mcrae13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Τα νουμερα του Valley δεν ειναι σχετικα χαμηλα για την 480; Το αναφερω γιατι με μια 280Χ Trix στην κατοχη μου εχω αντιστοιχα: FPS:47.1 Score:1969 Min:21.1 Max:89.5 Το ungine γενικώς είναι nvidia friendly, οπότε δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά μεταξύ των 2 καρτών. Όποια amd να βάλεις δεν θα δεις μεγάλα σκορ. Κανονική διαφορά θα δεις σε firestrike κλπ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα νουμερα του Valley δεν ειναι σχετικα χαμηλα για την 480 εκτος αν μου διαφευγει καποια ρυθμιση ή ο i7 πουσαρει καλυτερα απο τον i5 του φιλου Το αναφερω γιατι με μια 280Χ Trix στην κατοχη μου εχω αντιστοιχα: FPS:47.1 Score:1969 Min:21.1 Max:89.5 σε σχέση με τα runs που τρέχτηκαν σε προηγούμενες σελίδες έχω άλλες ρυθμίσεις, εγώ έχω βάλει τα πάντα τέρμα πάντως ναι η υλοποίηση καλή είναι, αλλά τώρα διαπίστωσα κάτι παίζοντας που με χαλάει και πρέπει να λύσω αυτό πριν κάνω κάτι άλλο σε hdmi αν κάνω scaling για να ταιριάζει ακριβώς η εικόνα στη τηλεόραση, έχω τρομερό lag/ghosting/stuttering όπως θέλετε πείτε το που κάνει το παίξιμο ανυπόφορο αν δεν επιλέξω αυτή την επιλογή δεν υπάρχει θέμα, αλλά η εικόνα χύνεται έξω από την οθόνη ωραία βλακεία βρήκα να ασχοληθώ στο απόγευμά μου εδιτ το scaling μου κάνει lock ta fps στα 30 για αυτό μου βγήκαν τα μάτια.. εδιτ 2 βρήκα λύση και ΙΤ στον εαυτό μου κάνω αμαλαχειναπούμε Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2016 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Αχχχχχχχχχχχ γριούλα τι τραβάς και σύ Καλορίζικη και καλά κλόκια !!Τι Asic έχει το καρτόνι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 με πιάνεις λίγο αδιάβαστο.. τι είναι το asic και πώς μπορώ να σου απαντήσω αυτό που με ρώτησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 σε σχέση με τα runs που τρέχτηκαν σε προηγούμενες σελίδες έχω άλλες ρυθμίσεις, εγώ έχω βάλει τα πάντα τέρμα πάντως ναι η υλοποίηση καλή είναι, αλλά τώρα διαπίστωσα κάτι παίζοντας που με χαλάει και πρέπει να λύσω αυτό πριν κάνω κάτι άλλο σε hdmi αν κάνω scaling για να ταιριάζει ακριβώς η εικόνα στη τηλεόραση, έχω τρομερό lag/ghosting/stuttering όπως θέλετε πείτε το που κάνει το παίξιμο ανυπόφορο αν δεν επιλέξω αυτή την επιλογή δεν υπάρχει θέμα, αλλά η εικόνα χύνεται έξω από την οθόνη ωραία βλακεία βρήκα να ασχοληθώ στο απόγευμά μου εδιτ το scaling μου κάνει lock ta fps στα 30 για αυτό μου βγήκαν τα μάτια.. εδιτ 2 βρήκα λύση και ΙΤ στον εαυτό μου κάνω αμαλαχειναπούμε Κάνε virtual resolution και scaling.Εγώ το έκανα με την 290 και σε ένα tv-monitor με ανάλυση 1360Χ768 έχω τώρα ανάλυση 2560Χ1440 με πιάνεις λίγο αδιάβαστο.. τι είναι το asic και πώς μπορώ να σου απαντήσω αυτό που με ρώτησες; Πάτα αριστερό κλίκ εκεί που λέει το βελάκι και μετά settings και μετά asic quality Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Αχχχχχχχχχχχ γριούλα τι τραβάς και σύ Καλορίζικη και καλά κλόκια !!Τι Asic έχει το καρτόνι?? χαχαχαχα εεε bro !!!! τι απατη sapphire ειναι αυτη ;;; stok trix 1050/1350 δε εχει τετοιο βιος μονο η vapor φοραει 1030 /1400 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ας είναι καλά κάτι φιλαράκια από πάνω χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Κάνε virtual resolution και scaling.Εγώ το έκανα με την 290 και σε ένα tv-monitor με ανάλυση 1360Χ768 έχω τώρα ανάλυση 2560Χ1440 Πάτα αριστερό κλίκ εκεί που λέει το βελάκι και μετά settings και μετά asic quality το βρήκα, απλά έπρεπε να βάλω μια ρύθμιση από την τηλεόραση ώστε να μη χρειάζεται scaling και όλα οκ απλά οι 4xx έχουν θέμα με το scaling σε hdmi και κλειδώνουν σε 30fps, βλακεία, αλλά συμβαίνει τεσπα το ξεπέρασα κι αυτό να και το asic quality, πώς το βλέπεις γιατρέ; θα ζήσει; είναι πατάτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ας είναι καλά κάτι φιλαράκια από πάνω χαχαχαχα για πες τα φιλαρακια να μας πασαρουν και εμας κανένα vbios. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Το asic θεωρητικά είναι πως έχει καλύτερο overclock με λιγότερο ρεύμα όσο ψηλότερο είναι. Να και το δικό μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 ναι διάβασα για αυτό, τέσπα θα φανεί στη πράξει τι ψάρια πιάνει, προς το παρόν θα χαρώ απλά την αναβάθμιση μετά από 3.5 χρόνια και μες στη βδομάδα κοιτάζω και το o/c ο,τι και να πιάνει πάντως το θέλω 24/7 για τα games, όχι τόσο για τα benchmark 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 φρέσκο πράγμα, τρέχω μερικά bench για το καλό τελείως στοκ (1310/2000), θα δω τις επόμενες μέρες τι μπορεί να κάνει δε ξέρω τι λέει το κομμάτι από overclock ακόμα, αλλά οι υλοποιήσεις stix της asus τα σπάνε!! είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα Μεγιες μεγιες!!! Θα ήταν πρώτη μου επιλογή αν είχε ένα bios switch !! πως σου φαίνεται η διαφορά σε σχέση με την παλιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 :shock: :shock: :shock: δεν έχει ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 :shock: :shock: :shock: δεν έχει ??? Όχι ρε γμτ ... Έχει 2 fan headers και νομίζω και rgb . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsospap Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Να ποσταρω και ενα heaven 4.0 απο xfx rx 470gb με λιγο σφιχτα timings στα 1340/1850 stock volt.Παντως φαινεται οτι η διαφορα με την 480 ειναι αμελητεα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα