GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 για το cine εννοεις? στο 20 τον εχω τον multi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ με 4.1 εβγαζα 941 αν θυμάμαι καλά. Μπας και έχεις χαμηλό Vcore? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 1.35 του δινω, πριν ειχα 1.36 και δεν ειχα διαφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Περιμένοντας τα κομμάτια για το νέο μου σύστημα βρέθηκα με ένα παλιό pc. Οπότε ευκαιρία για λίγο retro benchmarking. To σύστημα: pentium conroe e2220 2,4@2,75GHz, Sapphire hd3450 512MB, 1GB DDR2 και WinXP σε pata δίσκο! Πετάει το εργαλείο! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολα τα παιδια του insomnia με υγεια και ευτυχια !!!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά Νίκο και σε όλα τα παιδιά και εύχομαι το 2017 να μας δώσει μόνο ωραίες στιγμές!!!!!!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλη χρονιά παίδες με υγειά και ευτυχία στην ζωή σας 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g@m3r Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά! Υγεία πάνω από όλα! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία για το 2017!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονία σε όλους εύχομαι και τα ρολόγια ψηλά !!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Και ένα bench για ξεκίνημα για το 2017.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ξεμουδιασμα του γερου λιγο πριν το νεο ετος! Ερχεται σε λιγο και το blender! 4.5ghz ειναι με 1.35v Και ενα ciner15 Καλή μέρα και καλή χρονιά, δεν δουλεύει φίλε σωστά το σύστημα όπως το είχα παλαιότερα στα 4,4ghz Τσέκαρε από το bios τον λόγο uncore frequency/dram ratio, απο εκεί χάνεις πιθανότατα πρέπει σε αντίθεση με τους core i7 to uncore να είναι μέχρι 1,5-1,7 της συχνότητας της μνήμης ΟΡΙΟ είναι το 2χ ΑΛΛΑ εκεί δεν πρόκειται να δουλέψει με τίποτα σωστά σταθερότητα 1,5 και μέγιστες επιδόσείς 1,7-1,8 με ανάλογη φροντίδα στις τάσεις Ξέχνα ότι έχεις στο μυαλό σου για core i7 άλλο cpu ο xeon... Επίσης όταν τρέχουμε cb πάντα κλειστά fraps, ge force experience.. Aκόμα μην δίνεις σημασία στην συχνότητα που βλέπεις ανεβάζοντας απλώς multi μπορεί να σου κλοκάρει και 4,6 και να φαίνονται όλα οκ αλλά ανάλογα με την μητρική να αποδίδει χειρότερα και απο 4,2, είχα (προσπάθησα μάλλον) να δημιουργήσω ενα σχετικό thread παλαιότερα εδώ που να είναι μπούσουλας για xeon 1366 να γινόταν sticky αλλά κλασσικά insomnia στου κουφου την πόρτα.....με 1 μύριο τρολοθρεντς να γράφουν ενα κάρο παπαριές Υ.Γ. Το διόρθωσα λίγο νόμισα οτι ήσουν στα 4,5 με 987 στο cb 15 οπως το διάβασα, οκ είναι σα σκόρ γενικά κλείσε ότι έγραψα πιο πάνω ίσως και κανα msi ab και ξανατρέξε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lolarikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Λίγο πιο φτωχός σε επιδόσεις εγώ: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Λίγο πιο φτωχός σε επιδόσεις εγώ: bro και για το cinebench και για το unigine heaven εχουν ανοιχθει δικα τους νηματα απο τον all day ετσι χανοντε εδω μεσα στα γενικα !! http://www.insomnia.gr/topic/629729-cinebench-r115-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-cinebench-r15-benchmarks/ http://www.insomnia.gr/topic/629652-unigine-heaven-benchmark/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 μια παλια φωτο που ξεθαψα απο το παλιο συστηματακι μου..θα ψαξω να βρω κ κανα bench αν εχω κρατησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα