alldaynews Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δανεικός και είπα να τον τσιτώσω λίγο φαντάζομαι θέλει κι`αλλο ρεύμα γιατι τον βλέπω χαμηλά 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δανεικός και είπα να τον τσιτώσω λίγο φαντάζομαι θέλει κι`αλλο ρεύμα γιατι τον βλέπω χαμηλά Δώσε γκάζι bro! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Στα 4.2 με 1.38.Οσοι είχαν/εχουν 3820 πόσο πάνε/πήγαιναν?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Στα 4.2 με 1.38.Οσοι είχαν/εχουν 3820 πόσο πάνε/πήγαιναν?? Δεν πάει καλά.... Αν θυμάμαι καλά με 1.4 δύο κομμάτια που είχα έπιαναν 4500-4600 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 σιγά μη άφηνα το λαπτοπ ήσυχο ... Α4-3305Μ @ 2,9 @ 1,2875V 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 http://coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility Παιδιά γνωρίζει κάνεις τι λέει αυτό?Unpark cpu έχω δει βίντεο έχει διάφορα στα fps Και smooth.Εσεις εχετε επαφη μαζι του? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 http://coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility Παιδιά γνωρίζει κάνεις τι λέει αυτό?Unpark cpu έχω δει βίντεο έχει διάφορα στα fps Και smooth.Εσεις εχετε επαφη μαζι του? Εχει καιρο που παιζει αυτο το utilityΑλλα προαωπικα δεν εχω δει διαφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ναι εγω τωρα το πήρα χαμπαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 http://coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility Παιδιά γνωρίζει κάνεις τι λέει αυτό?Unpark cpu έχω δει βίντεο έχει διάφορα στα fps Και smooth.Εσεις εχετε επαφη μαζι του? Χρόνια απο εποχές BF3 το χρησιμοποιώ, κάνει ότι λέει και το όνομα του. Εχω δει διαφορές σαφώς στο BF3 παλιά όταν το έλιωνα το παιχνίδι και ψαχνόμουν μαζί με in game graphs για να δω πώς τα πάει σε θέμα performance/latency και μείωση αυτού του stutter όπου οφειλόταν. Εχει κάνει 1-2 βίντεο ακόμα ο xfactor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 2 run απο το Ingame bench του Ghost Recon Wildlands closed Beta Fx 8320 @ 4.5 2x 290 @ 1050 /1250 το cf εδω δεν δουλεψε ουτε σε AFR drivers 17.1.2 Very high preset High preset 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 και ενα απο τον παππου.καηκε η μητρικη στον γαμπρο μου και επεσε στα χερια μου.ειναι το πρωτο ocπου τρωει στη ζωη του.με αερα στα 3.8 περιπου και στα 3.9 και ενα απο τον παππου.καηκε η μητρικη στον γαμπρο μου και επεσε στα χερια μου.ειναι το πρωτο ocπου τρωει στη ζωη του. στα 3.8 περιπου και στα 3.9 ξεχασα q6600 p35 ds4 rev 1.0 με αερα και ενα single core το ρευμα οταν ξεκιναει το bench πεφτει στα 1.477 και ενα cinebench r15 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ένα firestrike με τσίτα τα μπρίκια (σχεδόν). Ψάχνομαι για max clocks, ελπίζω να ανέβω κι άλλο. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά όταν είναι πολλές φώτο βάλτε Spoiler 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα