Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τραγικο Optimization...πολυ stuttering...πολλα μπλιμπλικια/λοξιγκες...

Και με κάτι τέτοια πολύ απλά ενώ κάποιος έχει ένα καλό μηχάνημα, σαν το δικό σου, ή ακόμη καλύτερο, τον κάνουν οι devs να τραβάει τα μαλλιά του. Όχι δεν θα πάμε στις κονσόλες επειδή το θέλουν οι devs, να στρώσουν τα οπίσθιά τους να διορθώσουν τις παιδικές ασθένειες από τα άθλια console ports, όπως λέει και ο fulgore  B).

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και με κάτι τέτοια πολύ απλά ενώ κάποιος έχει ένα καλό μηχάνημα, σαν το δικό σου, ή ακόμη καλύτερο, τον κάνουν οι devs να τραβάει τα μαλλιά του. Όχι δεν θα πάμε στις κονσόλες επειδή το θέλουν οι devs, να στρώσουν τα οπίσθιά τους να διορθώσουν τις παιδικές ασθένειες από τα άθλια console ports, όπως λέει και ο fulgore  B).

Ετσι ακριβως...και ειναι καλη ευκαιρια το Dx12.

Τεταρτη -Πεμπτη θα ανεβασω μερικα... Ετσι να ξεσκουριασει ο παππους...

Τρεχω με την δουλεια και καθεται ο παππους.

Ο παππούς θα τρέχει για πολλά χρόνια ακμαίος.

• Like 1

Επανέρχομαι λίγο.

Τελικά το μεσημεράκι έπαιξα 1 ωριτσα GTA V, και στα 45 λεπτά παιχνιδιού έπιασα

Το ψυγείο και ήταν απλά ζεστό. Όχι καυτό. Αλλά τους είχα ανεβάσει τους ανεμιστήρες

στο 75% 1800rpm 10v. Η θερμοκρασία max πήγε 50c-51c στη gpu.

Πιστεύω τώρα είμαι καλά.. τι λέτε εσείς ;

Επανέρχομαι λίγο.

Τελικά το μεσημεράκι έπαιξα 1 ωριτσα GTA V, και στα 45 λεπτά παιχνιδιού έπιασα

Το ψυγείο και ήταν απλά ζεστό. Όχι καυτό. Αλλά τους είχα ανεβάσει τους ανεμιστήρες

στο 75% 1800rpm 10v. Η θερμοκρασία max πήγε 50c-51c στη gpu.

Πιστεύω τώρα είμαι καλά.. τι λέτε εσείς ;

τον εχεις ανεβασει ? και ποια εχεις για νερο ? η εχεις custom?   αν το εχεις μαμα ειναι παραπανω απο΄τι επρεπε να ειναι ,

τον εχεις ανεβασει ? και ποια εχεις για νερο ? η εχεις custom?   αν το εχεις μαμα ειναι παραπανω απο΄τι επρεπε να ειναι ,

Ναι gpu και cpu τα έχω κάνει overclock. Όλα είναι σε νερό. Την titan x έχω. Ναι custom.

Ναι gpu και cpu τα έχω κάνει overclock. Όλα είναι σε νερό. Την titan x έχω. Ναι custom.

ποσα fps κερδιζεις απο το oc στην gpu? καλο το oc αλλα για τα bench. γυρνα την καρτα οπως ηταν και δες θερμοκρασιες τοτε. τσαμπα κοπος πιστευω.

ποσα fps κερδιζεις απο το oc στην gpu? καλο το oc αλλα για τα bench. γυρνα την καρτα οπως ηταν και δες θερμοκρασιες τοτε. τσαμπα κοπος πιστευω.

Δεν ξέρω,γιατί μόλις την είχα πάρει,την έκανα κατευθείαν oc. Θα κοιτάξω κάποια μέρα να την τρέξω σε stock να δω τι θερμοκρασίες πιάνει.

Ρε παιδιά τα έχουμε πει 100 φορές το maxxmem δεν είναι ότι καλύτερο για μετρήσεις, μετράει πολύ η συχνότητα του CPU.

Για καλύτερα αποτελέσματα AIDA

• Like 4

Σε αυτο το σημειο, νομιζω οτι το ρευμα ειναι πλεον μονοδρομος για να παιζει εκει, στο συγκεκριμενο τσιπ.

Δοκιμασα XTU benchmark μπας και για κανα σκορ στο HWBOT αλλα απο τα μισα του benchmark δεν κρασαρει, δηλαδη ξερο και δεν κανω τιποτα αλλα τσαματαει την μετρηση.

Δοκιμασα και το Power limit στο 140% (εδω στο cinebench ειναι στο 120%) αλλα φως δεν ειδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...