panakos_thess Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τεραστια διαφορα με το Delid μπραβο καντον και ενα Lapping λετε να αρχισω να κανω τον 5960Χ μου? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τεραστια διαφορα με το Delid μπραβο καντον και ενα Lapping λετε να αρχισω να κανω τον 5960Χ μου? Τι να το κάνω το lapping,να κερδίσω πόσο ακόμα,εδώ φτάνω το 1.5v και δεν πάει 70 ! Χωρίς delid πάνω από 1.38 δύσκολα πάει κάποιος και με καλή ψύξη σε skylake. Καλύτερα δε γινόταν !! Ο 5960 έχει θέμα με temps? Δεν έχω ιδέα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Τι να το κάνω το lapping,να κερδίσω πόσο ακόμα,εδώ φτάνω το 1.5v και δεν πάει 70 ! Χωρίς delid πάνω από 1.38 δύσκολα πάει κάποιος και με καλή ψύξη σε skylake. Καλύτερα δε γινόταν !! Ο 5960 έχει θέμα με temps? Δεν έχω ιδέα. Όχι βέβαια soldered είναι στο 2011 Με το lapping μπορεί να δεις μεγάλη βελτίωση, βλέπεις εκτός της άθλιας πάστας έχουν και θέμα με στραβά καπάκια Εάν σε ενδιαφέρει μπορείς να το ψάξεις και θα καταλάβεις τι λέω!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Όχι βέβαια soldered είναι στο 2011 Με το lapping μπορεί να δεις μεγάλη βελτίωση, βλέπεις εκτός της άθλιας πάστας έχουν και θέμα με στραβά καπάκια Εάν σε ενδιαφέρει μπορείς να το ψάξεις και θα καταλάβεις τι λέω!!! Ά μάλιστα. Και έτσι να είναι δεν με ενδιαφέρει προσωπικά γιατί πλέον δεν με κόβουν τα temps αλλά ταβανιαζω στα 4.8 λόγω vcore (1.45).παραπάνω δεν θέλω να δώσω. Είχα την εντύπωση ότι το κάνουν για καλύτερη απαγωγή θερμοτητας, δεν ήξερα ότι είναι και στραβά. Και πάλι μπράβο στην ιντελα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Οχι δεν ανεβάζει άλλα εχει τρομερές βελτιώσεις αν λαπαρεις φυσικά φτάνει κοντά στο die.ΠΑΜΕ να βλεπω νουμερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Lapping κάνουν από εποχές core2duo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Με το lapping πρέπει ακριβώς να γνωρίζεις τι κάνεις γιατί μετά έχεις ακριβώς τα αντίθετα (ανεπιθύμητα) αποτελέσματα....γενικά και αυτό ευννοεί αρκετα τις θερμοκρασίες αλλά αυτός που το κάνει πρέπει να είναι γνώστης! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ξεμούδιασμα ξημερώματα Σαββάτου με ένα corona στα daily ..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 μερικα σημερινα νουμερακια με fx 8320 στα 4.830 !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Με αυτή τη δημοσίευση θέλω πιο πολύ να ευχαριστήσω τον McRae (Χειρούργος) και τον Whitefanged (κάτοχος delid tool) για το delid που έγινε στο τσιπάκι μου. Σας ευχαριστώ παίδες. Πλέον ο 6700k βγάζει το bench του xtu στα 4.8 με 1.44 στους 62 βαθμούς. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Με αυτή τη δημοσίευση θέλω πιο πολύ να ευχαριστήσω τον McRae (Χειρούργος) και τον Whitefanged (κάτοχος delid tool) για το delid που έγινε στο τσιπάκι μου. Σας ευχαριστώ παίδες. Πλέον ο 6700k βγάζει το bench του xtu στα 4.8 με 1.44 στους 62 βαθμούς. Untitled16.png Να σαι καλά αδερφέ, όλα πήγαν ρολόι,αυτό έχει σημασία,και το τσιπάκι σου όπως σου είπα ,τα σπάει ! Ανεβάζει πολύ καλά για 6700 και πλέον με αυτά τα temps θα σπέρνει ! Καλά κλόκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 για παμε μερικα νουμερακια με 17.1.2 WHQL !! FX 8320 @ 4800 Ram 16 giga @ 2133 2X290 @ 1100/1500 Win 10 pro 64 fire strike extreme fire strike ultra time spy Vr mark orange room Rise of the Tomb Raider DX 12 1080p Very high Deus Ex Mankind Divided DX 12 1080p Very high 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Να σαι καλά αδερφέ, όλα πήγαν ρολόι,αυτό έχει σημασία,και το τσιπάκι σου όπως σου είπα ,τα σπάει ! Ανεβάζει πολύ καλά για 6700 και πλέον με αυτά τα temps θα σπέρνει ! Καλά κλόκια Χωρίς ίχνος ειρωνείας να γίνει ένα θέμα και να κρατάμε εκεί στοιχεία κτλπ.Εγώ το θέλω περισσότερο για τους μπλε φρουρούς που μέχρι τώρα υποστηρίζουν πόσο σωστή είναι η επιλογή της tim από την Intel. Μπράβο πάντως για την συνεργασία και την βοήθεια, αυτή είναι και η ουσία ύπαρξης των φόρουμ. Πέραν των άλλων. Και πάλι μπράβο!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Χωρίς ίχνος ειρωνείας να γίνει ένα θέμα και να κρατάμε εκεί στοιχεία κτλπ. Εγώ το θέλω περισσότερο για τους μπλε φρουρούς που μέχρι τώρα υποστηρίζουν πόσο σωστή είναι η επιλογή της tim από την Intel. Μπράβο πάντως για την συνεργασία και την βοήθεια, αυτή είναι και η ουσία ύπαρξης των φόρουμ. Πέραν των άλλων. Και πάλι μπράβο!! Σωστός, συμφωνώ, να γίνει θέμα για να βοηθηθούν και υποψήφιοι προς delid. Στο μεταξύ αυτό που λες για τους μπλε φρουρούς μου θυμίζει τους bmwδακιδες. Είναι όλο προβλήματα (όπως και πολλές άλλες μάρκες), αλλά αν τους ρωτάς θα σου πουν πως δεν παίζεται και από αξιοπιστία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Σωστός, συμφωνώ, να γίνει θέμα για να βοηθηθούν και υποψήφιοι προς delid. Στο μεταξύ αυτό που λες για τους μπλε φρουρούς μου θυμίζει τους bmwδακιδες. Είναι όλο προβλήματα (όπως και πολλές άλλες μάρκες), αλλά αν τους ρωτάς θα σου πουν πως δεν παίζεται και από αξιοπιστία Χαχαχα πόσο δίκαιο έχεις!!!! Εγώ έχω Audi ο φίλος μου με BMW με λέει audakia αλλά όταν η γυναίκα ήθελε να πάρει αυτοκίνητο της είπα ΟΧΙ Audi αλλά αν θέλεις γερμανικό ντε και καλά πάρε BMW!!! Χαχαχαχαχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα