Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όχι δεν έχω πειράξει τίποτα(XMP μόνο), δεν θα δω διαφορές στα παιχνίδια οπότε δεν έχω ασχοληθεί.

δεν εχω ασχοληθει με παιχνιδια ,αλλα το cpu score στο 3d mark 11 ανεβαινει σαν τρελο αμα πειραξω τα timings στον ryzen ,δεν ξερω αν συμβαινει αντιστοιχα και στους coffee .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8700k 5ghz 1.28v

https://valid.x86.fr/bd8i75

Και ενα cinebench. Οι θερμοκρασιες ειναι μετα απο 7 συνεχομενα cinebench στο 90% οι ανεμιστηρες της x62. Παραπανω απο 5 δεν εχω δοκιμασει αλλα βλεπω περνει ανετα ο επεξεργαστης. 

Screenshot_1.png

• Like 2

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Έπεσε αρκετά το score με τα update..1670 θυμάμαι είχα βγάλει στα 5Ghz..

Ναι οντως επεσε. 1596 εβγαλε το πρωτο cinebench και μερχρι 1580 πηγε. 1560 εβγαζα πριν με 4.8ghz. Απλα benchmark σε real life ο υπολογιστης παει σφαιρα αυτο το 1-2% δεν το καταλαβαινεις. Να δοκιμασω 5.2 στα 1.35 η αδικα τον ζοριζω?

1 ώρα πριν, Heybro είπε

Ναι οντως επεσε. 1596 εβγαλε το πρωτο cinebench και μερχρι 1580 πηγε. 1560 εβγαζα πριν με 4.8ghz. Απλα benchmark σε real life ο υπολογιστης παει σφαιρα αυτο το 1-2% δεν το καταλαβαινεις. Να δοκιμασω 5.2 στα 1.35 η αδικα τον ζοριζω?

Στο 1.35 λογικά το peak στα temps θα πάει στο 90+ .Δοκίμασε το μια φορά να δεις αν είναι σταθερό .

Προσωπικά θα του έκανα ένα delid γιατί έτσι όπως το βλέπω στα 1.3 περίπου θα έχει τα 5.1 για daily use 

:P

• Like 2

1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Στο 1.35 λογικά το peak στα temps θα πάει στο 90+ .Δοκίμασε το μια φορά να δεις αν είναι σταθερό .

Προσωπικά θα του έκανα ένα delid γιατί έτσι όπως το βλέπω στα 1.3 περίπου θα έχει τα 5.1 για daily use 

:P

Delid για μονος μου ουτε για πλακα μπορει στο μελλον εδω με το ζορι περιμενω να αλλαξω τα ανεμιστηρακια. Πρωτη φορα οποτε υπαρχει καποιο αγχος.  Θα δωσω 1.30 με llc 7 και 5.1 να δω πως θα συμπεριφερθει. Τα 5 παντως πανε τραινο με 1.28. Τις ram να δουμε αν γινεται να τις ριξω στα 14-15 cas στα 3200. Ειναι hynix single rank. 

Μιας που ειπα για ανεμιστηρακια τελικα εκανα παραγγελια τα παρακατω. Να δω ποτε θα τα στειλουν. 

Screenshot_1.png

4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Delid για μονος μου ουτε για πλακα μπορει στο μελλον εδω με το ζορι περιμενω να αλλαξω τα ανεμιστηρακια. Πρωτη φορα οποτε υπαρχει καποιο αγχος.  Θα δωσω 1.30 με llc 7 και 5.1 να δω πως θα συμπεριφερθει. Τα 5 παντως πανε τραινο με 1.28. Τις ram να δουμε αν γινεται να τις ριξω στα 14-15 cas στα 3200. Ειναι hynix single rank. 

Μιας που ειπα για ανεμιστηρακια τελικα εκανα παραγγελια τα παρακατω. Να δω ποτε θα τα στειλουν. 

Screenshot_1.png

Μην ασχολείσαι με timings,περεταίρω oc κλπ γιατί δεν έχει τέλος. Μόνο τα νούμερα αλλάζουν για να ανεβάσεις κάνα bench. 

Το μηχάνημα πετάει όπως είναι για daily . ;)

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Μην ασχολείσαι με timings,περεταίρω oc κλπ γιατί δεν έχει τέλος. Μόνο τα νούμερα αλλάζουν για να ανεβάσεις κάνα bench. 

Το μηχάνημα πετάει όπως είναι για daily . ;)

Εγινε οποτε αφηνω στην ακρη τις μνημες για την ωρα. Ανοιξα χθες 190tabs στον chrome να δω πως θα παει απλα χαλαρα δεν ανοιξε ρουθουνι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από εμένα καμία μεταβολή στο cb r15 με το update KB4056892 ... stock o cpu.....

https://support.microsoft.com/en-us/help/4056892/windows-10-update-kb4056892

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4

5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Από εμένα καμία μεταβολή στο cb r15 με το update KB4056892 ... stock o cpu.....

https://support.microsoft.com/en-us/help/4056892/windows-10-update-kb4056892

Χωρίς τίτλο.png

Bios firmware για το microcode πήρες? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Heybro είπε

Bios firmware για το microcode πήρες? 

Δεν έχει βγεί για z97 bios firmware από την asus........μόνο το win update.......ούτως ή άλλως τόσα χρόνια πρόβλημα δεν υπήρξε......για απλούς χρήστες δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνονται με αυτόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί.....μάλλον τους οργανισμούς και τις διάφορες μεγαλοεταιρείες πρέπει να καίει το θέμα αυτό περισσότερο.Και γενικά εγώ πιστεύω ότι με τίποτα δεν είσαι ασφαλής, αν ο άλλος είναι σαΐνι στον hackerismo.......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4

59 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν έχει πτώση ούτε στο Cinebench σε μένα..1670 και 222 είχα βγάλει πριν το update + bios στα 5Ghz..

XCtMQ2e.jpg

Ιδιο bios εχουμε τωρα τι γινεται δεν ξερω. Στα 5 θα βγαζεις 1670 κοντα. Ειναι 80 ποντους διαφορα τωρα που πανε δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...