Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 minutes ago, Spartan117 said:

Λίγο διαφορετικό από αυτά που ποστάρω συνήθως :P

Geekbench 4: https://browser.geekbench.com/v4/cpu/6710375

iMac Pro

CPU: Intel Xeon W-2140B
RAM: 32GB 2666MHz ECC
GPU: Vega 56 8GB

gb4xrq6b.png

Το latency σε μνήμες χτυπάει 80+ που είναι τραγικό, μάλλον η Xeon έκδοση των Sky-X έχουν αρκετά χαμηλά χρονισμένο το mesh.

Είχα στο παρελθόν ένα MacBook Pro. Ακόμα το κλαίω όταν πέθανε η GPU. Δεν μου ξανά ήρθε ποτέ, η επιθυμία να αγοράσω άλλο. Όσο και εάν αγαπάω το MacOS ως λειτουργικό. Το iMac Pro πόσο στοίχισε?  Κάτι παραπάνω από 5.000 ευρώ? Διάβασα επίσης ότι ζεσταίνεται και κάνει θόρυβο σε περίπτωση full load. Είναι αλήθεια? 

Συγνώμη για το off topic και ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

1 λεπτό πριν, renaxan είπε

Είχα στο παρελθόν ένα MacBook Pro. Ακόμα το κλαίω όταν πέθανε η GPU. Δεν μου ξανά ήρθε ποτέ, η επιθυμία να αγοράσω άλλο. Όσο και εάν αγαπάω το MacOS ως λειτουργικό. Το iMac Pro πόσο στοίχισε?  Κάτι παραπάνω από 5.000 ευρώ? Διάβασα επίσης ότι ζεσταίνεται και κάνει θόρυβο σε περίπτωση full load. Είναι αλήθεια? 

Συγνώμη για το off topic και ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 

Είναι το min spec 8core οποτε γύρω στα 5 χιλιάρικα κοστίζει ναι. Αλλα όταν λέμε min spec αυτό συμπεριλαμβάνει και 1TB SSD :D

Δεν το αγόρασα, απλά το έχω εγώ στην δουλειά για το προσεχες μέλλον, απ' ότι του έβαλα να τρέξει (και το πίεσα αρκετά) ήταν παντελώς αθόρυβο, αλλα συνυπολόγισε ότι επειδή είναι το "μικρό" iMac Pro είναι και λογικό να μην κάνει όσο θόρυβο όσο θα κάνουν τα αλλα.

• Like 1

Ασχολήθηκα σήμερα με την gpu δοκιμάζοντας undervolting κλπ ,αφού πλέον κατάλαβα πλήρως την λειτουργία του boost 3.0. Πολύ καλά αποτελέσματα για daily χρήση.

Out of the box επαιζε στα 2038core με 1.050v το οποίο μετετράπηκε σε 0.950v ,με 8-10 βαθμούς κάτω ,και φυσικά χαμηλότερη κατανάλωση. Σε άλλο profile 0.875v και 1940core δεν ξεπερνάει τα 170w και τους 50 βαθμούς. Δεν με απασχολεί τόσο η κατανάλωση αλλά για χαμηλές θερμοκρασίες δεν λέω όχι :P

Δεν θα μπορούσα βέβαια να μην ασχοληθώ εκτενέστερα και με OC . 

2101core με 1.081v και +350 στις μνήμες . Πάει κι άλλο :P Εγκυκλοπαιδικά στο firestrike που έτρεξα η ένδειξη στο hwinfo πήγε στα 377w με max tdp 148%

https://www.3dmark.com/3dm/24837810?

FsUltra_1080ti_27.1.18.PNG

• Like 8

17 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Ασχολήθηκα σήμερα με την gpu δοκιμάζοντας undervolting κλπ ,αφού πλέον κατάλαβα πλήρως την λειτουργία του boost 3.0. Πολύ καλά αποτελέσματα για daily χρήση.

Out of the box επαιζε στα 2038core με 1.050v το οποίο μετετράπηκε σε 0.950v ,με 8-10 βαθμούς κάτω ,και φυσικά χαμηλότερη κατανάλωση. Σε άλλο profile 0.875v και 1940core δεν ξεπερνάει τα 170w και τους 50 βαθμούς. Δεν με απασχολεί τόσο η κατανάλωση αλλά για χαμηλές θερμοκρασίες δεν λέω όχι :P

Δεν θα μπορούσα βέβαια να μην ασχοληθώ εκτενέστερα και με OC . 

2101core με 1.081v και +350 στις μνήμες . Πάει κι άλλο :P Εγκυκλοπαιδικά στο firestrike που έτρεξα η ένδειξη στο hwinfo πήγε στα 377w με max tdp 148%

https://www.3dmark.com/3dm/24837810?

FsUltra_1080ti_27.1.18.PNG

GTX 1080ti και i7 6700k σκοτώνει....😁😁

• Like 1

22 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Φρέσκο φρέσκο :P

superposition_benchma6mq1o.png

Όπλο ! Έχει και ξεχωριστό νήμα btw ;)  

ΥΓ. Βάλτε και κανα gpu-cpuz να βλεπουμε ρολόγια -εγκυκλοπαιδικά για να συγκρίνουμε ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

2100~ core +800 mem

Κάνει throttle στα 2075 λόγο θερμοκρασίας.

Ωραίος ! Δεν έχω παίξει πολύ με τη μνήμη,μέχρι 350 έχω δοκιμάσει και τρέχει νερό,θα δώσω κιάλλο ! 

Έχει περισσότερο gain από μνήμες σε σχέση με το πόσο παίρνεις από το core?

Edit: Έδωσα +800 και δεν έκανε κιχ σε ένα valley που έτρεξα,θα τρέξω αύριο benchακια για να τσεκάρω gain γιατί το κρεβάτι με φωνάζει :P

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...