renaxan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Τα 3 αδελφάκια, Ryzen 1700, έκανα και εγώ το τεστ: http://www.userbenchmark.com/UserRun/6930642 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Απο τα likes να υποθέσω οτι τα νούμερα μου είναι φυσιολογικά; μιλήστε στο νέωπα ρε παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, haris013 είπε Απο τα likes να υποθέσω οτι τα νούμερα μου είναι φυσιολογικά; μιλήστε στο νέωπα ρε παιδιά Βαριέμαι που ζω γι' αυτό δεν απάντησα Normal προς καλά είναι για stock, έχεις αρκετό χώρο για βελτίωση αν θες να ασχοληθείς με μνήμες και OC. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Spartan117 είπε Βαριέμαι που ζω γι' αυτό δεν απάντησα Normal προς καλά είναι για stock, έχεις αρκετό χώρο για βελτίωση αν θες να ασχοληθείς με μνήμες και OC. Που ξεκινάω το διάβασμα; έχω να τρέξω benches και να κλοκάρω από εποχές core2quad. Πάμε να κατακτήσουμε την κορυφή του hwbot Υπόψιν η κάρτα μου δεν πρέπει να κλοκάρει ιδιαίτερα καθώς δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία. Την πήρα να βρίσκεται μπας και μου έρθει να παίξω κανα casual παιχνιδάκι. CPU/RAM o/c με ενδιαφέρει όμως για το χαβαλέ και την Κ**λα, να θυμιθώ τα παλιά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Και επειδή τα έτρεξα που τα έτρεξα, μερικά ακόμα bench: 1 λεπτό πριν, haris013 είπε Που ξεκινάω το διάβασμα; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Να δώσω και εγώ το παρόν http://www.userbenchmark.com/UserRun/6931316 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Χμμ, δεν το είχα τρέξει αυτό.. http://www.userbenchmark.com/UserRun/6932829 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 O evo μου εχει παρει την κατηφορα... http://www.userbenchmark.com/UserRun/6937305 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Για ποιο λόγο ; Εσύ έχεις AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Για ποιο λόγο ; Εσύ έχεις AMD. Ειναι ασχετο με το update μαλλον γερασε δεν ξερω μια βγαζει κανονικα νουμερα μια χαλια. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Έχουν πέσει υπερβολικά κάτω τα 4Κ εσένα, κάτι άλλο φταίει. Έχεις περάσει τους AHCI drivers της AMD ή παίζεις με των Windows ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Έχουν πέσει υπερβολικά κάτω τα 4Κ εσένα, κάτι άλλο φταίει. Έχεις περάσει τους AHCI drivers της AMD ή παίζεις με των Windows ; Της amd εχω ,τον κοβω να μπαινει στο λαπτοπ και να παιρνω εναν m2 για το σταθερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Περίεργο γιατί είναι και σχεδόν άδειος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Με crystaldiskmark μετρησες? Γιατί το userbenhmark και σε εμένα χθες μου έβγαλε διαφορετικά νούμερα από crystaldiskmark. Προς τα κάτω. Θα δοκιμάσω πάλι το βράδυ και θα ποστάρω διαφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Οχι δεν εχω μετρησει με crystal mark, το κουλο ειναι οτι μια βγαζω κανονικα νουμερα και μια χαλια. Θα το ψαξω να δω τι μπορει να φταιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα