ziaba Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αδελφε για δωσε ενα μαχ συχνοτητα ανεξαρτητου channel - timings -ρευματος κλπ να δω τι ρολο βαρανε στη ανηφορα!! πακετακι μαζι με ενα maxmem bench !! http://hwbot.org/benchmarks/memory 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αδελφε για δωσε ενα μαχ συχνοτητα ανεξαρτητου channel - timings -ρευματος κλπ να δω τι ρολο βαρανε στη ανηφορα!! πακετακι μαζι με ενα maxmem bench !! http://hwbot.org/benchmarks/memory Τερματισε εκει δε πανε αλλο; Σφιγγουν καθολου σε τιποτα 4αρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 όχι μάλλον γιατί έχουν κοφτή στα 2.15 βολτ τόσο ψηλά? με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 όχι μάλλον γιατί έχουν κοφτή στα 2.15 βολτ τόσο ψηλά? με τίποτα Κοφτη τι κοφτη; εμενα απο τα 2.10 ξεκινανε!! Το βραδυ θα τις μελανιασω τις dominator μου!! Θα τις πιεσω οσο παει αν και η μητρικη δε ειναι και κατι το ιδαιτερο αν ειχα μια maximus θα πηγαιναν πολυ ψηλα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Κοφτη τι κοφτη; εμενα απο τα 2.10 ξεκινανε!! Το βραδυ θα τις μελανιασω τις dominator μου!! Θα τις πιεσω οσο παει αν και η μητρικη δε ειναι και κατι το ιδαιτερο αν ειχα μια maximus θα πηγαιναν πολυ ψηλα !! το 2.15V Extended Voltage Protection τι ειναι? http://specsen.com/memory-modules-ocz/ocz-ocz2p10662g/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Πηρα μια ανασα και θα επανελθω με Benchmark απο Hitman μεσα στο ΣΚ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 το 2.15V Extended Voltage Protection τι ειναι? http://specsen.com/memory-modules-ocz/ocz-ocz2p10662g/ δε ξερω τι σημαινει αυτο στη πραξη πρωτη φορα το βλεπω το 2.15V Extended Voltage Protection παμε τωρα στα δικα μου ενω εχω διαβασει οτι οι dominator 1066 παιζουν σχετικα καλα πανω απο 1100-1200 η μητρικη δε μπορουσε να ανεβασει μετα τα 980 με οποιονδηποτε διαιρετη η strap δε πηγαινε με τιποτα παραπανω μουλαρωσε μπορει να φταιει και το mod bios εδω !! ψαξιμο θελει τελος παντων ψαχνοντας η λυση βρεθηκε και ανεβαζοντας bus speed και φθανοντας τα 512 εδωσε ωθηση στις μνημες εδω οφειλω να πω οτι εσπασα και το προηγουμενο μου σκορακι με τα 501 και επιασα την 3η θεση http://hwbot.org/submission/3213545_ συνεχεια εδω τα συνολικα νουμερα με μικροτερη συχνοτητα στις μνημες 1024 mhz και strap 333 το καλυτερο που μπορουσα να κανω διοτι η συχνοτητα 512Χ 9 @ 4600+ ξεφυγε αρκετα το αποριας αξιο ειναι οτι πλησιασα σε αποσταση αναπνοης το memory copy σου με τα 1132mhz σου και σου φυγα και στο memory read και στο memory write οποτε θεωρω οτι το ανεβασμενο bus speed + την συχνοτητα στα 4600+κανει τη διαφορα εδω και καλυπτει τη χασουρα(bandwidth) απο τη μικροτερη συχνοτητα των μνημων μου τωρα σου συνιστω απο τη στιγμη που παιζεις ψηλα τις μνημες σου και δε εχεις θεμα οπως εγω παιξε και με το bus speed πιστευω οτι θα πας πολυ καλυτερα 512Χ 9 @ 4600+ 1024 mhz VS 4300+ 1132 mhz 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ένα Σαββατιάτικο ξεκαπίνισμα stock οι μπέμπες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ρε παιδιά τα έχουμε πει 100 φορές το maxxmem δεν είναι ότι καλύτερο για μετρήσεις, μετράει πολύ η συχνότητα του CPU. Για καλύτερα αποτελέσματα AIDA 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Boostarise ακόμα καλύτερα με τον τελευταίο driver 19600+ gpuscore (stock χρονισμοί στην κάρτα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ρε παιδιά τα έχουμε πει 100 φορές το maxxmem δεν είναι ότι καλύτερο για μετρήσεις, μετράει πολύ η συχνότητα του CPU. Για καλύτερα αποτελέσματα AIDA προσωπικα το γνωριζω οτι εχει θεμα το maxmem και δε ασχολουμε μαζι του απλα τα δικα μου νουμερα που ανεβασα ειταν σε απευθειας συγκριση με του φιλου @ ziaba 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλα δεν θα το ελεγα και ετσι αλλα τεσπα 4300 vs 4600 στο συγκεκριμενο ειναι το χαος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 δε ξερω τι σημαινει αυτο στη πραξη πρωτη φορα το βλεπω το 2.15V Extended Voltage Protection παμε τωρα στα δικα μου ενω εχω διαβασει οτι οι dominator 1066 παιζουν σχετικα καλα πανω απο 1100-1200 η μητρικη δε μπορουσε να ανεβασει μετα τα 980 με οποιονδηποτε διαιρετη η strap δε πηγαινε με τιποτα παραπανω μουλαρωσε μπορει να φταιει και το mod bios εδω !! ψαξιμο θελει τελος παντων ψαχνοντας η λυση βρεθηκε και ανεβαζοντας bus speed και φθανοντας τα 512 εδωσε ωθηση στις μνημες εδω οφειλω να πω οτι εσπασα και το προηγουμενο μου σκορακι με τα 501 και επιασα την 3η θεση 7tj1ms.png http://hwbot.org/submission/3213545_ συνεχεια εδω τα συνολικα νουμερα με μικροτερη συχνοτητα στις μνημες 1024 mhz και strap 333 το καλυτερο που μπορουσα να κανω διοτι η συχνοτητα 512Χ 9 @ 4600+ ξεφυγε αρκετα το αποριας αξιο ειναι οτι πλησιασα σε αποσταση αναπνοης το memory copy σου με τα 1132mhz σου και σου φυγα και στο memory read και στο memory write οποτε θεωρω οτι το ανεβασμενο bus speed + την συχνοτητα στα 4600+κανει τη διαφορα εδω και καλυπτει τη χασουρα(bandwidth) απο τη μικροτερη συχνοτητα των μνημων μου τωρα σου συνιστω απο τη στιγμη που παιζεις ψηλα τις μνημες σου και δε εχεις θεμα οπως εγω παιξε και με το bus speed πιστευω οτι θα πας πολυ καλυτερα 512Χ 9 @ 4600+ 1024 mhz VS 4300+ 1132 mhz dffggg.JPG tfugfygyyg.JPG και ποια ήταν η λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 και ποια ήταν η λύση? η λυση στο ποστ μου για να ανεβασω μνημες και να παιξω νουμερα ψηλα για μενα μιλαω !! τωρα απλα για να μη κανω συνεχεια νεα ποστ ανεβασα τα νουμερα μου μετα την παραθεση που εκανα στη ερωτηση σου για το extended voltage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παιδιά εσείς που ασχολείστε πολύ με overclocking, Ποια είναι max safe θερμοκρασία μιας gpu που τρέχει σε νερό ; Επειδή θέλω πολύ ησυχία στο pc , δηλαδή να μην ακούγεται το παραμικρό , έχω βάλει τα fans του radiator στο 50%. Και οι θερμοκρασία από 45c full load που έπιανε με 100% των fans , στο 50% πιάνει 55c . Είναι εντάξει ; Η θερμοκρασία του υγρού λέτε να πιάνει κόκκινα ; Η gpu όπως και η cpu είναι με overclocking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα