fallen4ngel Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Συγνώμη αλλά μιας και μπαίνω εδώ να δω κάνα αποτέλεσμα, τα video που μία χαρά τα βάζεις εδώ για να τσιμπας views μπορείς να κάνεις ένα ωραίο θέμα να είναι και όλα όμορφα μαζί και όποιος θέλει/ενδιαφερεται να τα βρίσκει με την μια. Επίσης οι τιμές για τις νέες κάρτες κτλπ έχουν δικά τους θέματα δόξα το Θεό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Συγνώμη αλλά μιας και μπαίνω εδώ να δω κάνα αποτέλεσμα, τα video που μία χαρά τα βάζεις εδώ για να τσιμπας views μπορείς να κάνεις ένα ωραίο θέμα να είναι και όλα όμορφα μαζί και όποιος θέλει/ενδιαφερεται να τα βρίσκει με την μια. Επίσης οι τιμές για τις νέες κάρτες κτλπ έχουν δικά τους θέματα δόξα το Θεό. Εδω μου ειπαν να τα βαζω αδερφε Ειχα ανοιξει ξεχωριστο θεμα αλλα εδω ανηκουν απτην στιγμη που ειναι Benchmark Frame-rate Tests. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τι ακριβως έχεις OC δηλαδή; Και ποιός φσου είπε να τα βάζεις εδώ; Κάποιος mod; Να κάνω frame test σε pacman και να βγω πρώτος αν είναι ???? Πρώτο ποστ εδώ, αναφέρει τι και πώς. Ορίστε: Κύριος στόχος του θα είναι να παρατηρούμε το score των άλλων και να του δίνουμε τις συμβουλές μας ή κάποια tips ώστε να πετύχει ακόμα καλύτερο score Δευτερεύων στόχος, η δημοσίευση των results μας ... απλά και μόνο για να δούμε, πόσο τόλμη και θέληση έχει η overclocking community μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τι ακριβως έχεις OC δηλαδή; Και ποιός φσου είπε να τα βάζεις εδώ; Κάποιος mod; Να κάνω frame test σε pacman και να βγω πρώτος αν είναι ???? Benchmarking ... Let's see how good we are ... Ετσι λεει ο τιτλος.Μέλη με παρέπεμψαν εδω. OC ειναι η καρτα.1392 ενω το εργοστασιο παει 1329. Σε καλυψα? Ωραια στον δευτερεύων στόχο αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μιας και θέλεις να το παίξεις έξυπνος μπορώ να σου πω ότι το επόμενο που θα δω θα πάει report. Έχεις μπει/γραψει σε όλα σχεδόν τα θέματα στο pc games, τα video που κάνεις ποστ μπορείς να τα βάλεις ακόμη και εκεί, από την άλλη δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω και πουλάς πνεύμα, καλά το πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μιας και θέλεις να το παίξεις έξυπνος μπορώ να σου πω ότι το επόμενο που θα δω θα πάει report. Έχεις μπει/γραψει σε όλα σχεδόν τα θέματα στο pc games, τα video που κάνεις ποστ μπορείς να τα βάλεις ακόμη και εκεί, από την άλλη δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω και πουλάς πνεύμα, καλά το πας. Δεν νομιζω οτι βιντεο που εχουν περιεχομενο Benchmarking να μπορω να τα βαλω σε ενα θεμα το οποιο ειναι καθαρα για Συζητηση παιχνιδιων,ουτε καν για Gameplays. Αν θεωρεις οτι πρεπει να κανεις report...αιτιολογησε κιολας,μην λες απλα οτι θα κανεις report. Εγω εξαρχης δεν ειχα κανενα προβλημα να τα βαζω σε αλλο Thread τα βιντεο μου αλλα οπως σου ειπα και πιο πανω ειχα ανοιξει ξεχωριστο Thread και μελη του φορουμ μου ειπαν να τα βαζω εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μιας και σεβομαι την δουλεια σου και τον κοπο/χρονο που σπαταλας κανε ενα ωραιο θεμα εδω http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/ με καταλληλο τιτλο βαλε ολα τα video σου μαζεμενα ομορφα και ωραια και σιγουρα θα ειναι καλυτερα για ολους. Εκτος και αν θεωρεις καλυτερο να εχεις ενα video καθε 10 σελιδες πχ μεσα σε 1094. παλιοτερα ειχα παρακαλεσει και αλλους οταν ποσταρουν 15 screenshot να τα βαζουν μεσα σε spoiler γιατι ειδικα οταν πας απο το κινητο να διαβασεις το μονο που κανεις ειναι scroll Δεν ειμαι κακος, ειμαι πρακτικος!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μιας και σεβομαι την δουλεια σου και τον κοπο/χρονο που σπαταλας κανε ενα ωραιο θεμα εδω http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/ με καταλληλο τιτλο βαλε ολα τα video σου μαζεμενα ομορφα και ωραια και σιγουρα θα ειναι καλυτερα για ολους. Εκτος και αν θεωρεις καλυτερο να εχεις ενα video καθε 10 σελιδες πχ μεσα σε 1094. παλιοτερα ειχα παρακαλεσει και αλλους οταν ποσταρουν 15 screenshot να τα βαζουν μεσα σε spoiler γιατι ειδικα οταν πας απο το κινητο να διαβασεις το μονο που κανεις ειναι scroll Δεν ειμαι κακος, ειμαι πρακτικος!!! Στο λινκ που μου εστειλες ειχα κανει ενα θεμα ρε συ...και το εκλεισε forum moderator. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Πιστολεύει ο hdd της δουλειάς.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Βάλε κανα ανεμιστήρα μικρό, θα τον σώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Με ανεμιστήρα είναι ήδη το εργαλείο....απλά από θέμα χώρου εκεί βρίσκεται χειμώνα-καλοκαίρι (με air-condition)!!! Σε λίγο καιρό πάμε για ολική αναβάθμιση (cpu,mobo,ram) του setup του pc του φαρμακείου ( ελέω 8 plus χρόνων είναι) για να πέσει πάνω και κανας ssd... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Σε dx12 κάτι πήρε η πράσινη με τον καινούργιο driver 368.22 από 47,3fps που έβγαζε τώρα έφτασε 50,4fps (stock πάντα η κάρτα) αρχίζουν και κάτι παλεύουν εκεί στους πράσινους με το dx12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καιρο εχω να βαλω και εγω καμια μετρηση. Αντε να δωσω το φορητο να δωσω και την καρτα να παω σε καμια 980ti 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 5820k @ 4.0 2x 1050/1250 drivers 16.5.2.1 Ashes of the Singularity DX12 crazy preset rise off the tomb raider DX12 very high preset 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Stockadoura valley (έχω καιρό να ποστάρω αυτό το bench) one gpu driver version 368.22 96.8fps παλιός εάν θυμάμαι και καλά έναντι 97,1 new driver από τους καλύτερους driver που βγάλανε οι πράσινοι μέχρι στιγμής και σε dx11 και σε dx12 (θέλουν ψωμί ακόμα βέβαια να πιάσουν την amd στο dx12 αν και +3fps που πήρε στο Ashes of the singularity είναι μία καλή αρχή) Και ένα firestrike stock one gpu 368.22 driver version gpuscore από 19.610 score έφτασε 19.654 score Επεξ/σία 24 Μαΐου 2016 από BabisTs 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα