nightguy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ειπα να ανεβασω και εγω κατι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Firestrike ultra disable sli cpu at 4.0ghz close turbo stock at gpu gpuscore:4518 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightguy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 valley stock i karta 368.22 vs 368.39 πως γινεται να ανεβηκε το score χωρις overclock στην gpu η στον cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 πως γινεται να ανεβηκε το score χωρις overclock στην gpu η στον cpu? Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω βελτιώσεων που γίνονται στους drivers των καρτών. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 πως γινεται να ανεβηκε το score χωρις overclock στην gpu η στον cpu? Κρατάει καλύτερα min fps αν δείς ο καινούργιος driver....Γενικά όσο δεν έχεις μεγάλα deep σε min βγάζει καλύτερα fps η κάρτα.Αν ανέβαζα κλόκια είτε σε gpu είτε σε cpu θα είχα και καλύτερα max fps... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Valley με νέους Beta drivers - σχεδόν 2800 με μηδαμηνό oc στην κάρτα! gpu: 1070mhz - cpu: stock 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 5820k 2x280x mem 2400 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Rise of the tomb raider cpu at 4.0ghz stock one gpu 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Κανένα πρόγραμμα παρακολούθησης temps cpu/gpu και ταχύτητες αυτών που να λειτουργεί σε dx12 υπάρχει παίδες...διότι το msi afterburner που έχω λειτουργεί μόνο σε dx11.Για monitor fps έχω το dxtory που λειτουργεί σε dx12 αλλά δεν βλέπω τις άλλες ρυθμίσεις ταχύτητες gpu / cpu καθώς και temps αυτών που είχε το πρόγραμμα της msi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 hwinfo + rivatuner osd χρησιμοποιώ εγώ, αλλά δεν ξέρω αν έιναι dx12 compatible.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Thanx.... θα το κοιτάξω και το hwinfo+rivatuner osd! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το rivatuner osd χρησιμοποιεί και το afterburner οπότε δε θα δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Λογικά ναι δεν θα δουλέψει, αλλά ας δοκιμάσει ο μπάμπης μία καλού κακού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Κανένα πρόγραμμα παρακολούθησης temps cpu/gpu και ταχύτητες αυτών που να λειτουργεί σε dx12 υπάρχει παίδες...διότι το msi afterburner που έχω λειτουργεί μόνο σε dx11.Για monitor fps έχω το dxtory που λειτουργεί σε dx12 αλλά δεν βλέπω τις άλλες ρυθμίσεις ταχύτητες gpu / cpu καθώς και temps αυτών που είχε το πρόγραμμα της msi. κατεβασε το EVGA PrecisionX 16 και μεσα στο game η στο bengmark σου δειχνει τα παντα !! http://www.evga.com/precision/ και πατας το monitoring setings και στην δευτερη επιλογη show in on-screen display τσεκαρεις καθε φορα αφου αλλαζεις εκει που λεει power το καθε τι που θες να βλεπεις και μετα apply και profiles 1 αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το ίδιο γίνεται και με το evga κατα πάσα πιθανότητα. Γενικά μιλώντας το hwinfo είναι το καλύτερο για real time monitoring. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα