080ti,ειδικά η συγκεκριμένη 40% περίπου ;)

Ναι θα τα βαλω και αυτα. Τωρα δοκιμαζω με +410 μνημη +420 να δω που ειναι το τερμα και θα το αφησω εκει. Η 1080 αν παει 2150 παει στα 3200 score οποτε απο εκει ειναι 26% με την 1070ti ειναι 5-10% παραπανω. Ειναι που πετυχα micron μνημες αν ηταν samsung θα ανεβαινε αρκετα το score και τα fps. Δεν πειραζει για 4-5fps στα 100 δεν εγινε και τιποτα.

Στα +410 τερματισε και +250 για core στα 420 το πεταει. Με volt δεν ασχολουμαι ισως και εκεινο να παιζει καποιο ρολο. Στο 70% ανεμιστηρες πηγε μεχρι 48 βαθμους. Αν ειχε samsung και πηγαινε +700 λογικα θα εδινε 4-5fps ακομα. Υποθετω δηλαδη.

heaven_2018_03_24_21_37_20_245.png

Επεξ/σία από Heybro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο τη στιγμη που υπαρχουν 2 ολοκληρα θεματα  για unigine valey  και  για heaven 4.0  παρακληση μη τα βαζετε εδω κριμα ειναι να χανοντε  εδω μεσα  και οι οποιες συγκρισεις θελει να κανει καποιος !!! 

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 2

10 ώρες πριν, panakos_thess είπε

Αλλαξα 4chip 6950X να δω ποιο είναι καλύτερο Babi τετοια κολοφαρδια σε 4790Κ με τετοιο ρευμα μονο εσυ υπαρχεις χα0χα0χ

Καλό κομμάτι είναι σιγουρα.... Μιας και έχει μπουταρει ακόμα και στα 5.4ghz all cores και μιλάμε πάντα ότι το έχω με αεροψυκτρα. Έτοιμος ήμουν για αλλαγή σε 8700Κ αλλά μου το ζητάγανε τσάμπα το σετακι... Οπότε έμεινα όπως είμαι μιας και στα games που με ενδιαφέρει τα πάει τάπα. 

• Like 4

43 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Καλό κομμάτι είναι σιγουρα.... Μιας και έχει μπουταρει ακόμα και στα 5.4ghz all cores και μιλάμε πάντα ότι το έχω με αεροψυκτρα. Έτοιμος ήμουν για αλλαγή σε 8700Κ αλλά μου το ζητάγανε τσάμπα το σετακι... Οπότε έμεινα όπως είμαι μιας και στα games που με ενδιαφέρει τα πάει τάπα. 

Ναι bro !! Κάτσε όπως είσαι το μοτέρ ειδικά το δικό σου θα αντέξει για πολύ ακόμα !!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...