Zombistas Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Το 720p@60fps ειναι επανω.Αν θελετε περιμενετε λιγο ακομη για το 1080p@60fps. Λοιπον...το Optimization ειναι τρομερο.Κανανε φοβερη δουλεια στην Square Enix.Εχει καποια GPU usage drops που συνοδευονται απο παγωματα αλλα ειναι αμελητεα καθως ειναι Early Access ακομα το παιχνιδι και σε Alpha φαση οποτε θα διορθωθουν αυτα σε λιγο καιρο.Η 970 τα παει περιφημα με 60/70+ FPS ολα καρατιγκα σε 1080p. EDIT : Ετοιμο το 1080p Επεξ/σία 29 Μαΐου 2016 από Zombistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Περιμενεις να κυκλοφορησουν οι καινουργιες nvidia gtx 1080/1070 εφοσον θες να πας λογω cuda cores στους πρασινους και επειτα βλεπεις και συγκρινεις τιμες για την αγορα σου...αν ενδιαφερεσαι για 980ti περιμενε να βγει η gtx 1070, γιατι θα την βρισκεις -100ευρω κατω απο την 1070 και θα ειναι στα ιδια σαν αποδοση (κοινως αν εχει 450 η 1070 ανετα θα βρισκεις μτχ 980ti στα 350 κατοσταρικα)...Για gtx 980 δεν το συζηταω παρα μονο αν την βρεις στα 250 κατοσταρικα (γιατι εκει θα παιζει οταν βγουν οι 1000series)....Οσο για την gtx 1070 τελη ιουνιου-αρχες ιουλιου θα βρισκονται στα ελληνικα ραφια... Λενε οτι η 1070 θα ειναι καλυτερη απο την 980Ti εγω να υποθεσω οτι ειναι ιδιες με την 1070 να εχει λιγο παραπανω μνημη. Βαση των παραπανω αν η 1070 εχει στο μαγαζι σφραγισμενη 450 ποιος θα δωσει 350 για να παρει την 980Ti μεταχειρισμενη; Εκτος αν εχεις ηδη μια και πεις να παρω αλλη μια να τις κανω δυο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Λενε οτι η 1070 θα ειναι καλυτερη απο την 980Ti εγω να υποθεσω οτι ειναι ιδιες με την 1070 να εχει λιγο παραπανω μνημη. Βαση των παραπανω αν η 1070 εχει στο μαγαζι σφραγισμενη 450 ποιος θα δωσει 350 για να παρει την 980Ti μεταχειρισμενη; Εκτος αν εχεις ηδη μια και πεις να παρω αλλη μια να τις κανω δυο. Για κάρτες ενός έτους οι περισσότερες, με 2 χρόνια ακόμα εγγύηση και πυρήνα 5% πιο αδύναμο από την gtx 1070 (κοινώς όταν ξεμείνει η μία από δύναμη το ίδιο θα ισχύει και για την άλλην) εσύ ποσο θα την έδινες (αν όχι -100ευρώ που είπα εγώ από την τιμή της 1070)...anyway εγώ μίλησα και για τις new κάρτες gtx 1080 /1070 και απλά ανάφερα και την 980ti και την 980 μιας που σκέφτεσαι για μτχ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Για κάρτες ενός έτους οι περισσότερες, με 2 χρόνια ακόμα εγγύηση και πυρήνα 5% πιο αδύναμο από την gtx 1070 (κοινώς όταν ξεμείνει η μία από δύναμη το ίδιο θα ισχύει και για την άλλην) εσύ ποσο θα την έδινες (αν όχι -100ευρώ που είπα εγώ από την τιμή της 1070)...anyway εγώ μίλησα και για τις new κάρτες gtx 1080 /1070 και απλά ανάφερα και την 980ti και την 980 μιας που σκέφτεσαι για μτχ.... Δεν ξερω τα βλεπω λιγα τα 100 παιρνεις καινουρια σφραγισμενη και καινουρια τεχνολογια συν 2GB περισσοτερη μνημη. Καλα κατσε να τις δουμε στην πραξη και να δουμε και τιμες. Ημουν υπο σκεψη για μεταχειρισμενη σε περιπτωση που θα την αγοραζα τωρα χωρις να περιμενω τις καινουριες αλλα απο την στιγμη που ολοι μου λενε να περιμενω την σειρα 1000 θα πρεπει να ειναι σε αρκετα καλη τιμη η 980 για να μην προτιμησω την 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Κοίτα είμαι υπέρ σε αυτήν την περίοδο για τον οποιοδήποτε να περιμένει να βγούνε οι καινούργιες gpu (amd,nvidia) να δει τι επιδόσεις έχουν και στην συνέχεια να διαλέξει....εννοείται μτχ gpu αυτήν την περίοδο δεν αξίζει να πάρει κανείς τώρα,τουλάχιστον μέχρι να βγουν οι νέες σειρές ώστε να έρθουν και στα φυσιολογικά οι τιμές των μτχ με βάση των καινούργιων.....από εκεί και πέρα μην περιμένεις να δεις και 980ti κάτω από 300 ευρώ (εγώ είπα max 350 ευρώ) αν η gtx 1070 έρθει στα 450+ ευρώ που ακούγεται....Τώρα από εκεί και πέρα είμαι υπέρ στον οποιονδήποτε να περιμένει πάντα τις καινούργιες gpu (και το κυριότερο να αποκατασταθεί και η διαθεσιμότητα τους ώστε να σταθεροποιηθούν και οι τιμές τους) για να διαλέξει κανείς (κοινώς για αγορά gtx 1070 /1080 από Σεπτέμβρη για μένα για να ομαλοποιηθούν οι τιμές τους όπως προείπα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλα και εγω εκει Σεπτεμβρη βλεπω να κανω αγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 μη βιαζεστε καθιστε να βγουν στη αγορα και οι μεν και οι δε να δουμε τι βιολι βαρανε οι υλοποιησεις των εταιρειων(custom)φυσικα ρευματα -φαν - θερμοκρασιες κλπ ποιες τραβανε στην ανηφορα ποιες οχι και σε τι τιμες θα παιξουν στη τελικη !! και βλεποντας και κανοντας !! και επισης που θα κινηθουν τα μεταχειρω !! η υπομονη ποτε δε εβλαψε κανενα !! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το 720p@60fps ειναι επανω.Αν θελετε περιμενετε λιγο ακομη για το 1080p@60fps. Λοιπον...το Optimization ειναι τρομερο.Κανανε φοβερη δουλεια στην Square Enix.Εχει καποια GPU usage drops που συνοδευονται απο παγωματα αλλα ειναι αμελητεα καθως ειναι Early Access ακομα το παιχνιδι και σε Alpha φαση οποτε θα διορθωθουν αυτα σε λιγο καιρο.Η 970 τα παει περιφημα με 60/70+ FPS ολα καρατιγκα σε 1080p. EDIT : Ετοιμο το 1080p Νομίζω θέλει 16gb ram για να ειναι απόλυτα smooth , γιατί με τα 8 και σε μένα έχει frame drops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Νομίζω θέλει 16gb ram για να ειναι απόλυτα smooth , γιατί με τα 8 και σε μένα έχει frame drops. Οχι αδερφε Καποιο προβλημα στο Engine ειναι λογικα...σε καποιες συγκεκριμενες κινησεις που κανει ο παικτης.Θα επιλυθει οπως ειπα πιο πανω(πριν καν μου απαντησουν ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δε ξέρω , εγώ παρακολουθώ και το page file στο afterburner και ήτανε πάνω από 9-10gb. Γι αυτό θεώρησα οτι φταίει αυτό. Φίλος που παίζαμε ταυτόχρονα , έχει 16gb και δε μου ανέφερε κάποιο κόλλημα αλλά μπορεί να μην το παρατήρησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δε ξέρω , εγώ παρακολουθώ και το page file στο afterburner και ήτανε πάνω από 9-10gb. Γι αυτό θεώρησα οτι φταίει αυτό. Φίλος που παίζαμε ταυτόχρονα , έχει 16gb και δε μου ανέφερε κάποιο κόλλημα αλλά μπορεί να μην το παρατήρησε. Προφανως δεν το παρατηρησε.Ειναι γενικο το προβλημα.Παντως δεν ειναι κατι συνεχομενο η κατι ενοχλητικο οπως και να εχει θα διορθωθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Φίλε Zombista μήπως θα ήταν καλύτερο να μην ποστάρεις τα βίντεο σου εδώ; Δε το λέω με εμπάθεια ή τπτ τέτοιο απλά το thread εξυπηρετεί άλλο σκοπό από αυτό που προβάλεις. Διάβασα πιο πίσω την απάντηση που έδωσες αλλά το game section ή έστω ένα άλλο thread με τέτοιο προσανατολισμό (gaming tests) θα ήταν αρκετά πιο κατάλληλο.. Το ιδανικό θα ήταν βέβαια να ανοίξει ένα καινούργιο thread (μετά από 1100 σελίδες) που θα διευκρινίζει ακριβώς το σκοπό της ύπαρξής του για να μην υπάρχουν συγχύσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να ζητηθεί από κάποιον moder και δε γνωρίζω ποιοι είναι οι υπεύθυνοι-ενεργοί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Φίλε Zombista μήπως θα ήταν καλύτερο να μην ποστάρεις τα βίντεο σου εδώ; Δε το λέω με εμπάθεια ή τπτ τέτοιο απλά το thread εξυπηρετεί άλλο σκοπό από αυτό που προβάλεις. Διάβασα πιο πίσω την απάντηση που έδωσες αλλά το game section ή έστω ένα άλλο thread με τέτοιο προσανατολισμό (gaming tests) θα ήταν αρκετά πιο κατάλληλο.. Το ιδανικό θα ήταν βέβαια να ανοίξει ένα καινούργιο thread (μετά από 1100 σελίδες) που θα διευκρινίζει ακριβώς το σκοπό της ύπαρξής του για να μην υπάρχουν συγχύσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να ζητηθεί από κάποιον moder και δε γνωρίζω ποιοι είναι οι υπεύθυνοι-ενεργοί. Εφυγα.Συνεχιζω να ανεβαζω εδω : http://www.insomnia.gr/topic/610908-gaming-benchmarksgameplays-gtx-970-oced/ βιντεακια Benchmarks/Gameplays για οποιον θελει να ακολουθησει και να συζητησουμε διαφορα γυρω απο το OC και την αποδοση της καρτας.Τα λεμε εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Οσον αφορα τις τιμες που λετε και υποθετικα παντα αν η 1070 κανει 450e σημαινει οτι μεταχειρισμενη 2-3 εβδομαδων θα κανει 420e...Αρα παμε για 980ti στα 350e max για 980 στα 250e και για 970 στα 160e; Συμφωνα παντα και με τις διαφορες που ειχαν οι 3 τους πριν την ανακοινωση της Nvidia...Αν γινει αυτο οι 960-380 θα πρεπει να πανε 90e κατι που δεν νομιζω να συμβει και αναλογα οι παλιες 770-280Χ στα 50-60e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Οσον αφορα τις τιμες που λετε και υποθετικα παντα αν η 1070 κανει 450e σημαινει οτι μεταχειρισμενη 2-3 εβδομαδων θα κανει 420e...Αρα παμε για 980ti στα 350e max για 980 στα 250e και για 970 στα 160e; Συμφωνα παντα και με τις διαφορες που ειχαν οι 3 τους πριν την ανακοινωση της Nvidia...Αν γινει αυτο οι 960-380 θα πρεπει να πανε 90e κατι που δεν νομιζω να συμβει και αναλογα οι παλιες 770-280Χ στα 50-60e Εγω παντως με την παρουσα κατασταση για να δωσω την Nitro 390 που ειχα και να παρω σαν ανταλλαγη 980 απλη ηθελα να δωσω αλλα 100 τουλαχιστον και για 980Ti αλλα 200 τουλαχιστον. Τωρα εχω βαλει στον κουμπαρα τα 320 που πηρα απο την καρτα και απλα περιμενω μεχρι τον Σεπτεμβρη που θα παρω αλλη καρτα θα εχω βαλει περισσοτερα στον κουμπαρα. Στην χειροτερη περιπτωση αν δεν ερθουν στις τιμες που περιμενουμε και ερθουν ποιο ακριβα πιστευω πως τοτε με 400 ευρω θα βρισκω την Ti δηλαδη συν 80 ευρω απο το συν 200 που τουλαχιστον ηθελα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα