Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το stuttering πάει σύννεφο επειδή τερμάτισες την vram στο gta. Στα κάνει και ingame αυτά ή μόνο όταν έκανες recording ; 

Micro-Stuttering ειναι :) Και δεν ειναι λογω Vram(βλεπε χρηση Vram πανω αριστερα).Ειναι λογω αποτομων εναλαγων διακυμανσης των Frame-times κυριως και επειτα των Frames :) Δεν εχω θεμα με stuttering στο παιχνιδι...δες και τα αλλα βιντεο που εχω για το Gta και θα καταλαβεις :D

Αυτο που βλεπεις ειναι αποτομη πτωση frames...εκει οφειλεται :) Και 100 frames να ειχες αν επεφτε σε χρονο ντε τε στα 60 παλι αυτο το θεμα θα ειχε...ποσο μαλλον οταν εισαι στα 30-40 και πεφτει στα 24-25(Cinema) :P Unplayable λοιπον.Αλλα κανεις δεν θα βαλει τετοιες ρυθμισεις για να παιξει το παιχνιδι.Απλα απο περιεργια εγινε το τεστ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς είναι από την απότομη πτώση των frames , αλλά το θέμα είναι τι την προκαλεί....Η γεμάτη vram πχ.

Μεχρι 3.6 πηγε...προς το τελος του Benchmark...αν μιλουσαμε για κανονικες συνθηκες παιχνιδιου και κυριως στο Online...ενοειται οτι θα χτυπουσε 3.7 -3.8 και 3.9Gb

Έχω διαβάσει ότι μόλις η 970 περνάει τα 3.5 gb vram αρχίζει το stuttering, το είχε δείξει live στο youtube ο jayztwocents, στο bf4 multiplayer με τα πάντα max και το resolution scaling στο τέρμα (ανάλυση δεν θυμάμαι, παίζει να ήταν 1440p) η 970 πέρναγε τα 3.5 gb και άρχιζε το in game stuttering.

• Like 1

Έχω διαβάσει ότι μόλις η 970 περνάει τα 3.5 gb vram αρχίζει το stuttering, το είχε δείξει live στο youtube ο jayztwocents, στο bf4 multiplayer με τα πάντα max και το resolution scaling στο τέρμα (ανάλυση δεν θυμάμαι, παίζει να ήταν 1440p) η 970 πέρναγε τα 3.5 gb και άρχιζε το in game stuttering.

Μπορω να σου πω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.Θα στο αποδειξω συντομα :)

Δες απο το 1:02 μεχρι και το 3ο - 4ο λεπτο του βιντεο,την χρηση Vram...η οποια αγγιζει και τα 3.7Gb χωρις κανενα προβλημα stuttering και μαλιστα με Frames 50/60+.

• Like 1

Ωραία γιατί έπαιξα λίγο με τον επεξεργαστή σήμερα και είδα πως έβγαλε και xtu και 4 ώρες παιχνιδιού.

Εμένα μου φάνηκε πολύ καλά αλλά δεν ήμουν και σίγουρος μήπως είναι η ιδέα μου :P

https://www.youtube.com/watch?v=1hxs3tzrzr0

Δες απο το 1:02 μεχρι και το 3ο - 4ο λεπτο του βιντεο,την χρηση Vram...η οποια αγγιζει και τα 3.7Gb χωρις κανενα προβλημα stuttering και μαλιστα με Frames 50/60+.

Άντε πάμε ένα ακόμα.

Πως φαίνεται κάποιος με 970;

Ο νικητής θα βγει με κλήρωση ;)

• Like 5

Είχα ρωτήσει τον Ailuro πέρυσι που ήταν φλέγον το θέμα με τα 3.5gb, αν θυμάμαι καλά

την απάντησή του, μου είχε γράψει ότι η ngreedia μέσω των drivers αφήνει την κάρτα να 

χρησιμοποιήσει μόνο τα γρήγορα 3.5Gb και απομονώνει το αργό 0,5Gb . Αν τυχόν χρειαστεί

πάνω από 3,5 χρησιμοποιεί τη ram. Αυτό περιόρισε/εξάλειψε το stuttering γιατί όταν

χρειαζόταν να 'δει' το αργό 0,5Gb όλη η vram υποβιβαζόταν στις δυνατότητες του αργού

με αποτέλεσμα να κολλάει το σύμπαν.

Λίγο στο περίπου γιατί ο Ailuros τα έλεγε και λίγο επιστημονικά και δεν ξέρω αν τα ερμήνευω 100% σωστά.

edit:

Δηλαδή είναι 3,5gb + 0.5gb που θα μπορούσαν να μας το δώσουν με μια τρύπα

στη μέση να το βάλουμε κολιέ.

• Like 4

Ναι το ξέρω αυτό, το θυμάμαι άλλωστε μιας και τότε παρακολουθούσα το 900 series thread και πράγματικα αποκόμισα αρκετά πράγματα για αυτό το σχεδιαστικό λάθος την ngreedia, που μάλλον το κόβω να έγινε σκόπιμα για να πουλήσει η 980 με τα 4 καθαρά gb η οποία ήταν και είναι σαφώς ακριβότερη από την 970, όπερ σημαίνει μεγαλύτερο κέρδος για την ngreedia, κανονικά έτσι θα έπρεπε να λέγεται με τόσες πουστιές που έχει κάνει :D.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...