Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχεις δικαιο Αλεξ αυτος ειναι ενας τομεας διοτι τωρα που ειπες για αυτα υπαρχουν πολλα αν και εγω θα δωσω το html μου να ειμαστε οκ.

EDIT: Παιδες να ειμαστε οκ με αυτα λεω να ανεβαζουμε φωτογραφιες {ετσι οπως κανουμε}αλλα να δινουμε και τα links π.χ στο 3dmark11-firestrike Κλπ και απο Unigine τα ιδια να ανεβαζουμε και κανωνικα τα urls ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εγώ δε έχω καταλάβει ακόμα τι θα κερδισεις.απο το html η καλυτερα τι θα εμφανισει εαν εχεις κατι να κρυψεις

Απο την στιγμη που δεν αναφερει ουτε ρολογια αλλα ουτε και λεπτομερειες του run

Σε τι διαφερει δηλαδη απο ενα κομμενο και ανεβασμενο screen???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι μπορεί το 3 να το κάνει 8 και τα λοιπά. Γενικά όλα γίνονται, αλλά εδώ μεταξύ μας είμαστε, δεν βλέπω που χρειάζεται.

Σας έλειψα ρε απατεώνες καθόλου??.Ενα στοκ για να εγκαινιάσω την νέα περίοδο benchmarks και θα επανέλθω δριμύτερο από αύριο που θα κάνω αλλαγή σε πάστα παντού όπως και νέο υγρό

Εσείς πάντως μου λείψατε

post-244051-0-63377500-1475274648_thumb.jpg

• Like 7

Και επειδή υπήρξε μία δυσπιστία.....η G1 πραγματικά τα πήρε στο κρανίο και είπε να μπεί στα κόκκινα!!! B) Συχνότητες στον θεό και ξερό ψωμί..........Για όποιους δεν φτάνουν τα 158+ έχει και άλλο 159+ frames....και μην ξεχάσω το url αυτήν την φορά!Πραγματικά το γυρνάω σε Time Spy και Firestrike μιας που δίνουν πληρέστερα στοιχεία ώρα όπως τρεξίματος/ημερομηνία κτλ μιας και το heaven δεν δείχνει τίποτα ........Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξω αποτέλεσμα ούτε από πιο παλιά αλλά ούτε και στο μέλλον.....Δεν έχει κάποια ουσία!

G1 rulessssss.......

post-303984-0-61696900-1475287778_thumb.png

Unigine_Heaven_Benchmark_4.0_20161001_0502.html

• Like 7

Και επειδή υπήρξε μία δυσπιστία.....η G1 πραγματικά τα πήρε στο κρανίο και είπε να μπεί στα κόκκινα!!! B) Συχνότητες στον θεό και ξερό ψωμί..........Για όποιους δεν φτάνουν τα 158+ έχει και άλλο 159+ frames....και μην ξεχάσω το url αυτήν την φορά!Πραγματικά το γυρνάω σε Time Spy και Firestrike μιας που δίνουν πληρέστερα στοιχεία ώρα όπως τρεξίματος/ημερομηνία κτλ μιας και το heaven δεν δείχνει τίποτα ........Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξω αποτέλεσμα ούτε από πιο παλιά αλλά ούτε και στο μέλλον.....Δεν έχει κάποια ουσία!

G1 rulessssss.......

Ασε ρε φιλαράκι τι να μας πει και η G1 χαχαχα.Δώσε πόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΜπάμπη

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλο μηνα  και καλα overclockia  !!!!!!!!!!!!!!!! :fear:  :fear:  :fear:

και  1 run απο μενα σε heaven 4.0 NO AA

5820K @ 4.0

2x 290 @ 1050/1250

ενημερωτικα  το  σωστο log του run βρισκετε μεσα στο user KAI μεσα στο φακελο heaven

file:///C:/Users/ultraex/Heaven/log.html

post-238528-0-78017600-1475317793_thumb.jpg

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 4

Σας έλειψα ρε απατεώνες καθόλου??.Ενα στοκ για να εγκαινιάσω την νέα περίοδο benchmarks και θα επανέλθω δριμύτερο από αύριο που θα κάνω αλλαγή σε πάστα παντού όπως και νέο υγρό

Εσείς πάντως μου λείψατε

Βαράνε οι 290 ακόμη!!! Δώσε πόνο!  :X

• Like 3

Ένα γρήγορο στην μικρή οθόνη μιας και η TV είναι στο άλλο σπίτι.

post-166174-0-02924200-1475329242_thumb.jpg

file:///C:/Users/STORM/Unigine_Heaven_Benchmark_4.0_20161001_1637.html

file:///C:/Users/STORM/Unigine%20Heaven/log.html

• Like 2

Ασε ρε φιλαράκι τι να μας πει και η G1 χαχαχα.Δώσε πόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΜπάμπη

Καλωσόρισες brooo ....... δώσε πόνο!!!!!!!

Όσο για την G1 νοιώθεις μοναξιές και έχασε κάποια από την δύναμική του το σύστημα μου εδώ και δύο μέρες ήδη ....μιας και ταξίδεψε η αδερφή της......no sli τουλάχιστον προς το παρόν!

• Like 2

Καλωσόρισες brooo ....... δώσε πόνο!!!!!!!

Όσο για την G1 νοιώθεις μοναξιές και έχασε κάποια από την δύναμική του το σύστημα μου εδώ και δύο μέρες ήδη ....μιας και ταξίδεψε η αδερφή της......no sli τουλάχιστον προς το παρόν!

Τι έπαθε βρε?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...