Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 14/3/2016 στις 9:57 ΜΜ, dimitrisOP είπε

Το καφέ χρώμα είναι λίγο εμετικό βεβαια

Βάψιμο!!!

• Like 1
  • Απαντ. 25,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1777

• ultraex2003

1510

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Είναι σκυλιά οι saber πως να το κάνουμε.Εγώ αν ήμουν asus θα τους έδινα το όνομα Black  Dog(σκυλί μαύρο) :-D :-D

• Like 10
Δημοσ.
  Στις 12/3/2016 στις 4:39 ΜΜ, BabisTs είπε

Επέστρεψαν και τα βαρέα όπλα στους Fx cpus storm1978/alldaynews (μην παρεξηγηθώ γιατί υπάρχουν και άλλα μέλη εδώ μέσα που πηγαίνουν ψηλά τα τσιπάκια τους Fx).Δώστε πόνο παίδες και μην είστε στο ρελαντί...Πατήστε γκάζι!!!

Θα έχετε απάντηση σε λίγες μέρες επί τούτου. Θα τον ξεμπουκωσω λιγάκι.

• Like 5
Δημοσ.
  Στις 15/3/2016 στις 7:19 ΜΜ, dimitrisOP είπε

42ghz? :P

Όντως πολύ καλύτερο score σε σχέση με πριν

χαχαχ, εχει τελεια στην μεση αλλα ειναι αχνη! 

• Like 1
Δημοσ.

Cinebench r11.5 με igpu 1200 mhz και μνήμες 2400 mhz, +0.048v στο nb για σιγουριά και η διαφορά με igpu oc και γρήγορες μνήμες είναι τεράστια σε σχέση με igpu στοκ και μνήμες 1600, το σκορ 32.42 που φαίνεται τελευταίο είναι με στοκ igpu και μνήμες (το σκορ αυτό βγήκε με cpu στοκ και turbo ανοιχτό, είπα να δώσω μια ευκαιρία στο turbo, να δω τι έχει να προσφέρει σε σχέση με oc πχ και από ότι βλέπω οι διαφορές στα games είναι μη εμφανείς με oc 4.3 και turbo on, το turbo σαν βασικό εργαλείο κάνει σωστά την δουλειά του, αλλά μειονέκτημά του το αυξημένο στοκ ρεύμα, 1.344 για τα 4.1, αλλά τι να κάνουμε, είναι για λόγους σταθερότητας :) ) :

post-297338-0-41342300-1458378045_thumb.png

• Like 7
Δημοσ.

Ερώτηση προς τους απανταχού benchάκηδες. Ψάχνω να βρώ ένα high score στο Cinebench R15 για OpenGL να συγκρίνω με το δικό μου. Ποιό είναι το μεγαλύτερο που έχετε βρεί; Κάτι δεν μου πάει καλά με το δικό μου σκορ για αυτό ρωτάω. Σαν να παραείναι ψηλό και δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...