Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασε απο παρασκευη εχει κολλησει Ιταλια..Θα εγινε κανα πεσιμο στο φορτηγο εκει απο καμια Ιταλιανο μαφια κ μας τα φαγανε τα πραγματα.. :P  

Κοιτα η αληθεια ειναι πως δν περιμενω κ τρομερες διαφορες απο τι εχω διαβασει αλλα πρεπει να το δω με τα ματια μου σιγουρα...

post-360690-0-54103700-1506378858_thumb.png

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασε απο παρασκευη εχει κολλησει Ιταλια..Θα εγινε κανα πεσιμο στο φορτηγο εκει απο καμια Ιταλιανο μαφια κ μας τα φαγανε τα πραγματα.. :P

Κοιτα η αληθεια ειναι πως δν περιμενω κ τρομερες διαφορες απο τι εχω διαβασει αλλα πρεπει να το δω με τα ματια μου σιγουρα...

Πως και στελνουν με ups?Εμενα ολα με dhl ερχονται γτ η ups θεωρειται ακριβη. Συνηθως σε οσες παραγγελιες εχω κανει θελει κανενα πενθημερο απο Μιλανο για να φτασει σε εμενα.
  • Like 1

Κι εμένα με ups έρχονται συνήθως.

Με standard delivery η με το πιο γρηγορο? Εχω φιλο που δουλευει στην ups και εχει μια μικρη εκπτωση και εμενα μου στελνουν συνεχεια με dhl απο εξω και με ξενερωνουν

Τερματισμένο το σύστημα, δεν πάει άλλο ούτε το CPU ούτε η κάρτα :P 

http://hwbot.org/submission/3662330_

image_id_1907141.jpeg

Πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω και μια δεύτερη GTX 980 να τις κάνω SLI, ή να πουλήσω την 980 να πάω σε μεταχειρισμένη GTX 1070? Games δεν παίζω πολύ, πιο πολύ στο bench το έχω ρίξει τελευταία :D, οπότε με συφμέρουν οι 2 x GTX 980. Αλλά και στα παιχνίδια από όσο είδα έχουν ικανοποιητικό scaling, εκτός από κάποιες περιπτώσεις. 

• Like 5

Εμενα παντα με ups ερχονται αν κ το caseking εχει επιλογη κ για Dhl με ενα ευρο πιο φτηνα αλλα εγω πηρα το ακριβο με ενα ευρο παραπανο,μακαρι αυτο το ευρο να αντιστοιχει σε μια μερα πιο γρηγορης παραδοσης...χαχαχα...Παντα στανταρ  επιλογη δν εχουμε 40ευρα για πεταμα αλλα ουτε υπoμονη :P

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεβήκαμε στα 13.142 απ τα 12.586.

Να σημειώσω κάτι εδώ. Στο firestrike το απλό, στο 2ο stage μου βγάζει πάντα 1-2 φορές artifacts όταν πηγαίνω τα ρολόγια πάνω από 1450.

Στο firestrike extreme και ultra, δεν βγάζει ποτέ. Παίζει κάποιο θέμα με το 3dmark και το συγκεκριμένο σημείο;

Έχω σκαλώσει. Το έκανα πολλές φορές γιατί νόμιζα πως το έβγαλα απ το μυαλό μου, αλλά τελικά δεν το έβγαλα.

post-227331-0-33633100-1506563118_thumb.png

Ένα extreme.

post-227331-0-73324200-1506565045_thumb.png

Εδώ και τα settings. Ακούω προτάσεις μπας και το στρώσω λίγο :P

post-227331-0-47254200-1506563168_thumb.png

ps: Έβαλα και την 17 version του afterburner. Thanx Ultraex !

Επεξ/σία από UsualSuspect__
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...