ultraex2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις δικαιο Αλεξ αυτος ειναι ενας τομεας διοτι τωρα που ειπες για αυτα υπαρχουν πολλα αν και εγω θα δωσω το html μου να ειμαστε οκ. EDIT: Παιδες να ειμαστε οκ με αυτα λεω να ανεβαζουμε φωτογραφιες {ετσι οπως κανουμε}αλλα να δινουμε και τα links π.χ στο 3dmark11-firestrike Κλπ και απο Unigine τα ιδια να ανεβαζουμε και κανωνικα τα urls ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Εγώ δε έχω καταλάβει ακόμα τι θα κερδισεις.απο το html η καλυτερα τι θα εμφανισει εαν εχεις κατι να κρυψεις Απο την στιγμη που δεν αναφερει ουτε ρολογια αλλα ουτε και λεπτομερειες του run Σε τι διαφερει δηλαδη απο ενα κομμενο και ανεβασμενο screen??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ότι μπορεί το 3 να το κάνει 8 και τα λοιπά. Γενικά όλα γίνονται, αλλά εδώ μεταξύ μας είμαστε, δεν βλέπω που χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ειναι καλο το αποδεικτικό σκέτη εικόνα μπορεί ο άλλος να έχει μια αντιρρησία για αυτο παντα καλα και urls και τα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Σας έλειψα ρε απατεώνες καθόλου??.Ενα στοκ για να εγκαινιάσω την νέα περίοδο benchmarks και θα επανέλθω δριμύτερο από αύριο που θα κάνω αλλαγή σε πάστα παντού όπως και νέο υγρό Εσείς πάντως μου λείψατε 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Και επειδή υπήρξε μία δυσπιστία.....η G1 πραγματικά τα πήρε στο κρανίο και είπε να μπεί στα κόκκινα!!! Συχνότητες στον θεό και ξερό ψωμί..........Για όποιους δεν φτάνουν τα 158+ έχει και άλλο 159+ frames....και μην ξεχάσω το url αυτήν την φορά!Πραγματικά το γυρνάω σε Time Spy και Firestrike μιας που δίνουν πληρέστερα στοιχεία ώρα όπως τρεξίματος/ημερομηνία κτλ μιας και το heaven δεν δείχνει τίποτα ........Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξω αποτέλεσμα ούτε από πιο παλιά αλλά ούτε και στο μέλλον.....Δεν έχει κάποια ουσία! G1 rulessssss....... Unigine_Heaven_Benchmark_4.0_20161001_0502.html 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Και επειδή υπήρξε μία δυσπιστία.....η G1 πραγματικά τα πήρε στο κρανίο και είπε να μπεί στα κόκκινα!!! Συχνότητες στον θεό και ξερό ψωμί..........Για όποιους δεν φτάνουν τα 158+ έχει και άλλο 159+ frames....και μην ξεχάσω το url αυτήν την φορά!Πραγματικά το γυρνάω σε Time Spy και Firestrike μιας που δίνουν πληρέστερα στοιχεία ώρα όπως τρεξίματος/ημερομηνία κτλ μιας και το heaven δεν δείχνει τίποτα ........Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξω αποτέλεσμα ούτε από πιο παλιά αλλά ούτε και στο μέλλον.....Δεν έχει κάποια ουσία! G1 rulessssss....... Ασε ρε φιλαράκι τι να μας πει και η G1 χαχαχα.Δώσε πόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΜπάμπη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλο μηνα και καλα overclockia !!!!!!!!!!!!!!!! και 1 run απο μενα σε heaven 4.0 NO AA 5820K @ 4.0 2x 290 @ 1050/1250 ενημερωτικα το σωστο log του run βρισκετε μεσα στο user KAI μεσα στο φακελο heaven file:///C:/Users/ultraex/Heaven/log.html Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2016 από ultraex2003 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Σας έλειψα ρε απατεώνες καθόλου??.Ενα στοκ για να εγκαινιάσω την νέα περίοδο benchmarks και θα επανέλθω δριμύτερο από αύριο που θα κάνω αλλαγή σε πάστα παντού όπως και νέο υγρό Εσείς πάντως μου λείψατε Βαράνε οι 290 ακόμη!!! Δώσε πόνο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Η r9 290 σταθερή αξία τελικά και ας τσιμπάει ρεύμα, old but gold. Alldaynews καλωσήρθες μετά από τη μακρόχρονη αυτή απουσία . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλώς σας ξαναβρήκα Multi1 :-D 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ένα γρήγορο στην μικρή οθόνη μιας και η TV είναι στο άλλο σπίτι. file:///C:/Users/STORM/Unigine_Heaven_Benchmark_4.0_20161001_1637.html file:///C:/Users/STORM/Unigine%20Heaven/log.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 να ανεβασουμε κ μεις οι φτωχοι κανα bench με τις μονες μας καρτες no OC 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ασε ρε φιλαράκι τι να μας πει και η G1 χαχαχα.Δώσε πόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΜπάμπη Καλωσόρισες brooo ....... δώσε πόνο!!!!!!! Όσο για την G1 νοιώθεις μοναξιές και έχασε κάποια από την δύναμική του το σύστημα μου εδώ και δύο μέρες ήδη ....μιας και ταξίδεψε η αδερφή της......no sli τουλάχιστον προς το παρόν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλωσόρισες brooo ....... δώσε πόνο!!!!!!! Όσο για την G1 νοιώθεις μοναξιές και έχασε κάποια από την δύναμική του το σύστημα μου εδώ και δύο μέρες ήδη ....μιας και ταξίδεψε η αδερφή της......no sli τουλάχιστον προς το παρόν! Τι έπαθε βρε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Την πούλησα μιας και έχανε αξία τσάμπα....θα σχεδιάσω άλλο project αργότερα κιόλας! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα