Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τι ρευμα βγαζεις το cinebench στα 5;

1.350; διαμαντι εχεις στα χερια σ...

Ναι 1.35 vcore και μαλιστα adaptive

1.23 cache core

2.0 vring

Το score πως σου φαίνεται γιατί δεν έχω κάποιο άλλο μέτρο. Επίσης είμαι με τα windows απο τον fx. Αύριο θα πεσει μια επανεγκατάσταση.

Έχω τρέξει και μερικές φορες realbench stable μοιάζει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι 1.35 vcore και μαλιστα adaptive

1.23 cache core

2.0 vring

Το score πως σου φαίνεται γιατί δεν έχω κάποιο άλλο μέτρο. Επίσης είμαι με τα windows απο τον fx. Αύριο θα πεσει μια επανεγκατάσταση.

Έχω τρέξει και μερικές φορες realbench stable μοιάζει.

Για δωσε batch number Vietnam ειναι? 

Αλλαγή λοιπον στο συστημα μου και ήρθε η ωρα να δουμε τι ψάρια πιάνει ο 4790k.

Ενα cinebench στα 5ghz με windows 10 pro

attachicon.gifimage-315ad57cee43e4668b753e4cbeecf125a6eac5281e0d71dfa81d86aadcc0c49b-V.jpg

μαλλον χαμηλα εισαι  bro !! για τα 5.0 !

στα 5.0 καπου εκει  πανω κατω πρεπει να σαι 

post-238528-0-81550500-1464389346_thumb.png

Εν τω μεταξύ.. βλέπω, 1000ρακι cb, 1.35  ρευματάκι στα σχόλια,  8370 στην υπογραφή και 5ghz...κόντεψα να πάθω ανακοπή. Τελικά παρατήρησα τον i7 και συνήλθα :P

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαγή λοιπον στο συστημα μου και ήρθε η ωρα να δουμε τι ψάρια πιάνει ο 4790k.

Ενα cinebench στα 5ghz με windows 10 pro

attachicon.gifimage-315ad57cee43e4668b753e4cbeecf125a6eac5281e0d71dfa81d86aadcc0c49b-V.jpg

Καλό κομμάτι και μια χαρά score....εγώ στα 5,0 γύρω στα 1002cb έβγαζα (αν θυμάμαι καλά) ένα run είχα κάνει έτσι για την ιστορία μόνο, μιας που ο δικός μου θέλει 1,456vcore στα 5,0ghz και έτσι δεν το ξανακάνω.

Τον περιστέφω καθημερινά στα 4,6ghz/1,26vcore δροσερά

και για bench μόνο αλλά full stable πάντα (μιάμιση ώρα aida64 και καπάκια 5 συνεχόμενες loopes realbench)

4,7 /1,31vcore

4.8/1.37vcore

Φρόντισε να μείνεις κάτω από από 1,3 για daily use (πιστεύω τα 4,7-4,8 θα τα έχεις άνετα κάτω από 1,3vcore full stable πάντα) γιατί το degradation παραμονεύει... B)

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 5

έχεις κανένα cinebench r15 στα 5ghz?

γραψε λαθος αδελφε μια χαρα  σκορ εισαι μπερδευτηκα πριν !!

ενταξει μερικοι παιζουν 1030-35 εκει αλλα με ανεβασμενες μνημες και cache!! 

• Like 1

Θέλουμε και εντυπώσεις συγκριτικά με τον fx cliobaccarra, να μας πεις κατά πόσο μπούσταρε την κατάσταση το κτήνος 4790k ;). Επίσης με τι mobo τρέχεις τον 4790k ; 

• Like 1

Θέλουμε και εντυπώσεις συγκριτικά με τον fx cliobaccarra, να μας πεις κατά πόσο μπούσταρε την κατάσταση το κτήνος 4790k ;). Επίσης με τι mobo τρέχεις τον 4790k ; 

Asus z97 hero vii

Θα ακολουθησουν και φωτογραφιες του tower στο καταλληλο θεμα φυσικα μιας και εχουν γινει αλλαγες απο τοτε.

Δεν εχω προλαβει να παιξω και κατι βαρυ να σου πω την αληθεια, μονο στο cs:go τον δοκιμαζα οπου οποιες διαφορες και να υπαρχουν δεν γινονται ωρατες στα 250- 300 fps και δυσκολο να τις διακρινεις και διπλα διπλα να τα εχεις.

Κατα τα αλλα δεν περιμενα διαφορες στην λειτουργια μεσα στα windows οπως ειναι λογικο και ολοι το γνωριζουμε. Σε λιγο καιρο θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη οσον αφορα τα υπολοιπα.

Η αλλαγη εγινε για καθαρα λογους tweak, oc και φυσικα πολυ καλης τιμης αγορας τους (οποιος εχει το σκουλικη  μεσα του θα καταλαβει τι εννοω).

Ειμαστε αρρωστοι και ειναι πια αργααα!!

• Like 7

Asus z97 hero vii

Θα ακολουθησουν και φωτογραφιες του tower στο καταλληλο θεμα φυσικα μιας και εχουν γινει αλλαγες απο τοτε.

Δεν εχω προλαβει να παιξω και κατι βαρυ να σου πω την αληθεια, μονο στο cs:go τον δοκιμαζα οπου οποιες διαφορες και να υπαρχουν δεν γινονται ωρατες στα 250- 300 fps και δυσκολο να τις διακρινεις και διπλα διπλα να τα εχεις.

Κατα τα αλλα δεν περιμενα διαφορες στην λειτουργια μεσα στα windows οπως ειναι λογικο και ολοι το γνωριζουμε. Σε λιγο καιρο θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη οσον αφορα τα υπολοιπα.

Η αλλαγη εγινε για καθαρα λογους tweak, oc και φυσικα πολυ καλης τιμης αγορας τους (οποιος εχει το σκουλικη  μεσα του θα καταλαβει τι εννοω).

Ειμαστε αρρωστοι και ειναι πια αργααα!!

Πόσο σε καταλαβαίνω... Με τα χίλια ζόρια κρατιέμαι για τους ZEN... έχε χάρη που ο παππούς 8350 κρατάει γερά ακόμη!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...