ultraex2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το σκορ είναι από 2x290x ultraex ; Oχι 2Χ290 την 3η την εχω εκτος!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Almost.... bro!!! Στα γνωστα settings by guru3d Ρολογια ??? Εχουμε δρομο ακομα!! Έλα τα πυροβόλα πήραν μπροστά.....ότι αρχίσαν να ζεσταίνονται!!! την 3η την εχω εκτος!! Αν βάλεις και τρίτη θα επιστρατέψω την μικρή αδερφή της ti..... :devil: Πάντως τρομερό score από τις κορυφαίες για εμένα r9 290 trixxxx......Ωραίος!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Νεο τερατακι και πρωτη δοκιμη στα 3,5! (pc2 υπογραφη) Πονος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Απορώ παιδιά ειναι εκτος θεματος στο διπλα φορουμ λεμε μερικες αληθειες και το μονο που κανουν ειναι να σε πεταν καρτες και να σου σβηνουν τα σχολια σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανθρωποι κομπλεξική και ΑΧΡΙΣΤΟΙ στην δουλεια τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Απορώ παιδιά ειναι εκτος θεματος στο διπλα φορουμ λεμε μερικες αληθειες και το μονο που κανουν ειναι να σε πεταν καρτες και να σου σβηνουν τα σχολια σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανθρωποι κομπλεξική και ΑΧΡΙΣΤΟΙ στην δουλεια τους Δεν εχουν Χριστο δηλαδη? :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πεστο ετσι χαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Νεο τερατακι και πρωτη δοκιμη στα 3,5! (pc2 υπογραφη) Πονος Να ρωτησω γιατι τοσο χαμηλο σκορ Cinebench ? To λεω γιατι ο G3258 που ειχα στοκ τελειως με DDR3-1600 εβγαζε 237-238 στα 3,2Ghz Edit τωρα ειδα οτι ειναι Single Score. Για βαλε ενα Multi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Απορώ παιδιά ειναι εκτος θεματος στο διπλα φορουμ λεμε μερικες αληθειες και το μονο που κανουν ειναι να σε πεταν καρτες και να σου σβηνουν τα σχολια σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανθρωποι κομπλεξική και ΑΧΡΙΣΤΟΙ στην δουλεια τους τι εγινε παλι ρε συ;; κατι θα γινε δε μπορει ετσι στα καλα καθουμενα ρε συ μπας και τσακωθηκες με κανενα και τα σβησαν οι admin;; χαχαχα αυτο παλι δε το καταλαβα οι καρτες παλι πως πετανε ;; Έλα τα πυροβόλα πήραν μπροστά.....ότι αρχίσαν να ζεσταίνονται!!! Αν βάλεις και τρίτη θα επιστρατέψω την μικρή αδερφή της ti..... :devil: Πάντως τρομερό score από τις κορυφαίες για εμένα r9 290 trixxxx......Ωραίος!!!! bro !!! για να μπει και 3η καρτα ειναι ιστορια ασε που το 1- 2- 3ο pci σλοτ ειναι τοσο κοντα που πρεπει να προσεξεις για να μη ακουμπησουν τα φαν1 στη 2 και η 2 στη 3 τωρα τεχνικα το 4ο pci σλοτ της μητρικης δε δουλευει με τον 5820κ δε τη βλεπει καν τη 3η καρτα λογω περιορισμου θελει 5930κ και πανω θα μπορουσε ετσι να γινει καλητερη κατανομη στις καρτες μετα εχουμε και τον νταλκα απο το αυξημενο ρευμα με 1000 αρι πανω δε τρεχει bench με 3 καρτες με τιποτε (αμεση καταρευση) εχω βεβαια ενα 1000 αρι λιγο παλιο αλλα νταξει και αυτο βολευει στη παρουσα να παρει τις 2 καρτες και το αλλο τα υπολοιπα αλλα οκ θα ξαναμπουν πανω δε το συζητω ετρεξα βεβαια καποια bench για καταταξη στο hwbot αλλα 3 καρτες πανω ειναι μπελας να τις κανεις να δουλεψουν σαν 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 τι εγινε παλι ρε συ;; κατι θα γινε δε μπορει ετσι στα καλα καθουμενα ρε συ μπας και τσακωθηκες με κανενα και τα σβησαν οι admin;; χαχαχα αυτο παλι δε το καταλαβα οι καρτες παλι πως πετανε ;; bro !!! για να μπει και 3η καρτα ειναι ιστορια ασε που το 1- 2- 3ο pci σλοτ ειναι τοσο κοντα που πρεπει να προσεξεις για να μη ακουμπησουν τα φαν1 στη 2 και η 2 στη 3 τωρα τεχνικα το 4ο pci σλοτ της μητρικης δε δουλευει με τον 5820κ δε τη βλεπει καν τη 3η καρτα λογω περιορισμου θελει 5930κ και πανω θα μπορουσε ετσι να γινει καλητερη κατανομη στις καρτες μετα εχουμε και τον νταλκα απο το αυξημενο ρευμα με 1000 αρι πανω δε τρεχει bench με 3 καρτες με τιποτε (αμεση καταρευση) εχω βεβαια ενα 1000 αρι λιγο παλιο αλλα νταξει και αυτο βολευει στη παρουσα να παρει τις 2 καρτες και το αλλο τα υπολοιπα αλλα οκ θα ξαναμπουν πανω δε το συζητω ετρεξα βεβαια καποια bench για καταταξη στο hwbot αλλα 3 καρτες πανω ειναι μπελας να τις κανεις να δουλεψουν σαν 1 Ποιο 1000αρι εχεις Ultra? Αυτο με τα Lanes γιατι? Δεν τις παει χ8 η σε περιοριζει που ειναι ο συνδιασμος 8χ8χ8 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά 8x8 (ελέω 4790Κ 16pci-lanes) που τρέχω τις δικές μου δεν βλέπω να φρενάρουν κάπου οι 980ti (όπως και όταν τρέχω την μία ti στο x8 με disable το sli πάλι τα ίδια score βλέπω σε σχέση με όταν είχα μία μόνο ti στο σύστημά μου και την είχα στο x16)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω θεματάκι, βάζω τον g4400 στα 3.6 και δεν ποστάρει καν, απλά κλεινει, ξανα ανοίγει πάλι και μου λέει ότι κάποια ρύθμιση του bios είναι λάθος και πρέπει να την διορθώσω. Τον κατεβάζω στα 3.5 και παίζει άριστα! Θέλει ρεύμα? Να δώσω? Μονο το ρολόι ανεβάζω χωρίς να κλείσω ανοίξω κάτι αλλο. Το llc να το βάλω enabled? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο 1000αρι εχεις Ultra? Αυτο με τα Lanes γιατι? Δεν τις παει χ8 η σε περιοριζει που ειναι ο συνδιασμος 8χ8χ8 ? coolemaster εχω vs 1000 με μονη 12αρα 83 Α δε φτανουν με τιποτε για 3 καρτες + cpu https://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/V1000/2.html οριστε και η διαταξη για τις καρτες pci -e οπως βλεπεις με 2 καρτες ειμαστε οκ απο 3 και πανω ειναι και θεμα cpu max lanes κλπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 George σκοτώνει ο μικρός g4400, nice . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω θεματάκι, βάζω τον g4400 στα 3.6 και δεν ποστάρει καν, απλά κλεινει, ξανα ανοίγει πάλι και μου λέει ότι κάποια ρύθμιση του bios είναι λάθος και πρέπει να την διορθώσω. Τον κατεβάζω στα 3.5 και παίζει άριστα! Θέλει ρεύμα? Να δώσω? Μονο το ρολόι ανεβάζω χωρίς να κλείσω ανοίξω κάτι αλλο. Το llc να το βάλω enabled? Mε 109 blck πας? Δωσε ρευμα 1.325 και βαλε το LLC στο High αν μιλαμε για Gigabyte. Kαι δες τι κανει και με 125 coolemaster εχω vs 1000 με μονη 12αρα 83 Α δε φτανουν με τιποτε για 3 καρτες + cpu https://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/V1000/2.html οριστε και η διαταξη για τις καρτες pci -e οπως βλεπεις με 2 καρτες ειμαστε οκ απο 3 και πανω ειναι και θεμα cpu max lanes κλπ gfrdfdf.JPG Δεν χωρανε και την βαζεις στην τελευταια απ οτι καταλαβα. Σε φαγανε τα PCI Lanes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Mια χαρά τρέχει ο 5820Κ 3 way sli είτε χ8, χ8, χ8 έιτε χ16, χ8, χ4, θέμα υπάρχει σε περιορισμούς απο τον κατασκευαστή της κάθε μητρικής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα