Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+30FPS πάνω από σένα είμαι στα average. Με τον 3570K έβγαζα κάτι τις λιγότερο από το δικό σου σκορ. Σου είπα ότι είναι θέμα CPU. Επίσης απ' ότι κατάλαβα το 'χεις σπασμένο το παιχνίδι καθώς δεν έχεις την τελευταία έκδοση που έχουν αφαιρέσει το temporal filtering.

Έχω ανεβάσει μετρήσεις με 800MHz πιο κάτω το cpu, με 4threads λιγότερα, σου ανεβάζω βίντεο που δείχνει την κάρτα να δουλεύει στο τέρμα και μόνιμα πάνω από το powerlimit και ακόμα επιμένεις ότι είναι cpu bound αυτό το παιχνίδι.

Πιθανότατα να άλλαξαν κάτι στην τελευταία έκδοση και τα νούμερα μεταξύ τους να μην έχουν καμία σχέση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Σύμφωνα και μ' αυτό βγάζεις λίγα για την κάρτα σου. Ίσως να βελτίωσαν αρκετά το performance στο τελευταίο patch δεν ξέρω. Εγώ απλά πόσταρα νούμερα από 3570K και 8700K στο ίδιο patch και η διαφορά είναι χαοτική(Με την ίδια κάρτα).

Siege_01.png

Σύμφωνα και μ' αυτό βγάζεις λίγα για την κάρτα σου. Ίσως να βελτίωσαν αρκετά το performance στο τελευταίο patch δεν ξέρω. Εγώ απλά πόσταρα νούμερα από 3570K και 8700K στο ίδιο patch και η διαφορά είναι χαοτική(Με την ίδια κάρτα).

Siege_01.png

Τ-ΑΑ και ενεργοποιημενο το temporal filtering, αυτα ειναι τα default οταν διαλεγεις ultra quality.

Χωρις καν να πιεσω το cpu και με την καρτα stock βλεπω παρομοια νουμερα:

post-71546-0-48293600-1511993822_thumb.jpg

Τρεξε ενα 2K, ultra-settings, hbao+, post process anti-alliasing στο off και multisample anti-alliasing msaa 2x η txaa 2x, γιατι κατι μου λεει οτι το temporal filtering δεν το βγαλανε, αλλα μαλλον ενεργοποιειται αυτοματα αν πας και βαλεις off στο multisample η αφησεις t-aa στο post process menu.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικα νουμερακια απο μενα  για τις οποιες συνγκρισεις με  rainbow six siege blood orchid !! :-D 

3770k 

ram 16 giga @ 2400

1x290 trix

win 64 pro build rs4 /17046

drivers  17.11.2

very high preset  in game bench /1080p

3770k @ 4.5

290 @ 1050/ 5000

post-238528-0-64698400-1511996563_thumb.jpg

3770k @ 5.0

290 @ 1050/ 5000

post-238528-0-05776400-1511996600_thumb.jpg

3770k @ 5.0

290 @ 1150/ 6000

post-238528-0-32946800-1511996652_thumb.jpg

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τ-ΑΑ και ενεργοποιημενο το temporal filtering, αυτα ειναι τα default οταν διαλεγεις ultra quality.

Χωρις καν να πιεσω το cpu και με την καρτα stock βλεπω παρομοια νουμερα:

Τρεξε ενα 2K, ultra-settings, hbao+, post process anti-alliasing στο off και multisample anti-alliasing msaa 2x η txaa 2x, γιατι κατι μου λεει οτι το temporal filtering δεν το βγαλανε, αλλα μαλλον ενεργοποιειται αυτοματα αν πας και βαλεις off στο multisample η αφησεις t-aa στο post process menu.

Temporal filtering δεν υπάρχει πλέον στο παιχνίδι. Με αυτό ενεργοποιημένο το παιχνίδι κάνει render στη μισή ανάλυση, άρα θα πρέπει να βγάζεις αρκετά παραπάνω FPS. Αν δεις όταν ενεργοποιείς το temporal filtering(Και όχι το ΤΑΑ που είναι Antialiasing), το VRAM usage πέφτει.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Temporal filtering δεν υπάρχει πλέον στο παιχνίδι. Με αυτό ενεργοποιημένο το παιχνίδι κάνει render στη μισή ανάλυση, άρα θα πρέπει να βγάζεις αρκετά παραπάνω FPS. Αν δεις όταν ενεργοποιείς το temporal filtering(Και όχι το ΤΑΑ που είναι Antialiasing), το VRAM usage πέφτει.

Θα ξαναμετρησω, οταν θα εχω την τελευταια εκδοση, μπορει να το ελαφρυναν αρκετα. Οσο για το techspot, μετρησαν 2016, εβαλαν το ultra settings και το αφησαν ως εχει, by default επιλεγει και το temporal filtering, δεν ειδα να αναφερουν πουθενα οτι το εκλεισαν και απο τα νουμερα τους 99% δεν το εκλεισαν.

Far cry primal

Ryzen 1400@3950, gtx 1080

1080p max settings/smaa/default fov 

post-71546-0-00920900-1512030453_thumb.jpg

1440p max settings/smaa/default fov

post-71546-0-26213100-1512030437_thumb.jpg

Εδω μιλαμε για bottleneck ακομα και στα 2Κ, αλλα 15-20fps σιγουρα με πιο ψηλα χρονισμενο cpu.

• Like 2

Δεν θυμάμαι αν επιλέγει by default το temporal filtering, αλλά δεν είναι σωστή η μέτρηση με αυτό ενεργοποιημένο αφού ρίχνει την ανάλυση στη μέση. Δες αν μπορείς να βάλεις την τελευταία έκδοση να δούμε αν έχουν αλλάξει κάτι στο performance.

• Like 1

Δεν θυμάμαι αν επιλέγει by default το temporal filtering, αλλά δεν είναι σωστή η μέτρηση με αυτό ενεργοποιημένο αφού ρίχνει την ανάλυση στη μέση. Δες αν μπορείς να βάλεις την τελευταία έκδοση να δούμε αν έχουν αλλάξει κάτι στο performance.

Το επιλεγει, το αλλαξα σε off και msaa και μολις διαλεγεις πανω οποιοδηποτε προφιλ, το ενεργοποιει ξανα, πρεπει να το κλεισεις χειροκινητα.

Κατεβαζω το blood orchid, μου κανει πολυ εντυπωση παντως το gpu usage του για 2Κ, μαλλον το εχουν κανει αρκετο optimization. 

Τώρα βγάζεις σωστά νούμερα σε average/max, αν και τα min σου εξακολουθούν να μην είναι καλά.

Τα 65 (70 στα 1080p) ειναι bug στην αρχη του benchmark. Τα 92-95-148 (107-114-176 στα 1080p) ειναι πραγματικα φαινεται και στο video και τα βρισκω καλα, δεδομενο οτι ειναι 4/8 cpu, sub 4GHz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...