aOUaS88 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 δν ξερω τι λετε περι μνημες micron στις FTW αλλα εμενα ειναι με samsung μνημες οι οποιοες κλοκαρουν κ ειναι stable στα 9500 HZ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) κ ενα bench με την μνημη MONO ΟC στα 9500..μπορει να πηγαινει κ παραπανο δν το εχω ψαξει.. The Division 1080p maxed out settings Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2016 από aOUaS88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 κ ενα bench με την μνημη MONO ΟC στα 9500..μπορει να πηγαινει κ παραπανο δν το εχω ψαξει.. Αδελφε βαλε κανα σκρινακι cpuz gpuz αναλυση settings ειδος bench κλπ να καταλαβαινουμε και τι βλεπουμε !! Φιλικα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) οποιος θελει να τη ψαξει με το monitor του και το freesync ας κοιταξει εδω!! τελικα ........ εγω καταφερα και το ενεργοποιησα ακολουθοντας αυτο το νημα ενω αρχικα δεν το υποστηριζε το μονιτορ της 27 LG μου( ειταν κλειστη η επιλογη) http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=410187 αρχικο σκρινακι το μετα Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2016 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 πως το εκανες βρε νικο?.εχει κανενα τετοιο σε nvidia gsync Και καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 πως το εκανες βρε νικο?.εχει κανενα τετοιο σε nvidia gsync Και καλα? Gsync όχι γιατί είναι σε hardware επίπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παντως καλο κολπακι αυτο Νικο πως το βλεπεις ειδες καμια διαφορα>? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Alldaynews πέρνα και απο το "δείξτε το κουτί σας" μας έλειψε η κιτρινόμαυρη "ντουλάπα" (λέγε με 900D) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σαν να χεις πολύ ρεύμα σε load για τα 4.2 η Μου φαινετε;αν παιζεις auto σου βαζει πολυ Επισης δες λιγο το πατημα της ψυκτρας σου Καποια cores χτυπανε απο 69-75 βαθμους θερμοκρασιες + ρευματα ανα πυρηνα στα 4.0 τρεχοντας 2 φορες cinebench 15 nepton 280 + 2x14 aerocool shark fan @ 1000 στροφες fgfgfgv.JPG Καταγραφήvhghbh.JPG εκατσα εφτιακσα λιγο το πατημα της ψυκτρας οπως μ ειχες ειπες +οτι την ετριψα κ λιγο με γυλοχαρτα μιας κ δν ηταν τελειος φλατ..ετρεξα 2 φορες καπακια CB15 κ γω και να τα temps sε σχεση με την phanteks 1000 στροφες... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2016 από aOUaS88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Firestrike ultra & stock gpu 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Alldaynews πέρνα και απο το "δείξτε το κουτί σας" μας έλειψε η κιτρινόμαυρη "ντουλάπα" (λέγε με 900D) Θα περάσω με την νέα version του συστήματος στην ντουλάπα πολύ σύντομα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ένα perfomance 3d mark11 με stock gpu 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ένα perfomance 3d mark11 με stock gpu Ασε τα 3D και βαλε 2D..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finarfin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το δικο μου απο το 3D Mark basic edition! https://postimg.org/image/n3uhb9jtf/ GPU 1070 g1 stock cpu i7 6700k stock Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2016 από Finarfin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ !!!!!!!!!!! γενικα αυτοι που ανεβαζουν σκορακια δε ειναι δυσκολο να βαζουν και απο ενα cpu-z (mobo -mem-) και gpu-z σκρινακι μαζι με τα σκορακια τους να βλεπουμε εγω και καποιοι αλλοι που ενδιαφεροντε τα ρολογια τους...........με τι hardware βγηκε κλπ δε γινετε να μαντευουμε !! ευχαριστω !! φιλικα παντα !!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα