Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Η γριά q6600 δίνει πόνο ultra, προσωπικά άνετα θα επέλεγα 771 ή 1366, πραγματικά κτήνη αυτοί οι cpu, ωστόσο το έχω ξαναπεί, δεν θέλω να πετάω λεφτά στο pc, πέστο ιδιοτροπία, δεν ξέρω, μόνο καμιά πάστα ή κάνα φανάκι θα αγοράσω, οτιδήποτε άλλο το θεωρώ περιττό, από την στιγμή που το pc μου κάνει όσα θέλω. Στο μέλλον θα πάω εννοείται σε κάτι καλύτερο, για την ώρα έχει πλάκα ο μικρός apu ως έχει , μαθαίνω ακόμη πράγματα στο oc που δεν τα ήξερα, δοκιμάζω εναλλακτικές κλπ, δάσκαλος ένα amd setup τελικά ή ένα παλαιότερο intel πχ 775 / 1366, μαθαίνεις τεχνικές που σου μένουν και συγκρίνοντας με το oc στους τωρινούς k intel βλέπεις πως το εύκολο έγινε και βαρετό, άλλη η φάση των παλαιότερων μηχανημάτων στο oc δηλαδής και το ξέρεις κιόλας . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 τσίμπα μια x58 και xeon από ebay και είσαι ετοιμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Θα το σκεφτώ σοβαρά για επόμενη αναβάθμιση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 αυτα εχω κανει εως τωρα Q6600 @ 3920 mem @ 1088 και ενα max fsb 470 βαζοντας στοχο τα 500+ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ξυπνάω αναμνήσεις με ένα παλιό geekbench 3,9 turbo off (λέει 19-42 multiplier, αλλά είχα κλειστό turbo, το ίδιο μου δείχνει και τώρα στην giga με turbo off, τι να πω) επί asus f2 a55m le εποχές . Μπορεί να ήταν μάπα σε vrm ποιότητα, να μην είχε usb3 / sata 3 αλλά έβγαζε πολύ καλύτερα σκορ, είχε ένα μάτσο επιλογές στο bios για oc που η τωρινή giga δεν έχει όπως πχ 100% oc capability έως και 130% αλλά βέβαια δεν είχε τα vrm να υποστηρίξει μια τέτοια ρύθμιση, αλλά τέσπα έχει καλύτερη ποιότητα και usb3 / sata 3 η giga. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που δεν έχει επιλογή να κλείσω το spread spectrum η gigabyte, αν το είχε θα είχα τα ίδια σκορ με την asus, μιας και το spread spectrum με το αυτοκαλιμπράρισμα που κάνει προκαλεί αυξομειώσεις στο bus speed 100 - 99.8 και συνεπώς έχω χειρότερα σκορ, συμβαίνει σε αρκετές gigabyte αυτό ακόμη και 1150 socket, η επιλογή για το spread spectrum δεν υπάρχει, έχω ρίξει διάβασμα : 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ηρθε και ο Xeon X5460 και κατευθειαν στη πρεσσα !! 2 γρηγορα run στα 4.0 !!!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ηρθε και ο Xeon X5460 και κατευθειαν στη πρεσσα !! 2 γρηγορα run στα 4.0 !!!!!! dryrtrtftrf.JPGΚαταγραφήdxcfh.JPG Καταγραφήhjjkjk.JPG Mε τι Vcore είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Mε τι Vcore είσαι? Το εβαλα στα 1.35 γιατι δε ειχα χρονο εφυγα δε το εψαξα το βραδακι θα το δω πιο καλα οταν γυρισω απλα οπως ειπα και στο αλλο θεμα δε εδειχνε σωστα τα temps σε load πηγαινε 65-70 load τα ιδλε ειταν λογικα ενω η ψυκτρα ειταν κρυα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Το εβαλα στα 1.35 γιατι δε ειχα χρονο εφυγα δε το εψαξα το βραδακι θα το δω πιο καλα οταν γυρισω απλα οπως ειπα και στο αλλο θεμα δε εδειχνε σωστα τα temps σε load πηγαινε 65-70 load τα ιδλε ειταν λογικα ενω η ψυκτρα ειταν κρυα Για τις θερμοκρασίες υπολογίζουν λάθος. Το hardware monitor έχει default TJmax 100c και αυτοί έχουν 85. Οπότε μετράει 15 βαθμούς πάνω! Μετέφερε το .ini (στον ίδιο φάκελο δεν ανοίγει) και άλλαξε το TJmax με 85.0 αντί 100.0! Μετά βάλε το στον αρχικό φάκελο και κάνε το μόνο για ανάγνωση, μην το αλλάξει πάλι (το κάνει μερικές φορές σε τυχαία ανοίγματα). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Για τις θερμοκρασίες υπολογίζουν λάθος. Το hardware monitor έχει default TJmax 100c και αυτοί έχουν 85. Οπότε μετράει 15 βαθμούς πάνω! Μετέφερε το .ini (στον ίδιο φάκελο δεν ανοίγει) και άλλαξε το TJmax με 85.0 αντί 100.0! Μετά βάλε το στον αρχικό φάκελο και κάνε το μόνο για ανάγνωση, μην το αλλάξει πάλι (το κάνει μερικές φορές σε τυχαία ανοίγματα). Θα το δω το βραδυ αν και βρηκα σε ποστ οτι το real temp μπορει και αλλαζει το. Tj max στα settings !! Παντως τα 4.0 τα ξεπεταξε πολυ ευκολα μονο ρευμα εβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 για παμε μερικα βραδυνα !!!! xeon x5460 @ 4450 1.38v open GL με amd 5970 και corona εχουμε καθοτι οι εντολες υπαρχουν εδω σε σχεση με τον quad που δε ετρεχε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drpain Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Παιδια πως με βλεπετε? i7 860 @ 3.8ghz με vcore 1.28 ερωτηση nooba: πως μπορω να ανεβασω photos οπως οι παραπανω χρηστες? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostascfc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πρωτη προσπαθεια για OC στον FX 6300 στα 4.2 , ετρεξα IBT στο high και τον βγαζει σταθερο. c1 , c6 state και cool&quiet disabled. Να τα αφησω οπως ειναι ή να κανω enable το cool&quiet ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Untitled.png Πρωτη προσπαθεια για OC στον FX 6300 στα 4.2 , ετρεξα IBT στο high και τον βγαζει σταθερο. c1 , c6 state και cool&quiet disabled. Να τα αφησω οπως ειναι ή να κανω enable το cool&quiet ; Καντο enable να μη τρωει στο κεφαλι συνεχια το load ρευμα οταν δε χρειαζετε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostascfc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 οκ θα το κανω, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα