Zombistas Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 4k 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 4k Φίλε μου είναι δικό σου το κανάλι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Φίλε μου είναι δικό σου το κανάλι? Ναι Θα ανεβασω Battlefield 4 που επαιξα τα πρωτα λεπτα απτο Campaign του Trial. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ναι Θα ανεβασω Battlefield 4 που επαιξα τα πρωτα λεπτα απτο Campaign του Trial. Μπράβο φίλε. Νόμιζα ότι απλώς μας βάζεις τα links. Φαντάζομαι κι οι υπόλοιποι. Πάω πίσω τις σελίδες να τα μελετήσω από την αρχή όσα ανέβασες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μια χαρά score λαμβάνοντας υπόψη ότι στην υλοποίηση των r9 390/390x δυστυχώς έρχονται με voltage locked οι G1 και με όχι τόσο δυνατό σύστημα ψύξης...Εκεί η nitro και η msi παίζουν μπάλα δυνατά!Τι temps έχεις γενικά με αυτά τα settings? Απο θερμοκρασίες νομίζω καλά είμαι μέχρι 70 είδα! με custom profile βέβαια! Μακάρι να γινόταν κάτι να μπορούσα να ανεβάσω ρεύμα Δυστυχώς είχα 280x, μου έβγαλε πρόβλημα και οι επιλογές μου για αντικατάσταση απο εκεί που την πήρα ήταν πολύ λίγες με την έκδοση της gigabyte να φαίνεται η καλύτερη! Σκεφτόμουν για ανταλλαγή με msi η sapphire ή υπομονή για τις καινούργιες σειρές! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Λοιπον καλημερα...με Battlefield 4 και Project Cars 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 το project cars είναι σαν να είσαι αυτή την στιγμή στο αγωνιστικό, φοβερή λεπτομέρεια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ήρθε ο διάδοχος http://www.e-shop.gr/powertech-pt-2000-line-interactive-ups-2000va-1400w-p-PER.664359 μιας και με το που ενεργοποιούσα το sli άρχιζε τις κραυγές το παλαιό ups... παλαιό - νέο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλό Πάσχα παιδιά να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες και καλή επιστροφή σε όσους έφυγαν η θα φύγουν. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Επίσης allday, υγεία και ευτυχία. Allday που χάθηκες, καιρό έχουμε να δούμε benchmark, πήξαμε στα intel και από amd cpu μόνο εγώ ανεβάζω πλέον . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ένα run στα καθημερινά κλόκια ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Και από εμένα ένα cpu-z 4.4 πλέον με 1.344v και όχι 1.32v, νόμιζα ότι θα ήμουν prime stable αλλά πάρτο στο 20 λεπτο το illegal sumout, μετά έτρεξα πάλι με 1.344 prime και ibt very high στο καπάκι μόλις τελείωσε το prime και όλα τέλεια : 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλο Πασχα παιδια!!1-2 και απo μενα νομιζω 4,8,-4,9ghz,δεν θυμαμαι ειναι 1-2 ημερων.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 @ShooterX, τα σκορ στο θεό, άψογος . Με τι ρεύμα παίζεις στα 4.9 ; Το καθημερινό σου oc ποιο είναι και με τι ρεύμα ; Πληροφοριακά πάντα ρωτάω, επειδή στην υπογραφή δεν φαίνεται κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Και μία σειρά wprime στα καθημερινά κλόκια... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα