Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε θα πας παραπάνω 5 μητρικές εχω δοκιμάσει. Τι άλλο να σου πω για να μην πετάξεις 130-140 ευρό για να κλοκάρεις κάτι που δεν πάει και θα σε απογοητεύσει.

Μάζεψε και άλλα τόσα και πηγαινε για gpu της προκοπής.

Για παιχνίδι δεν το εχεις το pc???

Για τον Ε5200 σπαθί είναι η μητρική που εχεις.

Σύνεση μαν οι καιροί είναι χαλεποί...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε θα πας παραπάνω 5 μητρικές εχω δοκιμάσει. Τι άλλο να σου πω για να μην πετάξεις 130-140 ευρό για να κλοκάρεις κάτι που δεν πάει και θα σε απογοητεύσει.

Μάζεψε και άλλα τόσα και πηγαινε για gpu της προκοπής.

Για παιχνίδι δεν το εχεις το pc???

Για τον Ε5200 σπαθί είναι η μητρική που εχεις.

Σύνεση μαν οι καιροί είναι χαλεποί...

ρε φιλε, οταν ρωτησα εδω μεσα μου ειπαν οτι οποιαδηποτε αλλη γραφικων εκτος της 4670 θα την τραβαει πισω ο Ε5200 τωρα με 300ευρω που μου λες αν παω σε μια 285 τι θα γινετε;:P

Ε δε νομίζω Ε5200 στα 3500 να κόβει Ati 4670.

Μάλλον το ανάποδο.

Αν εχεις 4670 πας 4850 - 8800gtx - 250 gts.

Και κατευθείαν παίζεις σε 3dmark 06 στα 13000-14000 χιλιάρικα.

Η lan party άντε να σου δώσει 10000 με την 4670.

Τι είναι πιο έξυπνο να κάνεις...

Ε δε νομίζω Ε5200 στα 3500 να κόβει Ati 4670.

Μάλλον το ανάποδο.

Αν εχεις 4670 πας 4850 - 8800gtx - 250 gts.

Και κατευθείαν παίζεις σε 3dmark 06 στα 13000-14000 χιλιάρικα.

Η lan party άντε να σου δώσει 10000 με την 4670.

Τι είναι πιο έξυπνο να κάνεις...

κοιτα..δικιο εχεις..τωρα χτυπαω 9αρια...αν με μητρικη μαζευω 10αρικα και με γραφικων 13αρια τοτε μαλλον....:P

βεβαια μπορω να να παρω μια λιγο πιο ακριβη μητρικη με χ2 pci δηλαδη και αλλη μια 4670..ε;:P

edit: μια P45 δηλαδη

Εχουμε βγεί off.

Αν θες μια άλλη γνώμη μην σκέφτεσαι αναβάθμιση mobo σε πλατφόρμα που πεθάινει.

Η 4670 εχει αξια πούλα τη με χασούρα 10-20 ευρό και πάρε 4850 gts250 και τέλος...

13000-14000 3dm06 και στα παιχνιδάκια άλλη φάση και κανά 60αρι θα σου πάει η μετάβαση.

ΤΕΛΟΣ.:P

• Super Moderators
ρε φιλε, οταν ρωτησα εδω μεσα μου ειπαν οτι οποιαδηποτε αλλη γραφικων εκτος της 4670 θα την τραβαει πισω ο Ε5200 τωρα με 300ευρω που μου λες αν παω σε μια 285 τι θα γινετε;:P

προφανώς θα εννοούσαν στα stock clocks...

Εχουμε βγεί off.

Αν θες μια άλλη γνώμη μην σκέφτεσαι αναβάθμιση mobo σε πλατφόρμα που πεθάινει.

Η 4670 εχει αξια πούλα τη με χασούρα 10-20 ευρό και πάρε 4850 gts250 και τέλος...

13000-14000 3dm06 και στα παιχνιδάκια άλλη φάση και κανά 60αρι θα σου πάει η μετάβαση.

ΤΕΛΟΣ.:P

εχω την τερας 4670 της HIS :P:p 86 ευρω την ειχα παρει..και τοσο εχει ακομα:-)..θα την δωσω κανα 50αρι και θα σκεφτω τι θα κανωB)

Τελος το off:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μπα ότι mobo και να βάλει τα ίδια αποτελέσματα θα εχει. Στα 1,432 @ 3562-3565. Και φαίνετε να μην μπορεί να παίξει με πάνω απο 320fsb σωστά. Μέχρι αυτά είναι μπετό σε οτιδήποτε παραπάρω είναι unstable.

Τον εχω δοκιμάσει εως τώρα σε g945 σε 2 asus p5b ενα απλό και ενα deluxe, σε 2 p45 ενα lanparty και ενα p5q. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα Mobo.

Απλά ο 5200 μου αλλά και οι περισσότεροι αν κρίνω απο τα reviews στο newegg λιώνουν μετά τα 3540-3560...

Ο άλλος απο τους 2 που χω πάει λίγο καλύτερα. . 340-350 fsb και νιώθω και τυχερός... Και αυτά με μπόλικο ρεύμα ~1,46 real πάντα μιλάμε εως 3740-3780.

Τον λάπαρα κιόλας και δεν έπεσε ούτε μισό βαθμό...:lol::lol::lol:

εξαρταται κ απο το ποσο καλο κομματι η μπανανα ειναι...εχω δει κοσμο στο net να πιανει 4ghz με κατω απο 1.400v ειναι κ θεμα τυχης...αν ειναι μπανανα cpu οπου κ να το βαλεις λιγα πραγματα θα δεις,αν εχεις ενα "καλο" κομματι δεν μπορεις να εισαι παντα σιγουρος οτι θα κλοκαρει στα ιδια με μια φτηνη mobo με g31 k "φτωχα" bios settings σε σχεση με μια χ48 με 1000+1 bios settings!πωs θα κατσει ενας cpu σε μια mobo ποτε δεν ειναι ευκολο για προβλεψη! Επεξ/σία από unstable_hero

Αν ήταν να πιάσει τα 4000 η cpu του φίλου θα το είχε δείξει ακόμα και στο giga.

πχ 3600 με 1,3 ρεύμα

Εντωμεταξή απο λίγο ανάγνωση στο νετ βλέπω πως η συγκεκριμένη Mobo είναι μια χαρά Budjet ovoverclocker οπότε δεν νομίζω να δει κάτι άλλο υπερβολικά καλύτερο ακόμα και 200 ευρώ να δώσει για την πιο βαρβάτη LGA 775.

Για τα δείγματα στο νετ με Ε5200 στο 4000+ εχω δει πολλά κα μου φαίνονται απλά πολύ ύποπτα. Τα περισσότερα συνήθως δεν συνοδεύονται απο cpuz που να δείχνει τα ρεύματα και απο core temp να δείχνει τις temps.

Με τον μπουζούκι Ε5200 μπορώ να ποστάρω στα 4000 και πιθανός να μπαίνει στα win στα 3900-4000 με 1,5+++ v αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που θεωρώ βράχος.:lol::lol::lol::lol::lol:

Μάλλον η intel άφησε να της "ξεφύγουν" κάποιοι ε5200 απο wafer AA ποιότητας για τζάμπα διαφήμιση και μετά μας φόρτωσε την Παναγιώτενα.

Αν ήταν να πιάσει τα 4000 η cpu του φίλου θα το είχε δείξει ακόμα και στο giga.

πχ 3600 με 1,3 ρεύμα

Εντωμεταξή απο λίγο ανάγνωση στο νετ βλέπω πως η συγκεκριμένη Mobo είναι μια χαρά Budjet ovoverclocker οπότε δεν νομίζω να δει κάτι άλλο υπερβολικά καλύτερο ακόμα και 200 ευρώ να δώσει για την πιο βαρβάτη LGA 775.

Για τα δείγματα στο νετ με Ε5200 στο 4000+ εχω δει πολλά κα μου φαίνονται απλά πολύ ύποπτα. Τα περισσότερα συνήθως δεν συνοδεύονται απο cpuz που να δείχνει τα ρεύματα και απο core temp να δείχνει τις temps.

Με τον μπουζούκι Ε5200 μπορώ να ποστάρω στα 4000 και πιθανός να μπαίνει στα win στα 3900-4000 με 1,5+++ v αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που θεωρώ βράχος.:lol::lol::lol::lol::lol:

Μάλλον η intel άφησε να της "ξεφύγουν" κάποιοι ε5200 απο wafer AA ποιότητας για τζάμπα διαφήμιση και μετά μας φόρτωσε την Παναγιώτενα.

γιαννη εμενα που πηγε 3.12 χωρις καθολου ρευμα κ σε 946 chipset πως τον κοβεις ?

Αμα αρχίζεις να του δίνεις θα ανέβει σίγουρα.

Τα 3100 πάντως είναι εύκολα και δεν δείχνουν πολλά.

3500 σίγουρα.

3600 με λίγο ζόρι και 3700 με ζόρι και τύχη μαζί.

Δε νομίζω πως το 945G θα σε κόψει ειδικά αν εχει αρκετά volt settings.

Gogogogo.

Θέλω να βλέπω αίμα.:-D

μπα τον εχω στον αδερφο μου ρε συ,το καλοκαιρακι ομως που θα ειμαι κ πιο πολυ καιρο στην πολη μου θα τον βαλω στην δικη μου μητρικη κ με την καλη μου ψυκτρα κ θα δω .τα θελω τα 3.6 ομως!

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

οχι μονο περασα το φραγμα του 10χιλιαρου το εσκισα:P:p

ευχαριστω τον φιλο μου unstable_hero που μου προτεινε καποιες ρυθμισεις σε catalyst:-):-)

με vista x64 και συστημα της υπογραφης μου παντα:-):-)

16153553.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...