Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Το πρώτο screenshot είναι το δικό μου σύστημα όχι το δεύτερο το δεύτερο είναι του kingpin η κορυφαία επίδοση παγκοσμίως στο hwbot

μα γιαυτο λεω οτι με 0 temp μονο με αζωτο ειναι εκει ! οταν μπορεις στειλε σκριν που την εχεις για καθε μερα και αν στην καρτα το εχεις lm2 η oc το  διακοπτη ?  και το physx το εχεις ετσι ? η αυτοματη επιλογη  παραπανω εβαλα σκριν ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To physx στο auto, η κάρτα (ες) τρέχουν κλοκαρισμένες με msi afterburner και τα settings applied at startup

Βλέπεις το screenshot του kingpin που είναι με ln2, όχι το δικό μου, αυτό ίσως σε μπερδεψα

• Like 1

To physx στο auto, η κάρτα (ες) τρέχουν κλοκαρισμένες με msi afterburner και τα settings applied at startup

με το msi afterburner βγαλε ενα σκριν (φωτο )  οταν μπορεις που της εχεις για καθε μερα γιατι εγω ειμαι με evga δεν εχω βαλει το msi afterburner .

Απο εδώ που είμαι μόνο αυτή έχω προσβάσιμη για την ώρα όταν πάω σπίτι θα κάνω ενα screenshot με afterburner

1621176.jpg

Πάντως ούτε η gigabyte g1, ούτε η msi 980ti 6G ;εχουν πάνω διακόπτη για επιλογή άλλου vbios, ή g1 που έχει 2ο vbios γίνεται επιλογή του μόνο μέσω oc guru

• Like 1

Tι είναι αυτό το 000 ρε παιδιά πιο πάνω, τρομερες επιδόσεις ο θουβού :P

το 0000 ειναι επειδη ο επεξεργαστης ειναι ES (engineering sample) και δεν εχει περασμένο το όνομα. Είναι  ο Xeon 2698 V4

• Like 1

το 0000 ειναι επειδη ο επεξεργαστης ειναι ES (engineering sample) και δεν εχει περασμένο το όνομα. Είναι ο Xeon 2698 V4

Χαμηλή ή συχνότητα τότε. 800MHz κάτω είναι πολλά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...