NOPSTRIM Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 θα σας αρρωστήσω! Ρε θέλω και άλλο... Βασικά έχω ξενερώσει που δεν βγήκαν και τα δυο κομμάτια καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ωραιος μας ξενερωνεις.. α ρε cf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ολε!!!!!!!! Still on air! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Celeron 347 3GHz stock @ 7.43GHz on LN2 @ Athens Bench Party Μετά από μπόλικο άζωτο βγήκε το καλό. -186*C ο επεξεργαστής, -56.5*C το Northbridge της Commando Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 πολυ δυναμη ..!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:30 ---------- μπραβο george_o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πολύ καλός! σου είναι εύκολο να τρέξεις και ένα 3dmark; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 3DMark ? Τί να τα κάνουμε βρε ? Με τα παιδιά πηγαίναμε για CPU LN2 validations με διάφορους επεξεργαστές που είχε φέρει μαζί του ο καθένας (2 x Pentium 4 641, Pentium 4 631, Pentium 4 651, Celeron 347 και γενικά πολύ πράμα ). Θα ανέβουν τα results μες στις επόμενες μέρες στο hwbot, προς το παρόν είχα μόνο αυτή τη photo εγώ, οι άλλες είναι στον δίσκο του stelara (μαζί με τα validations). Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες, αφού σας άρεσαν QX9650 on Cascade @ -110*C, GTX295 @ SingleStage @ -44*C Fully moded Asus Commando Δοκιμάζοντας το σύστημα πριν το άζωτο Ο Στέλιος παίζει, εγώ βάζω άζωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Πολύ ωραία! μπράβο ρε παιδιά!!!! είδα και photo σου!!! βάλε και μια με την φάτσα σου την επόμενη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλό ήταν απλά το ταξιδάκι αρκετά κουραστικό. Έφυγα από το Ρέθυμνο που σπουδάζω, πήγα Ηράκλειο με λεωφορείο, καράβι για Πειραιά και έπειτα Νίκαια που σπουδάζει ένας φίλος μου από Χανιά. Από εκεί τρόλεϋ για Ομόνοια, 2 μετρό και ένα ταξί για Γλυφάδα ώστε να πάμε στο σπίτι του Άρη να bench-άρουμε. Το άξιζε όμως και με το παραπάνω Tώρα το Σαββατοκύριακο μάλλον θα μαζευτούμε σπίτι μου εδώ Ρέθυμνο για LN2 Party πάλι Ε ρε κάψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 και εγώ θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Πολύ ωραία!μπράβο ρε παιδιά!!!! είδα και photo σου!!! βάλε και μια με την φάτσα σου την επόμενη! Είχαμε μαζευτεί μπόλικοι: Stelaras, Aristidis, TASOS, zafiropo, George_o/c, sofos1990 & pastelidis Πάρε άλλες δύο photos τότε [/img] Αν γίνει τελικά το bench party το Σαββατοκύριακο, θα bench-άρουμε με καλά πράγματα ... Όχι Cedar Mill και βλακείες Μιλάμε για i7 965 @ 5100MHz @ LN2, GTX295 κ.τ.λ κ.τ.λ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 γιατι δεν πηγες και συ στο go o/c? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μιλάμε για i7 965 @ 5100MHz @ LN2, GTX295 κ.τ.λ κ.τ.λ Opel με πόσο;;; ΑΥΤΟ το bench (τα αποτελέσματα δλδ) πρέπει να το δούμε όπως και δήποτε... Πάμε για να χτυπήσουμε top10 στο Vantage; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Τούμπανο!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Κοίτα. Αν έρθουν τελικά τα παιδιά για να έρθει και το hardware το καλό, τότε σίγουρα πάμε για top 20 στο SuperPi 32M και αρκετές καλές θέσεις σε 3D γιατί μάλλον θα βάλουμε και την GTX295 στο άζωτο (κάνιστρα έχουμε hehe ) Vantage βγάζει γύρω στα 4.9GHz αυτό το cpu οπότε βλέπουμε τί θα κάνουμε ... Το δικό μου hardware δεν βολεύει και πολύ για άζωτο, κυρίως επειδή δεν έχω CPU ... οπότε μόνο αν έρθουν τα παιδιά Έχω και 'γω κάτι να βάλω όμως αν χρειαστεί ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα