Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελέ δεν άντεξες,τον χτύπησες ε? :P  Καλορίζικος και καλά οβερκλόκια !!

Περιμένουμε feedback για θερμοκρασίες ανά συχνότητα !!

Δεν άντεξα ρε φιλαράκι. Ευχαριστώ!

Ωραίος μεγιά! Από θερμοκρασίες τι παίζει; έφυγε delid στο δευτερόλεπτο;

Φίλε μου δε νομίζω να προχωρήσω σε delid καθώς για να benchάρω

θέλει γύρω στο 1,5v για 5ghz και υποθέτω ακόμα παραπάνω για 24/7

stable αρά μάλλον δεν θα περάσω τα 4,9 έστω κι αν τα thermals λόγω delid

γινόντουσαν καλύτερα.

Αν μου τύχαινε κάνα τσιπάκι  που ήθελε 1,4-1,45 για 5,0-5,1 θα το έκανα σίγουρα.

Εσύ είσαι επικίνδυνος

Μόνο μια δοκιμούλα έκανα κι αμέσως να με κράξεις....

Ορίστε σοβαρεύτηκα.

post-262702-0-01469300-1484095418_thumb.png

Περημενουμε θεμοκρασιες κλπκλπ και ενα συγκριτικο 6700κ :D

Θα μου πάρει λίγο χρόνο, σίγουρα πρέπει να τον σταθεροποιήσω κάπου πρώτα

και μετά ξεκινάω!

• Like 4
  • Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1489

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Μέχρι 5.1 bootάρει.

Παρακείθε με τίποτα (προς το παρόν :devil:).

attachicon.gif5.1s.png

Για 5 συμπεριφέρεται αρκετά καλύτερα (1.4 περίπου), με avx offset όμως.

Καλορίζικος και καλά κλόκια....Sabertooth power 1.57vcore και τα μυαλά στα κάγκελα!Υποθέτω για bench τα 5,0ghz τα έχεις άνετα αφού ανοίγει και στα 5,1ghz.....

Ορίστε σοβαρεύτηκα.

attachicon.gif4.9.png

Εδώ στα 4.9ghz αν μπορέσεις και τον σταθεροποιήσεις μέχρι στο 1,35daily θα είσαι κομπλέ.....Για μένα διακυμάνσου μέχρι 1,3vcore αλλά εφόσον τσίμπησες τον 7700Κ και  θες υψηλά daily πήγαινε τον στα 1,3-1,35vcore max και έχε στο μυαλό σου πάντα (φιλικά και καλοπροαίρετα) max 70 βαθμούς στα cores για τώρα μιας και το καλοκαίρι θα παίζει παραπάνω (μην ξεχνάς δίνει tcase η intel 64 βαθμούς...οπότε cores 70 βαθμούς)!Αν και άλλοι λένε μέχρι 75-80 στα cores είναι καλά......Τα temps που πόσταρες 75+ είναι πολλά για χειμώνα!Σε τι bench τα είχες?

Anyway καλορίζικος και πάλι..........και από μένα υψηλά - σταθερά - δροσερά κλόκια bro!

• Like 4
Δημοσ.

Παιδες να ρωτησω κατι,για τους kaby δεν εχω δει καποια αναφορα απο την intel αλλα οσον αφορα τους skylake,εφοσων η intel εχει δωσει max safe 1.52v,η asus προτεινει μεχρι 1.45v,για ποιο λογο να εισαι συντηρητικος με το v.core αν μπορεις να κρατησεις κρυο το chip η γενικα ειναι κρυο?θενξ.

Δημοσ.

Από ένα σημείο και μετά ακόμα κι αν είναι ασφαλές για το τσιπ πιέζεται πολύ το m/b.

Με 1,52 κι ας πούμε 5,1-5,2-5,3 μπορεί να πεταχτεί κάνα vrm και να ραγίσει το tempered...

To τσιπάκι πιθανότατα να μην πάθει κάτι,εγώ τουλάχιστον δεν έχω καταφέρει να κάψω cpu ποτέ,

αλλά από χαλασμένα m/b πρέπει να 'χω μια ντουλάπα....

Δημοσ.

Παιδες να ρωτησω κατι,για τους kaby δεν εχω δει καποια αναφορα απο την intel αλλα οσον αφορα τους skylake,εφοσων η intel εχει δωσει max safe 1.52v,η asus προτεινει μεχρι 1.45v,για ποιο λογο να εισαι συντηρητικος με το v.core αν μπορεις να κρατησεις κρυο το chip η γενικα ειναι κρυο?θενξ.

To tcase στους 64 βαθμούς που δίνει η intel μήπως σου λέει κάτι???Για ψύξε τον 7700Κ/6700K με αέρα ή νεράκι πάνω από 1,35vcore ή 1,4vcore (πόσο μάλλον με 1,45vcore) ωστέ να κρατήσεις σωστά temps (70 βαθμούς στα cores κοινώς) και το degradation θα επέλθει είτε από αρκετό vcore είτε από temps.Εκτός αν υπάρχει κανά βυτίο με ln2 για να ψύξει τα 1,4-1,45 (σε daily ρυθμούς) και πάνω.....και όλα αυτά εννοείται χωρίς να έχει υποστεί delid το τσιπάκι......με delid μπορεί να μπορείς να τον ψύξεις και μέχρι 1,4vcore με μία top αερόψυκτρα ή καλή υδρόψυξη αλλά θα επέλθει degradation από το vcore αργά ή γρήγορα.....είναι λίγα τα nm βλέπεις κατασκευής και όσο κατεβαίνουν ακόμα τα nm τόσο λιγότερες ανοχές σε ρεύμα έχουν  τα τσιπάκια (ας ισχυρίζεται  η asus 1.45vcore για τους kaby).Δώσε τόσο (αν έχεις kaby) σε daily ρυθμούς και εδώ είμαστε για να δούμε τι θα γίνει στην mobo (vrms) και στον cpu.....ας ελπίσω να υπάρχει εγγύηση όταν θα γίνει το shut down!

• Like 2
Δημοσ.

Καλά τα έλεγα τελικά,καλός ο 7700k ,με μεγάλα ρολόγια και μεγαλύτερο oc headroom που στην ουσία μένoυν στα "χαρτιά" αφού είναι αδύνατο να κρατήσει κάποιος τις safe θερμοκρασίες που αναφέρει και ο Babis.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα 24/7 δε νομιζω να χρησιμοποιει κανεις τον cpu σε 100% usage και 100% ρευμα εκτός και αν κανεις render μερα νυχτα ξερωγω...επισης με 1.4 εχω 55c σε stress testing με τον skylake με ανοιχτο παραθυρο γιατι δεν εχω φανς για να στησω airflow στο κουτι και μια black rock...anyway...μια ερωτηση εκανα.

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να βάλεις custom υδρόψυξη γι`αυτές τις θερμοκρασίες που βλέπω για τα 5.Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αν και offtopic θερμάστρα έχω τελικά!!!! :-D :-D :-D :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλα 24/7 δε νομιζω να χρησιμοποιει κανεις τον cpu σε 100% usage και 100% ρευμα εκτός και αν κανεις render μερα νυχτα ξερωγω...επισης με 1.4 εχω 55c σε stress testing με τον skylake με ανοιχτο παραθυρο γιατι δεν εχω φανς για να στησω airflow στο κουτι και μια black rock...anyway...μια ερωτηση εκανα.

55 σε stress testing με 1.4 vcore,να υποθέσω i7, πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον κόσμο.Χωρις να θέλω να σε θίξω αδερφέ κάτι δεν μας λες καλά.

• Like 4
Δημοσ.

55 σε stress testing με 1.4 vcore,να υποθέσω i7, πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον κόσμο.Χωρις να θέλω να σε θίξω αδερφέ κάτι δεν μας λες καλά.

Εσύ δεν ξέρεις.

• Like 3
Δημοσ.

Οχι δεν θιγομαι τοσο ευκολα,μιλαω για average θερμοκρασιες στους πυρηνες σε Aida64extreme για κανα 8ωρο...ναι εχει spike και στους 70,δεν ηθελα να θιξω ομως αυτο...αλλα γενικα με το attitude που παιζει στο topic δε χρειαζεται να υπεραναλυσουμε.

Δημοσ.

Οχι δεν θιγομαι τοσο ευκολα,μιλαω για average θερμοκρασιες στους πυρηνες σε Aida64extreme για κανα 8ωρο...ναι εχει spike και στους 70,δεν ηθελα να θιξω ομως αυτο...αλλα γενικα με το attitude που παιζει στο topic δε χρειαζεται να υπεραναλυσουμε.

Και πάλι ρε φίλε δε παίζει,δηλαδή τρέχεις stability aida για 8 ώρες και έχεις average 55 με 1.4 vcore? Δε μιλάμε για spike,απλά δεν γίνεται αυτό που λες.Δεύτερον δεν μας είπες για ποιον cpu μιλάς.Είπες skylake αλλά ποιον??

Δεν είναι θέμα υπερανάλυσης αλλά μην πετάμε οτι να ναι και μετά λέμε οκ.Στο συγκεκριμένο Thread διαβάζουμε άτομα που ασχολούμαστε με oc και παλευουμε με θερμοκρασίες και εσύ λες οτι ο δικός σου είναι "ψυγείο" .

Αν είναι έτσι πες μας την συνταγή να την κάνουμε και εμείς.

Δημοσ.

Και πάλι ρε φίλε δε παίζει,δηλαδή τρέχεις stability aida για 8 ώρες και έχεις average 55 με 1.4 vcore? Δε μιλάμε για spike,απλά δεν γίνεται αυτό που λες.Δεύτερον δεν μας είπες για ποιον cpu μιλάς.Είπες skylake αλλά ποιον??

Δεν είναι θέμα υπερανάλυσης αλλά μην πετάμε οτι να ναι και μετά λέμε οκ.Στο συγκεκριμένο Thread διαβάζουμε άτομα που ασχολούμαστε με oc και παλευουμε με θερμοκρασίες και εσύ λες οτι ο δικός σου είναι "ψυγείο" .

Αν είναι έτσι πες μας την συνταγή να την κάνουμε και εμείς.

Και ομως,εχω,6600Κ,τι να σας πω ρε παιδια δεν εχω κανενα λογο να πω ψεμματα,αν θελετε να ποσταρω και ss.Το οτι δε γραφω στο θρεντ δε σημαινει οτι ειμαι αμπαλος τερμα...με τζαμπερ εκανα το πρωτο oc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...