Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχα αρε δε θα ρθη ή 1070 θα σε τσακισω !!!

Πας για πράσινη???Η αλήθεια είναι οτί φυλάω λίγο γκάζι ακόμα...Full throttle θα παίξω τότε...Εγώ με βλέπω για skip την 1000series και λέω ή για μεγάλο vega ή κάποια από την επόμενη series σε μία από τις δύο εταιρείες nvidia/amd (ανάλογα ποια θα έχει τότε το πάνω χέρι στο dx12)....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πας για πράσινη???Η αλήθεια είναι οτί φυλάω λίγο γκάζι ακόμα...Full throttle θα παίξω τότε...Εγώ με βλέπω για skip την 1000series και λέω ή

για μεγάλο vega ή κάποια από την επόμενη series σε μία από τις δύο εταιρείες nvidia/amd (ανάλογα ποια θα έχει τότε το πάνω χέρι στο dx12)....

δε έχω μπει ακόμα στη τελική ευθεία για αγορά

εντάξει ξέρω περίπου τι να περιμενω από αυτά που έχω δει

Αλλά θέλω να δω λιγο και τους κοκκινους και βασικα τις τιμες σε μερικα μοντέλα που

πιστεύω θα τα πάνε καλά!!

Γενικα δε ξεπουλαω και να βιαζομε μετα

αλλά δεν αποκλειω και μερικες μεταχειρω άμα παίξει καλή τιμη

θα αρχίσει το παρε δώσε σε λίγο !!!

Αλλά θέλω να δω λιγο και τους κοκκινους και βασικα τις τιμες σε μερικα μοντέλα που

πιστεύω θα τα πάνε καλά!!

Εγώ ποντάρω πολλά στους κόκκινους...για εκεί με βλέπω αργότερα το πιο πιθανόν (βλέπω να ανοίγει και άλλο η διαφορά υπέρ τους στο dx12 στο μέλλον)...

• Like 2

και το αυτοκίνητο να πουλήσω πάλι δεν τον αγοράζω :lol:

Χαχαχα αδελφε Ποιο αυτοκίνητο ;;βάλε και τα άλλα μητρικονι μνήμες ψύξη και κανά 2 καρτονια παχουλα για να μη αισθανετε μόνος βάλε και κανά οικοπεδακι στη σούμα !!!!!!

Eντωμεταξύ λέω ίσως να υπάρχει ελπίδα για τον 6800κ,  420$ αρχική τιμή ,500€+ στην Ελλάδα . Θα περιμένω να παλαίωση ο 5820κ για να πάρω used αλλιώς δεν. Αχ αυτή η ιντελ άρμεγμα κανονικό 

Το ότι κανείς δεν αναφέρεται στα νέα Zen είναι πραγματικά ανησυχητικό.

Εάν όλα πάνε καλά με τις τιμές με τα 1700+ κάνεις σύστημα χωρίς να δώσεις το οικόπεδο.

Αυτή ή νοοτροπία πάντως.....και μετά φταίει ή Intel για το άρμεγμα okkkkkkk!!!

• Like 3

παλικάρια επειδή δεν έχω κάποια τρομερή εμπειρία στο vga oc, το driver fail κατά το valley σημαίνει ότι πρέπει να ρίξω συχνότητα σωστά; ή μήπως είναι θέμα του driver καθεαυτού;

μέχρι χθες η συχνότητα που είχα στην υπογραφή ήταν κομπλέ..σήμερα δεν. Βέβαια..ανέβασα και τα settings στο bench

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...