GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 αν ενεργοποιησω τα c states θα εχω προβληματα σταθεροτητας? χ5670 4.5ghz με 2005mhz ram και 1.5x ulck! Eπιτελους 1000++ cb points 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 αν ενεργοποιησω τα c states θα εχω προβληματα σταθεροτητας? χ5670 4.5ghz με 2005mhz ram και 1.5x ulck! Eπιτελους 1000++ cb points Καλύτερα ενεργοποίησέ τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ο George για κάποιο λόγο έχει σχετικά μικρά σκορ για τις συχνότητες που τρέχει... Ο Shero τα πάει κάπως καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Σχεδόν ίδιο setup έχουμε, να βρούμε τι φταίει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Να το βρουμε γιατι στεναχωριεμαι που με τα ιδια ghz εχω πιο κατω αποδοση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 για παμε και μερικα σε 3d !! 5820κ @ 4.5 οι καρτουλες 1180/1550 drivers 16.3 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ωραια Bench παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Sheogorath, Multi κάντε βρε σεις περισσότερα benchs με τα συστήματά σας να δούμε πως ανταποκρίνονται. VR κτλ Το ίδιο ισχύει και για τους FX-άδες. Τουλάχιστον για εμένα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτά τα συστήματα Όλο i7 benchs βλέπουμε Προσεχώς [όταν με το καλό παραλάβω την νέα μητρική & 7970 (το πιο πιθανό) ], θα γεμίσω τον τόπο με fx8300-ιές Επειδή το ζητήσατε Δεν ήθελα να σας τρομοκρατήσω με τα νούμερα! Ο fx 6300 @ 4.4 και η r9 380 stock! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πάντως έριξα μια ματιά στο newegg στα comments διάφορων asus rog, πχ maximus vii formula, rampage v extreme, τίγκα στα ελαττωματικά κομμάτια, 3 αστεράκια έχουν αυτές οι mobo που αναφέρω, μόνο και μόνο εξαιτίας των doa που τυχαίνουν. Είναι άραγε λάθος της asus, έχει μήπως ρίξει την ποιότητα και στην high end αγορά, ή συμβαίνουν αστοχίες υλικού στο εργοστάσιο ; Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω, πανάκριβες μητρικές σαν και αυτές, τίγκα στα features, υπερσύγχρονες, με τέτοιου είδους ελαττώματα, να χαλάνε πολύ γρήγορα. Απορία το έχω πραγματικά και βλέπω πως για τόσο high end αγορά, αν κάποιος πραγματικά διαθέτει τόσα χρήματα για μητρική δεν υπάρχει λόγος να στραφεί προς asus μεριά, μόνο και μόνο για τα doa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πάντως έριξα μια ματιά στο newegg στα comments διάφορων asus rog, πχ maximus vii formula, rampage v extreme, τίγκα στα ελαττωματικά κομμάτια, 3 αστεράκια έχουν αυτές οι mobo που αναφέρω, μόνο και μόνο εξαιτίας των doa που τυχαίνουν. Είναι άραγε λάθος της asus, έχει μήπως ρίξει την ποιότητα και στην high end αγορά, ή συμβαίνουν αστοχίες υλικού στο εργοστάσιο ; Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω, πανάκριβες μητρικές σαν και αυτές, τίγκα στα features, υπερσύγχρονες, με τέτοιου είδους ελαττώματα, να χαλάνε πολύ γρήγορα. Απορία το έχω πραγματικά και βλέπω πως για τόσο high end αγορά, αν κάποιος πραγματικά διαθέτει τόσα χρήματα για μητρική δεν υπάρχει λόγος να στραφεί προς asus μεριά, μόνο και μόνο για τα doa. Η sabertooth για fx πάντως δίνει την μεγαλύτερη εγγύηση σε διάρκεια και υπολείπεται λίγο σε σχέση με formula z. Τώρα για τα doa δεν ξέρω τα ποσοστά της αλλά συμφωνώ μαζί για την formula z και εγώ έχω διαβάσει πολλά doa και στο ebay το 90% είναι manufacturer refurbished.. Sheogorath, Multi κάντε βρε σεις περισσότερα benchs με τα συστήματά σας να δούμε πως ανταποκρίνονται. VR κτλ Το ίδιο ισχύει και για τους FX-άδες. Τουλάχιστον για εμένα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτά τα συστήματα Όλο i7 benchs βλέπουμε Προσεχώς [όταν με το καλό παραλάβω την νέα μητρική & 7970 (το πιο πιθανό) ], θα γεμίσω τον τόπο με fx8300-ιές εγώ πάντως πάτος στο vr, έτσι όπως το κατέβασα το ξήλωσα... :-( 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ναι αλλά το θέμα είναι πως συμβαίνει κυρίως στις rog, στις άλλες σειρές της asus πχ sabertooth συμβαίνει πολύ λιγότερο, τι να πω δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Οι sabertooth για τα χρήματα που ζητάνε είναι πολύ φτωχές. Ούτε τζιτζιλόνια λαμπιόνια killer lan, superdupersoundFX κλπ που βρίσκεις σε m/b φτηνότερα από sabertooth. Το βρίσκω λογικό όσο λιγότερο σύνθετο είναι ένα προϊον να έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να λειτουργήσει απρόσκοπτα. Έχει πάνω τα βασικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε chipset και ελπίζω ότι όλα τα άλλα πάνε σε ποιότητα κατασκευής και υλικά. Θυμάμαι συνέντευξη τεχνικού της asus, που περιέγραφε ότι όλες οι sabertooth περνάνε ένα πολύ σκληρό τεστ αντοχής και μετά δουλεύουν για μια βδομάδα σε full load και μόνο όσα κομμάτια αντέξουν βγαίνουν στην αγορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 βασικα με εκνευριζει στις sabertooth που δεν βαζουν μια οθονουλα που σε αρκετες περιπτωσεις σε διευκολυνει με τα error codes να βρεις τι δεν παει καλα στο συστημα σου.2 διακοπτακια ειναι και μια οθονουλα βαλτε τα να γινει πιο ελκυστικη η μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Όντως είναι καλές , την δικιά μου την έχω ξεσκίσει 6 χρόνια στο oc και ζει ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Έχει κρύο έξω... άνοιξα μπαλκονόπορτες έβαλα φούτερ και ξεκίνησα τσίτες!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα