eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 αμε αμε:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ΧΑΧΑΧΑ! Που είναι ο Swift;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ΧΑΧΑΧΑ!Που είναι ο Swift;;;; εγκεφαλικο...:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Λες ε; θέλω να καταφέρω 29Κ αλλά δεν ξέρω πως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Λες ε; θέλω να καταφέρω 29Καλλά δεν ξέρω πως... βασικα με xp εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 EDIT: Βασικά ας μου λύσει κάποιος μια απορία... με default ρεύμα πάω 670/1444/1185 αν υποθέσουμε ότι ανεβάσω από 10 ξεκινάνε τα artifacts στο furmark αν όμως μέσω riva ανεβάσω volt γίνονται ακόμα πιο πολλά... γιατί; με τις 4890 πχ μόλις ανέβαζα σταμάταγαν μέχρι να χρειαστώ και άλλο... EDIT2: 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 να παρει πως εφτασες τοσο πολυ ρε συ? μηπως εχεις κλεισει τιποτα απο τις ρυθμισεις της nvidia? στα 4.2 και με oc στην καρτα μεχρι 26600 εφτασα και με καλυτερο συνολικα συστημα.. κοιτα να το χαρεις.. σε λιγες μερες θα ειμαι 975 powered:-D πουληθηκε ο 940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 αμα κοιταξεις τα σκορ με κερδιζεις στην ουσια στην καρτα πολυ αρα εκει κατι παιζει κι εχουμε την ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 καλώς τον! χαχαχαχαχαχαχαχαχ! οκ θα το απολαύσω όσο μπορώ! εσύ με τι ρυθμίσεις benchάρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 εγω και στο cpu βλεπω διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ειναι μικρη στο cpu.. μηπως εχεις τις ρυθμισεις της nvidia στο 3d performance? και οχι στο quality? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 αααααααα και κάτι άλλο! γιατί 975; θα πέσει άζωτο; αλλιώς το θεωρώ μεγάλη μαλ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:57 ---------- ποιοι είναι οι κανόνες για nvidia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 πες λιγο τι εχεις πειραξει γιατι δεν καταλαβαινω... σε ολα ειμαι καλυτερος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 clockαρα cpu μετά με msconfig απενεργοποίησα τα πάντα και έκανα restart αποσύνδεση από Internet και τα εξωτερικούς χρονισμούς 690/shaders το έχω στο link οπότε πάνε αυτόματα και mem 1200 και τέλος από nvidia control panel απενεργοποίησα όλα τα AA/AF και τα σχετικά! κάνε το ίδιο και πες, δεν νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:14 ---------- αν θες γράψε μια το σύστημα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 μια 295 εχεις ετσι? οσο και να το παω δεν παει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα