Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω ακομα να παρω καρτα ακομα με την 4600 του 4790k ειμαι :lol:

Περιμενω μπας και την φερει την 1070 xtreme gaming κανενα Ελληνικο μαγαζι σε λογικη τιμη γιατι τα 600αρια και τα 650αρια δεν τους τα δινω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν πήγαινα για gtx 1070 θα κοίταγα την την extreme gaming (που κοιτάς) αλλά και την asus strix oc ( http://www.skroutz.gr/s/9444013/Asus-GeForce-GTX1070-8GB-ROG-Strix-OC-90YV09N0-M0NA00.html ) ....πολύ μπόμπα το καρτόνι .......και  γενικά οι strix και σε nvidia και σε amd στις καινούργιες gpu μου έχουν κάνει ένα κλίκ!

Γενικά αυτήν την περίοδο value gtx 1070 είναι η G1!

• Like 1

Να σου πω την αληθεια και αυτην την κοιταω γιατι οι MSI X διαβασα προβληματα με τις μνημες γιατι πλεον δεν βαζει Samsung και για την G1 οι περισσοτερες εχουν coil whine

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σου πω την αληθεια και αυτην την κοιταω γιατι οι MSI X διαβασα προβληματα με τις μνημες γιατι πλεον δεν βαζει Samsung και για την G1 οι περισσοτερες εχουν coil whine

Πλέον όλες πάνω κάτω έχουν micron στις μνήμες, από τις οικονομικές ως τις "τοπ" λύσεις. Αλλοι λένε ότι δε κλοκάρουν όσο oι samsung άλλοι λένε ότι είναι θέμα τι παρτίδα micron θα σου τύχει, επίσης έρχεται και νέο vbios για όλες τις κάρτες με micron σύμφωνα με τη μαμα-nvidia οπότε θα δούμε πώς θα εξελιχτεί το πράγμα. Πονοκεφάλιασα λιώνοντας τα φορουμ από εχθές και πραγματικά σχεδόν όλες οι κάρτες από Αύγουστο και μέχρι τώρα micron έχουν και θα έχουν ( με κάποιες εξαιρέσεις - τελευταίες παρτίδες που έχουν μείνει με samsung ). Ακόμα και κάποιες founders edition αρχίζουν να φοράνε micron. Είναι καθαρά luck of draw αν σου τύχει samsung. 

Ακόμα και "τοπ" υλοποιήσεις asus strix , micron, EVGA FTW ( και hybrid - υδροψυξη ) micron. 

Τροφή για σκέψη και ανάλυση

https://forums.geforce.com/default/topic/963768/geforce-drivers/gtx-1070-memory-vrm-driver-or-bios-bug-in-micron-memory-1070-cards-/post/4986835/#4986835 <- επίσημη απάντηση ότι θα βγει vbios

http://www.overclock.net/t/1601546/official-nvidia-gtx-1070-owners-club/4090  <- ( γενικώς οι τελευταίες 10 σελίδες )

Επεξ/σία από 7nisiotis

Παιδιά με πιο πρόγραμμα να κλοκλαρω τις κάρτες το his turbo δεν δουλεύει με τους νέους drivers της amd

κατι δε κανεις καλα αδελφε !!! και στα 10ρια δουλευει αψογα με 2 καρτες disable ulps οπωσδηποτε !!!!!!! :-D

επισης δε υπηρχε driver που να μη επαιξε !!!

post-238528-0-42907300-1475386204_thumb.jpg

Αυτό βγάζει το ρημάδι

κανε και κατι αλλο πιστευω θα δουλεψει ετσι ..... βαλε afterburner  κλεισε ulps  απο  κει  θα ζτητηση επανεκινηση την κανεις !!

post-238528-0-08273900-1475396800_thumb.jpg

ξανανοιγεις afterburner   βλεπεις το chek disable ulps αμα ειναι οκ το κλεινεις  και ανοιγεις ΗΙS μπαινεις settings και βλεπεις εαν ειναι οκ ολα επισης  ετσι ελεγχεις στροφες απο his και κλοκαρεις σαν 1 καρτα

post-238528-0-31298200-1475396471_thumb.jpg

Το έφτιαξα όλα εντάξει΄.

Λίγο σκουριασμένο το σύστημα γιατι για 4-5 μήνες ήταν μόνο στοκ αλλα θα στρώσει :-D :-D

Στο time spy μου βγάζει your device is not compatible γιατι έχω windows 7 μάλλον

Αν και μου φαίνεται χαμηλά να πω την αλήθεια το σκέτο firestrike

post-244051-0-79534600-1475396794_thumb.jpg

post-244051-0-50501200-1475397837_thumb.jpg

• Like 2

Το έφτιαξα όλα εντάξει΄.

Λίγο σκουριασμένο το σύστημα γιατι για 4-5 μήνες ήταν μόνο στοκ αλλα θα στρώσει :-D :-D

Στο time spy μου βγάζει your device is not compatible γιατι έχω windows 7 μάλλον

Αν και μου φαίνεται χαμηλά να πω την αλήθεια το σκέτο firestrike

το  time spy  δε κατεβαινει καν σε 7αρια θελει 10ρια ειναι  dx 12 !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...