Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για gpu και cpu με oc και 50% στα fans, οι 55 βαθμοί στην gpu σε max ακούγονται μια χαρά. Παίζουν ρόλο βέβαια στις θερμοκρασίες και τα κομμάτια που έχεις στην υδρόψυξη, η στατική πίεση που προσφέρουν τα φανάκια κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά είναι ε ; Πως και δεν μου έκοψε να πάρω ένα temperature sensor να βλέπω τη θερμοκρασία του υγρού. Τα sp high performance 120mm της corsair έχω στο radiator. Και τα υπόλοιπα fans του κουτιού af quite corsair. Στη μητρική και vrm της μητρικής και μνήμες , δεν έχω θερμοκρασίες μεγάλες.

Πιστευεις μέχρι τα 60c βαθμούς στη κάρτα το καλοκαίρι είναι καλά ; Ή να ανεβάσω της στροφές ;

Πάντως όταν παίζω η θερμοκρασία του κουτιού μέσα είναι αρκετά ζεστό , μάλλον από το radiator.

Επίσης παρατήρησα επειδή επικρατεί ησυχία , το τροφοδοτικό κάνει ένα πολύ μικρό ήχο , Τσούκ Τσούκ , ρουλεμάν από τον ανεμιστήρα υποθέτω . Να πάρω καμένα σπρέι επαφών ;

Αυτό θα στο απαντήσει κάτοχος υδρόψυξης, εγώ με τα λίγα που ξέρω από την απόδοση σε custom υδρόψυξη οι θερμοκρασίες φαίνονται καλές. Περιμένεις απαντήσεις λοιπόν.

• Like 1

Αυτό θα στο απαντήσει κάτοχος υδρόψυξης, εγώ με τα λίγα που ξέρω από την απόδοση σε custom υδρόψυξη οι θερμοκρασίες φαίνονται καλές. Περιμένεις απαντήσεις λοιπόν.

Σε ευχαριστώ πολύ

Εγω νομιζω ειναι πολυ, αυτο το διαστημα με ενα 240 ειμαι μονο σε GPU με ενα φανακι 12cm και πανω απο 45 δεν εχω δει.

Πιασε μια το/τα ψυγεια σου ειναι ζεστα?

• Like 3

Πιστευεις μέχρι τα 60c βαθμούς στη κάρτα το καλοκαίρι είναι καλά ; Ή να ανεβάσω της στροφές ;

Πάντως όταν παίζω η θερμοκρασία του κουτιού μέσα είναι αρκετά ζεστό , μάλλον από το radiator.

Επίσης παρατήρησα επειδή επικρατεί ησυχία , το τροφοδοτικό κάνει ένα πολύ μικρό ήχο , Τσούκ Τσούκ , ρουλεμάν από τον ανεμιστήρα υποθέτω . Να πάρω καμένα σπρέι επαφών ;

60 βαθμοι ειναι οχι απλα καλοι...παρα πολυ καλοι για το τσιπ της GPU...οταν μιλαμε για LOAD.Ειδικα αν καταφερεις και την κρατησεις κατω απο 60-65 ολο το καλοκαιρι ειναι μπομπα...

Υ.γ.CUDA POWER :D Ερχεται το Hitman!YxNTfY9.png

• Like 3

Zombista μιλάμε για νερό όχι για αέρα, τελικά μετά από το μήνυμα του fallen βλέπω πως όντως είναι πολλοί οι 55 που έχει τώρα ο vagos, άρα κάτι δεν πάει καλά.

• Like 2

Σημειωση τα acrylic, acetal κτλπ εχουν warning για κατω απο 60C στο νερο, αν και εχω θερμομετρο δεν το εχω πανω στο loop αυτη την στιγμη μιας και ειναι προχειρα στημενο οπως ειπα απλα για να εχω την gpu εαν πιασω το ψυγειο ειναι ζεστο, οχι υπερβολικα αλλα ειναι αρκετα.Ο πυρηνας πανω απο 44-45 δεν παει (με νορμαλ OC +135MHz).

Σε κανονικο setup καλοκαιρι παλι εκει παιζει αλλα ειναι και +20-25 πανω η εξωτερικη δηλαδη εαν τωρα εχεις τοσο μετα τι θα γινει?

Τώρα μπήκα παιδιά...

45c έχω στη κάρτα full load, 55c φτάνω όταν κατεβάσω τις στροφές στα ανεμιστηράκια. Δηλαδή 50% τα βάζω για το radiator.τότε φτάνω τους 55c. Το καλοκαίρι άντε να πάει στους 60c με 50% τους ανεμιστήρες. Τι να τους πάω στους 100% τις στροφές. Υπάρχει κίνδυνος έτσι λέτε? Θα κοιτάξω αύριο το μεσημέρακι να παίξω λίγο GTA V να δω το ψυγείο πόσο ζεστό είναι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.  Επίσης έχω κάνει overclock και cpu και gpu..

30c είμαι στη gpu σε idle. και 35 ο cpu.

• Like 1

Καλημερα με Hitman.Το παιχνιδι εμενα μου αρεσε αρκετα.Σαν στησιμο και σαν σχεδιασμο...εχει καταπληκτικα γραφικα...αλλα δεν θα φοβηθω να πω οτι ειναι το χειροτερο παιχνιδι που εχω παιξει σε θεμα optimization,γεματο stuttering/freezes και κατεστραμμενα αρχεια ηχου για να μην μιλησω για την αποδοση σε καρε.Χειροτερο και απο Arkham Knight και Assasins Creed Unity.Λυπαμαι πολυ που σαν Pc Gamer εν ετη 2016 το λεω αυτο.Enjoy.

• Like 4

Με χαμηλότερα settings πχ όλα high το stuttering παραμένει ; 

Ναι...οτι settings και να βαλεις το ιδιο πραγμα ειναι...ολα lowest να τα βαλεις...κερδιζεις το πολυ 5-8 Frames...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...