alldaynews Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ενα καινούργιο realbench όλα στοκ με τσιμπημένο το ρεύμα λίγο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Παντως η αλήθεια ειναι οτι σκέφτομαι να αναβαθμίσω τουλάχιστον μετά το καλοκαίρι , να βγούνε και οι νέες υλοποιήσεις σε επεξεργαστες και κάρτες γραφικών και να μαζέψω και κάνα φραγκο Οριστε και τα bios settings: IMG_2168.JPG IMG_2169.JPG IMG_2170.JPG IMG_2171.JPG Ένταξή είναι τα settings , εντός ορίων δεν θα έχεις θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 ηρθε η ωρα να πιασουμε κανα φρεσκο μπεντσακι !!!!! Ashes of the Singularity DX 12 BENCHολα στοκ για αρχη επελεξα το profile crazy (τελευταιο απο τη λιστα ) drivers 16.3.2 win 10 pro φυσικα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Για πάμε ένα run full throttle στα 4,8ghz και μνήμες άνετα στα 2800mhz (ανεβαίνουν καλά οι g.skill χωρίς πολύ ψάξιμο,θα εξερευνήσω αν πηγαίνουν και παραπάνω) Επεξ/σία 3 Απριλίου 2016 από BabisTs 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στα 5 ο επεξεργαστής 1172/1568 οι gpu 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 φρεσκα και ανανεωμενα !!!!!! και 1 max fsb !!!!!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 με ψυκτρα ιντελ απλη δεκαετίας 38°C idle και 68°C stress δεν ανεβαζει παραπανω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 με ψυκτρα ιντελ απλη δεκαετίας 38°C idle και 68°C stress δεν ανεβαζει παραπανω και να ανεβαινε τι να το κανεις που μονο για web browsing,lol,Lineage και κανενα Wow παλιο private server να κανει ο Core2duo πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bmv Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 5 Απριλίου 2016 από bmv 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 και να ανεβαινε τι να το κανεις που μονο για web browsing,lol,Lineage και κανενα Wow παλιο private server να κανει ο Core2duo πια ανεβαινει κι αλλο αλλα δεν εχω ψυκτρα με μια καλη ανεβαινει ανετα πανω απο 5ghz....απλα ειναι μικροβιο ετσι και αλλιως δεν παιζω εδω και χρονια παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με μια 212 evo θα φτάσει πολύ ψηλά ο μικρός duo . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με μια 212 evo θα φτάσει πολύ ψηλά ο μικρός duo . νομιζω οτι δεν μου κανει εχω το παλιο κουτι με το τροφοδοτικο στο πανο μερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και εγώ τέτοιο έχω , απλά το θέμα είναι να χωράει στο κουτί με κλειστό καπάκι, αν βέβαια δεν σε πειράζει και δεν κλείνει το καπάκι με την evo αφήνεις ανοιχτό το καπάκι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ευτυχως για μενα βρεθηκε μια mugen 2 απο τα παλια και για καλη μου τυχη τα λαμακια για 775 ειχαν σωθει τα αλλα χαθηκαν οποτε επαιξα με τον xeon Χ5460 μια χαρα Συντομα θα μπουνε πανω στο bench table για ζουληγμα και κατι core duo που βρεθηκαν συμπεριλαμβανομενου και ενος Ε8400 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ευτυχως για μενα βρεθηκε μια mugen 2 απο τα παλια και για καλη μου τυχη τα λαμακια για 775 ειχαν σωθει τα αλλα χαθηκαν οποτε επαιξα με τον xeon Χ5460 μια χαρα Συντομα θα μπουνε πανω στο bench table για ζουληγμα και κατι core duo που βρεθηκαν συμπεριλαμβανομενου και ενος Ε8400 Ultra ο ζουληχτής!!!!!!Χούφτωστο χούφτωστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα