Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιτέλους έχει κι ο Scatman το PC του :D

Απ'τον Οκτώβρη παλεύω!

image.png

323232.png

Στα 4.6

Έπεσαν πολύ στα μάτια μου οι ΑΙΟ 120.. Να χει δυνατότητες το τσιπ για 4.8 (πολύ πιθανά και για 5ρακι) και να μη σ'αφήνει η ψύξη. 

Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή και prime/intel burst unstable τεστς (4.8-5) να δω τι θα βγάλει. Για την ώρα το έχω εκεί.

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα το βαλω καποια στιγμη στην υπογραφή.

fx8300 / sabertooth r2.0 / aio 120 thermaltake performer 3.0 . Είναι περίπου σαν το arctic 120.

είμαι στα 1.41 -> 4.6 με προοπτικές για παραπάνω όπως είπα

Περιμένω να μου έρθουν δύο νέα ανεμιστηράκια να αντικαταστήσω το (αρκετά μάχιμο) μαμίσιο της ΑΙΟ...υπολογίζω να πέσουν κάποια βαθμοί από εκεί + κάποιοι εξτρα με μόντες που θα ήθελά να κάνω στο κουτί. Ίσως καταφέρω το 4.8 κάποια στιγμή (?) .

Γενικώς, όποιος λέει ότι με 120αρι , 1.42+ ,υψηλές συχνότητες ότι είναι stable...έχω πολλούς λόγους να το αμφισβητώ.

το τιμημενο.. για μπατζετ σύστημα πήγαινε και με εχει ξεφραγκωσει...έχει χαθεί κάθε είδους vfm με τις επενδύσεις που του έχω κάνει..

• Like 4

Επιτέλους έχει κι ο Scatman το PC του :D

Απ'τον Οκτώβρη παλεύω!

image.png

323232.png

Στα 4.6

Έπεσαν πολύ στα μάτια μου οι ΑΙΟ 120.. Να χει δυνατότητες το τσιπ για 4.8 (πολύ πιθανά και για 5ρακι) και να μη σ'αφήνει η ψύξη. 

Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή και prime/intel burst unstable τεστς (4.8-5) να δω τι θα βγάλει. Για την ώρα το έχω εκεί.

Καλα κλοκια φιλε μου!

• Like 2

Ειναι σκυλι μαυρο,δωσε πονο!

Πλεον δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω με το αθλημα των benchmarks,οποτε τσαμπα καθοταν...Ας την χαρει καποιος αλλος!Απ'τα σαλονια πηγαμε στον Pentium!!!  :-D

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...