ultraex2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 μη το παλευετε για πληροφοριες σε real time κλπ με dx12 οπως αναφερθηκε και πιο πανω fps και σκρινακια με το dxtory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Far cry primal 1080p ultra settings stock one gpu και firestrike με τον cpu στα 4.6ghz(δικό μου παλαιότερο bench) vs 4,0ghz (που είναι τώρα) παρατηρώ ένα ελαφρύ μπουκαλάκι της τάξης των 2 frames κοινώς γύρω στους 300 πόντους στο graphics score. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μόλις αρχίσουν να βγαίνουν τίτλοι με dx12, θα γίνουν κατάλληλα upgrades στο rtss πιστεύω και θα είναι συμβατό. Όπως έγινε και με τα 64bit παιχνίδια ένα πράγμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Τίποτα και με το evga...anyway thanx όλους θα μείνω με το dxtory μόνο για monitor fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Κατεβασε το Mirillis action καλυτερο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Όλα στο full τα settings stock one gpu Dx11 vs Dx12 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Χμμ....... τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Για αυτά που προσφέρει η 1080 ειδικά εδώ Ελλάδα είναι πανάκριβη. Σκέφτεσαι να πας σε 2x 980ti ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ναι οχι σκεφτομαι αυτο θα κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλά θα κάνεις μιας και ήδη μια μονή 980ti δεν είναι τόσο πίσω από μια 1080, κατά μέσο όρο είναι 10 fps πιο κάτω η 980ti και από την στιγμή που έπεσε η τιμή των 980ti και με λίγα παραπάνω από τα λεφτά μίας 1080 παίρνεις 2x 980ti αξίζει αρκετά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 το ξερω και με το Overclock Που περνει +1500 ειναι στα ισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Παναγιωτη τωρα που ειπες 980Τι τι μου θυμισες ρε φιλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ξερω κασκολ nvidia αχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Κανένα πρόγραμμα παρακολούθησης temps cpu/gpu και ταχύτητες αυτών που να λειτουργεί σε dx12 υπάρχει παίδες...διότι το msi afterburner που έχω λειτουργεί μόνο σε dx11.Για monitor fps έχω το dxtory που λειτουργεί σε dx12 αλλά δεν βλέπω τις άλλες ρυθμίσεις ταχύτητες gpu / cpu καθώς και temps αυτών που είχε το πρόγραμμα της msi. Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε κανένα DX12, γιατί να μην παρακολουθεί/μετρά θερμοκρασίες? Εννοείς να στα προβάλει στην οθόνη, ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε κανένα DX12, γιατί να μην παρακολουθεί/μετρά θερμοκρασίες? Εννοείς να στα προβάλει στην οθόνη, ε? ναι σε real time εννοει -on screen !!την ωρα που παιζει-μπεντσαρει !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα