NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 μια 295 έχω αλλά και τις 2 τις έχω στα ίδια ρολόγια! ρε φίλε λοιπόν θα τρελαθώ! πες μου λίγο το σύστημα που έχεις και πως κάνεις o/c την κάρτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 940 στα 4.2 με νερο μνημες 2100 6 γιγα σκληρος ssd vertex mobo evga classified και την 295 με το ρολοι στα 669 oc, windows 7 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 συγνωμη που παρεμβαινω, απολαμβανω την μονομαχια αλλα να ρωτησω, το hyperthreading και το turbo τα εχετε κλεισει? και κατι αλλο, παρατηρω οτι οι 295 τα πανε καλυτερα στο vantage και οι 2χ 4890 στο 06. βεβαια με ΧP θα εισασταν πιο χαμηλα, μη το δοκιμασετε καν. σας βλεπω ομως απολυτα ισοδυναμους στο συστημα... περιεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 παιδια μια ερωτισουλα...το γιατι το 3dmark 06 το ανοιγω και κανει scan πραγματικα απηρες ωρες? 9πμ-6μμ και τιποτα...το εχω δοκιμασε πολες φορες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 uninstall και install ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ^^ as told.. (επίσης έχω παρατηρήσει ότι κολλάει αν έχεις CD/DVD στο drive, και δεν έχω καταλάβει ακόμα το λόγο :συγχυσμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 θεωρητικα του ριχνω.. αλλα ελα που μου ριχνει στα σκορ.. τεσπα ετσι κι αλλιως ο 940 περναει τις τελευταιες του ωρες στο pc μου μιας και πουληθηκε ο φουκαριαρης για εναν 975-950 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 uninstall και install ξανά ^^ as told.. (επίσης έχω παρατηρήσει ότι κολλάει αν έχεις CD/DVD στο drive, και δεν έχω καταλάβει ακόμα το λόγο :συγχυσμένος εχω την εντυπωση πως θες το hotfix:p αλλιως οτι ειπαν οι παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 @ Swiftech δοκίμασε λίγο αυτό... κάνε την διαδικασία που περιέγραψα clockαρε την κάρτα όσο μπορείς και clockαρε i7 @ 4,2 από bios αλλά με cpu turbo enable! και πες! @ nick#18 τι windows έχεις; αν έχεις vista/7 64x πες μου να σου στείλω κάτι γιατί είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 εκανα πειραματα και χαλασα τελειως το 3dmark.. με τα 28ρια σου τι μου κανεις τρεχω στα 4.23 πια με 35 βαθμους μετα απο 3 ωρες στα windows.. αυριο θα το ψαξω παραπανω.. δες αν τα σκορ σου μετρανε στο futuremark.. μου φαινονται πολυ μεγαλα παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 πως το κάνω αυτό; πάντως δεν αντέχω άλλο έβγαλα το score έκανα την πλάκα μου αλλά θέλω να ευχαριστηθώ και λίγο pc! EDIT: Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο παράλογο; έκανα καλό o/c και cpu και vga επίσης μνήμες @ 1700 7-7-7-16 1t γιατί να μην βγάλω καλό score; τέλος ξέχασα να αναφέρω μην κοιτάς που λέει 4,2 @ 4,4 ήμουνα... γιαυτό σου είπα βάλε και cpu turbo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 @ nick#18 τι windows έχεις; αν έχεις vista/7 64x πες μου να σου στείλω κάτι γιατί είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα! xp pro xp3 εχω....32bit θα με ριξουν απο οσο διαβαζω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 και να σε ρίχνουν τώρα δεν αξίζει να αλλάξεις, υπομονή μέχρι τα τέλη Ιουλίου που θα βγουν τα Windows 7 RTM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 επίσης μνήμες @ 1700 7-7-7-16 1t γιατί να μην βγάλω καλό score; τέλος ξέχασα να αναφέρω μην κοιτάς που λέει 4,2 @ 4,4 ήμουνα... γιαυτό σου είπα βάλε και cpu turbo... Είναι και το 1Τ που δίνει "κάτιτις" στο 06 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Όλα δίνουνε αλλά δεν μου φαίνεται και ακατόρθωτο! μέσα στο Σαββατοκύριακο αν μπορέσω θα το παλέψω για 29k @ swiftech πάντως, για το σύστημα που λες θεωρητικά μπορεί να έχεις ακριβότερο αλλά πρακτικά στο o/c είμαι πιο πάνω, γιαυτό σου λέω ανέβα για να δούμε! επίσης δεν μου απάντησες για τον 975:p και άλλη μια ερώτηση, έχεις custom w/c; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα