Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αδελφε για δωσε ενα μαχ συχνοτητα  ανεξαρτητου channel - timings -ρευματος κλπ να δω τι ρολο βαρανε στη ανηφορα!! πακετακι μαζι με ενα maxmem bench !!

http://hwbot.org/benchmarks/memory

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αδελφε για δωσε ενα μαχ συχνοτητα ανεξαρτητου channel - timings -ρευματος κλπ να δω τι ρολο βαρανε στη ανηφορα!! πακετακι μαζι με ενα maxmem bench !!

http://hwbot.org/benchmarks/memory

Τερματισε εκει δε πανε αλλο;

Σφιγγουν καθολου σε τιποτα 4αρια;

όχι μάλλον γιατί έχουν κοφτή στα 2.15 βολτ

τόσο ψηλά? :fear: με τίποτα

Κοφτη τι κοφτη; εμενα απο τα 2.10 ξεκινανε!! Το βραδυ θα τις μελανιασω τις dominator μου!! Θα τις πιεσω οσο παει αν και η μητρικη δε ειναι και κατι το ιδαιτερο αν ειχα μια maximus θα πηγαιναν πολυ ψηλα !!

Κοφτη τι κοφτη; εμενα απο τα 2.10 ξεκινανε!! Το βραδυ θα τις μελανιασω τις dominator μου!! Θα τις πιεσω οσο παει αν και η μητρικη δε ειναι και κατι το ιδαιτερο αν ειχα μια maximus θα πηγαιναν πολυ ψηλα !!

το 2.15V Extended Voltage Protection τι ειναι?

http://specsen.com/memory-modules-ocz/ocz-ocz2p10662g/

το 2.15V Extended Voltage Protection τι ειναι?

http://specsen.com/memory-modules-ocz/ocz-ocz2p10662g/

δε ξερω τι σημαινει αυτο στη πραξη πρωτη φορα το βλεπω το  2.15V Extended Voltage Protection 

παμε τωρα στα δικα μου  ενω εχω διαβασει οτι οι dominator 1066  παιζουν σχετικα καλα πανω απο 1100-1200 η μητρικη δε μπορουσε να ανεβασει  μετα τα 980 με οποιονδηποτε διαιρετη η strap δε πηγαινε με τιποτα παραπανω μουλαρωσε μπορει να φταιει και το mod bios εδω !! ψαξιμο θελει

τελος παντων ψαχνοντας η λυση βρεθηκε και  ανεβαζοντας bus speed και φθανοντας τα 512 εδωσε ωθηση στις μνημες 

εδω οφειλω να πω οτι εσπασα και το προηγουμενο μου σκορακι με τα 501 και επιασα την 3η θεση

post-238528-0-53342800-1463177497_thumb.png

http://hwbot.org/submission/3213545_

συνεχεια εδω  τα συνολικα νουμερα  με μικροτερη συχνοτητα στις μνημες 1024 mhz και strap 333 το καλυτερο που μπορουσα να κανω διοτι η συχνοτητα 512Χ 9 @ 4600+ ξεφυγε αρκετα

το αποριας αξιο ειναι οτι πλησιασα σε αποσταση αναπνοης το memory copy σου με τα 1132mhz σου

και σου φυγα και στο memory read και στο memory write οποτε θεωρω οτι το ανεβασμενο  bus speed  + την συχνοτητα στα 4600+κανει τη διαφορα εδω και καλυπτει τη χασουρα(bandwidth) απο τη μικροτερη συχνοτητα των μνημων μου

τωρα σου συνιστω απο τη στιγμη που παιζεις ψηλα τις μνημες σου και δε εχεις θεμα οπως εγω παιξε και με το bus speed πιστευω οτι θα πας πολυ καλυτερα

512Χ 9 @ 4600+ 1024 mhz  VS  4300+ 1132 mhz

post-238528-0-32045800-1463179181_thumb.jpg

post-238528-0-43679700-1463178276_thumb.jpg

• Like 6

Ρε παιδιά τα έχουμε πει 100 φορές το maxxmem δεν είναι ότι καλύτερο για μετρήσεις, μετράει πολύ η συχνότητα του CPU.

Για καλύτερα αποτελέσματα AIDA

• Like 4

Ρε παιδιά τα έχουμε πει 100 φορές το maxxmem δεν είναι ότι καλύτερο για μετρήσεις, μετράει πολύ η συχνότητα του CPU.

Για καλύτερα αποτελέσματα AIDA

προσωπικα το γνωριζω οτι εχει θεμα το maxmem και δε ασχολουμε  μαζι του

απλα  τα δικα μου νουμερα  που ανεβασα ειταν σε απευθειας συγκριση με του φιλου @ ziaba

• Like 1

δε ξερω τι σημαινει αυτο στη πραξη πρωτη φορα το βλεπω το  2.15V Extended Voltage Protection 

παμε τωρα στα δικα μου  ενω εχω διαβασει οτι οι dominator 1066  παιζουν σχετικα καλα πανω απο 1100-1200 η μητρικη δε μπορουσε να ανεβασει  μετα τα 980 με οποιονδηποτε διαιρετη η strap δε πηγαινε με τιποτα παραπανω μουλαρωσε μπορει να φταιει και το mod bios εδω !! ψαξιμο θελει

τελος παντων ψαχνοντας η λυση βρεθηκε και  ανεβαζοντας bus speed και φθανοντας τα 512 εδωσε ωθηση στις μνημες 

εδω οφειλω να πω οτι εσπασα και το προηγουμενο μου σκορακι με τα 501 και επιασα την 3η θεση

attachicon.gif7tj1ms.png

http://hwbot.org/submission/3213545_

συνεχεια εδω  τα συνολικα νουμερα  με μικροτερη συχνοτητα στις μνημες 1024 mhz και strap 333 το καλυτερο που μπορουσα να κανω διοτι η συχνοτητα 512Χ 9 @ 4600+ ξεφυγε αρκετα

το αποριας αξιο ειναι οτι πλησιασα σε αποσταση αναπνοης το memory copy σου με τα 1132mhz σου

και σου φυγα και στο memory read και στο memory write οποτε θεωρω οτι το ανεβασμενο  bus speed  + την συχνοτητα στα 4600+κανει τη διαφορα εδω και καλυπτει τη χασουρα(bandwidth) απο τη μικροτερη συχνοτητα των μνημων μου

τωρα σου συνιστω απο τη στιγμη που παιζεις ψηλα τις μνημες σου και δε εχεις θεμα οπως εγω παιξε και με το bus speed πιστευω οτι θα πας πολυ καλυτερα

512Χ 9 @ 4600+ 1024 mhz  VS  4300+ 1132 mhz

attachicon.gifdffggg.JPG

attachicon.giftfugfygyyg.JPG

και ποια ήταν η λύση?

και ποια ήταν η λύση?

η λυση στο ποστ μου για να ανεβασω μνημες και να παιξω νουμερα ψηλα για μενα μιλαω !!

τωρα απλα  για να μη κανω συνεχεια νεα ποστ  ανεβασα τα νουμερα  μου

μετα την παραθεση  που εκανα στη ερωτηση σου για το extended voltage

Παιδιά εσείς που ασχολείστε πολύ με overclocking,

Ποια είναι max safe θερμοκρασία μιας gpu που τρέχει σε νερό ; Επειδή θέλω πολύ ησυχία στο pc , δηλαδή να μην ακούγεται το παραμικρό , έχω βάλει τα fans του radiator στο 50%. Και οι θερμοκρασία από 45c full load που έπιανε με 100% των fans , στο 50% πιάνει 55c . Είναι εντάξει ; Η θερμοκρασία του υγρού λέτε να πιάνει κόκκινα ; Η gpu όπως και η cpu είναι με overclocking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...