NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 :shock:πλάκα μου κάνεις τώρα έτσι; θες να μου πεις ότι θα κάτσω να clockάρω πάλι i7 να ξαναβγάλω το score και να κάνω δεξιά το παράθυρο; δεν με λυπάστε;:cry::cry::cry:
Tenshi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Και όχι μόνο αυτό,θέλουμε στο screenshot cpu-z,gpu-z,coretemp,everest,μια εφημερίδα την τετάρτης,την ταυτότητά σου,υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 105,παρουσία εμπειρογνώμονα... (οχι οτι δε σε πιστεύουμε αλλα ξέρεις τώρα...shit happens)
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Και όχι μόνο αυτό,θέλουμε στο screenshot cpu-z,gpu-z,coretemp,everest,μια εφημερίδα την τετάρτης,την ταυτότητά σου,υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 105,παρουσία εμπειρογνώμονα... (οχι οτι δε σε πιστεύουμε αλλα ξέρεις τώρα...shit happens) χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! καλό! EDIT: Η αλήθεια είναι ότι μαλα$@!#@κίζομαι και εγώ διότι, θα μπορούσα να το είχα κάνει από την αρχή αυτό αλλά είπα δεν βαριέσαι; PLus ότι δεν έχω σώσει profiles και κάθε φορά κάνω o/c φτου και από την αρχή... βαριέμαι να κάνω profiles!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 verified links φτάνουν...
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ουφ! δηλαδή τώρα πραγματικά, θέλετε να το ξανά τρέξω; Βασικά εγώ το έκανα για να την σπάσω (πάντα με την καλή έννοια στον Swiftech) αν μου πει ότι θέλει παραπάνω αποδείξεις τότε οκ!
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 και αν σου κάτσει 29αρα? tenshi εσυ ποσα βγαζεις αληθεια;ή δεν ασχολεισαι;
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 πολύ πιθανό, αλλά για να μου κάτσει 28άρα τρελάθηκα να αλλάζω ρυθμίσεις. Βασικά μόλις πάω σπίτι, αν έχω όρεξη σιγά σιγά, θα το κάνω...
Tenshi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 tenshi εσυ ποσα βγαζεις αληθεια;ή δεν ασχολεισαι; Με το παρόν setup,τον 9550@4ghz-ram@940 για 1:1 και την 4870Χ2 stock ~22k στο 3dmark 06.Όταν έρθει και η Arctic 4870X2 extreme,υπολόγισε +1χιλιάρικο...ίσως και παραπάνω. Επειδή τα αποτελέσματα που παίρνω είναι αντιστρόφως ανάλογα με τα ευρώ στο πορτοφόλι μου,όχι δέν ασχολούμαι...πλέον
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Με το παρόν setup,τον 9550@4ghz-ram@940 για 1:1 και την 4870Χ2 stock ~22k στο 3dmark 06.Όταν έρθει και η Arctic 4870X2 extreme,υπολόγισε +1χιλιάρικο...ίσως και παραπάνω. Επειδή τα αποτελέσματα που παίρνω είναι αντιστρόφως ανάλογα με τα ευρώ στο πορτοφόλι μου,όχι δέν ασχολούμαι...πλέον παραπανω..παραπανω..εγω απο στοκ στα ελαχιστα που λεει η υπογραφη μου πηρα 3κ ρε
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Νομίζω έχει δίκιο ο eSATA, λογικά γύρω στο 10% θα πάρεις από το κλοκάρισμα στην κάρτα, τα 24Κ πρέπει να τα έχεις άνετα.
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 αν φερω το 1:1 δεν εχω καταλαβει τι θα κερδισω... μπορει καποιος να μου εξηγησει;
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 bandwidth σε chipset και μνήμες να κατεβασω της μνημες ή το cpu; (τις μνημες ε;) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:59 ---------- οκ αφηστε το ειπα μαλακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα