grhgorhs1976 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 με το scythe αυτα;(κι εγω τετοιο εχω) Ναι πολυ καλη δεν λεω αλλα τα vrm δεν την παλευουν με τιποτα,με το ati tool στο scan for artifacts εσενα που φτανουν οι θερμοκρασιες στα vrm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ναι πολυ καλη δεν λεω αλλα τα vrm δεν την παλευουν με τιποτα,με το ati toolστο scan for artifacts εσενα που φτανουν οι θερμοκρασιες στα vrm? το everest δειχνει τα temps τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grhgorhs1976 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ναι τα δειχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ναι τα δειχνει. 68 max101010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grhgorhs1976 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Σε full load 68 max τα gpu vrm εισαι σιγουρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Σε full load 68 max τα gpu vrm εισαι σιγουρος? θα βγαλω μετα screen γτ παιζει να διαβαζω λαθος ενδειξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 εμενα δεν παει αλλο.. αμα φτασεις 27000 να σε μπαναρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 NOp με αερα εισαι? τι θερμοκρασια εχεις στα 4.1? C0 ή D0? μηπως εκλεισες τιποτα ρυθμισεις στο 3dmark? ερχεται ο 975(μπορει και ο 950).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 true black πρεπει να εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 εγω με νερο και ψηνω ανετα αυγα πανω του στο φουλ και με αερα στα 4.1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 με True Black είμαι D0 και δεν έχω κοιτάξει θερμοκρασίες απλά benchάρω τώρα έτσι και αλλιώς @ 3,6 είμαι για 24/7... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 D0 rulez.. προσεχως κι εγω.. εχεις πειραξει το 3dmark? πολυ βγαζεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 όχι ρε! ούτε καν! καταρχάς δεν ξέρω πως να το κάνω εδώ στις αρχές νόμιζα ότι benchάρουμε με όλα full και έβγαζα σκατά score... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 εμενα δεν παει αλλο.. αμα φτασεις 27000 να σε μπαναρουν ban me please!!! Ρε μιλάμε έχω πωρωθεί άσχημα! τι score είναι αυτό; η πλάκα είναι ότι ο κολλητός μου μου έλεγε " @@ριά έκανες και άλλαξες τις 4890, δεν παίζει να βγάλεις μεγαλύτερο score " :lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 σαν πολλα δε βγαζεις και θα παθει κανα εγκεφαλικο ο αλλος κανε λιγο δεξιοτερα το παραθυρακι με τα points να δουμε αναλυση να ειμαστε σιγουροι (οχι οτι δε σε πιστευω αλλα ξερεις τωρα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα