Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως γινεται να ανεβηκε το score χωρις overclock στην gpu η στον cpu?

Κρατάει καλύτερα min fps αν δείς ο καινούργιος driver....Γενικά όσο δεν έχεις μεγάλα deep σε min βγάζει καλύτερα fps η κάρτα.Αν ανέβαζα κλόκια είτε σε gpu είτε σε cpu θα είχα και καλύτερα max fps...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανένα πρόγραμμα παρακολούθησης temps cpu/gpu και ταχύτητες αυτών που να λειτουργεί σε dx12 υπάρχει παίδες...διότι το msi afterburner που έχω λειτουργεί μόνο σε dx11.Για monitor fps έχω το dxtory που λειτουργεί σε dx12 αλλά δεν βλέπω τις άλλες ρυθμίσεις ταχύτητες gpu / cpu καθώς και temps αυτών που είχε το πρόγραμμα της msi.

Κανένα πρόγραμμα παρακολούθησης temps cpu/gpu και ταχύτητες αυτών που να λειτουργεί σε dx12 υπάρχει παίδες...διότι το msi afterburner που έχω λειτουργεί μόνο σε dx11.Για monitor fps έχω το dxtory που λειτουργεί σε dx12 αλλά δεν βλέπω τις άλλες ρυθμίσεις ταχύτητες gpu / cpu καθώς και temps αυτών που είχε το πρόγραμμα της msi.

κατεβασε το EVGA PrecisionX 16 και μεσα στο game η στο bengmark σου δειχνει τα παντα !!  http://www.evga.com/precision/   

και πατας το monitoring setings   Screenshot_1_7_2016_2_23_10.png   

και στην δευτερη επιλογη show in on-screen display τσεκαρεις καθε φορα αφου αλλαζεις εκει που λεει power το καθε τι που θες να βλεπεις και μετα apply και profiles 1 αυτα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...