Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 κατεβασε απτην microsoft τα directx runtime august 2008 και october 2008.. γιατί όχι november? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μια χαρά άπλωσα την Collaboratory με την μπατονέτα που είχε μέσα το κουτί της, και δεν έχω μπάρμπα στην κορώνη (αν και δεν το έπιασα αυτό που είπες), απλά θέλει λίγο παραπάνω προσοχή, αν την απλώσεις σωστα κάνει θαύματα.. Εννοείται ότι πάντα μιλάμε με κλειστά τα EIST speedstep C1 κλπ, άλλωστε, σε υψηλό o/c δεν προκαλούν τίποτα άλλο παρα μόνο προβλήματα σταθερότητας τις περισσότερες φορές.. Όντως οι i7 είναι πιο ζεστοί, αλλά 50-55 βαθμούς (χωρίς το NB πάνω στην big water απότι κατάλαβα) kai 60 με το NB μαζί σε idle για νερό, όχι δεν είναι φυσιολογικές...Έπειτα σ'αυτό που λέει ο stm00192 έχει δίκιο, τα ρεύματα είναι αυτά που επηρεάζουν τις θερμοκρασίες περισσότερο και όχι ο χρονισμός...Έχει τα ίδια ρεύματα με σένα, και είναι καλύτερα σε θερμοκρασίες από σένα, οπότε βγάλε συμπέρασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 καλο ειναι και το big water το θεμα ειναι και ποια σειρα εχει και τι cooler, radς εχει και σε ποια θεση πολλα παιζουν ρολο ,για αρχη ειναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) οσο κοιταω σε φορουμ στο ιντερνετ μου φαινονται εντελως νορμαλ οι θερμοκρασιες.. θεωρητικα ειναι πιο πραγματικες οι τιμες και πιο καλοι οι αισθητηρες που εχουν οι ι7. cpu temp δινει 40 και οι core 48-50 ο καθενας..ακομα ναι μεν ειναι idle αλλα σε full ταχυτητα με κλειστα τα speedstep c1 c-state οχι να ανεβοκατεβαινει και τρεχει παντα στα 4200.. ενω αμα βαλεις speedstep και λοιπα σε idle μπορει να ειναι και 1800 και τα βολτ στα 1.2. ετσι και μενα στα 2.93 πιανει 29.5 βαθμους με 27 θερμοκρασια δωματιου. καποιος με 920 η 940 ας κλεισει αυτα ας τον βαλει στα 4 και ας τρεξει κανα εβερεστ stability να δουμε τι κανει η αεροψυξη.. τεσπα δεν νομιζω οτι θερμοκρασιες κοντα στους 50 για τετοιες ταχυτητες ειναι υπερβολικα υψηλες.. και θα μαθουμε μελλοντικα τι παθαινει καθως ετσι κι αλλιως και το qpi voltage ειναι στα κοκκινα 1,60 αντι για 1,45 που λεει μαξ η ιντελ.. την τεταρτη μπορει να βαλω και την μαμισια ιντελ ψυχτρα να δουμε τι πιανει.. οι ι7 ειναι αλλη φαση σε θερμοκρασιες παντως μην το ξεχναμε..και δεν νομιζω να φτανει 4.2 ανετα με αερα για 24/7 γιατι ναι μεν ειναι 50 βαθμοι αλλα δεν παει πολυ παραπανω.. επαιζα τομ clancy hawks 2 ωρες και πανω απο 55 δεν πηγε ποτε.. και με 200 fps για πλακα σε dx9 γιατι χαλανε τους dx10 αυτα που βαζει το 3dmark06 υποπτευομαι.. το qpi/vtt volt τροφοδοτει τoν memory controller του cpu κ την L3 cache(uncore)!αν τωρα καποιος δωσει πολλα volt στο qpi/vtt το πιο πιθανο ειναι να γινει degrade στον memory controller:-( Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2009 από unstable_hero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 εμενα η coolaboratory δεν ειχε τιποτα.. σκετη την συριγγα μου δωσαν στο πλαισιο.. παντως δεν ειναι στο τοπ 3 και απλωνεται και δυσκολα.. εχουν βγει και αυτοκολητα αλλα δεν ακουσα και καλα λογια.. τεσπα σημερα παιζει 40-45 στα windows χωρις κανα ιδιαιτερο load.. αν γινει ψητος εγινε ετσι κι αλλιως μολις βγει ο 975 θα τον αλλαξω.. 1.42 βολτ δινει απο μονο του στο auto ισως ειναι πολλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 το qpi/vtt volt τροφοδοτει τoν memory controller του cpu κ την L3 cache(uncore)!αν τωρα καποιος δωσει πολλα volt στο qpi/vtt το πιο πιθανο ειναι να γινει degrade στον memory controller:-( Υπερβάλεις. Σε retail ( C0/C1 revision ) δεν έχει υπάρχουνε ενδείξεις ούτε χρήστες που έχουνε degradation ακόμα και με 1.8V QPI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Υπερβάλεις.Σε retail ( C0/C1 revision ) δεν έχει υπάρχουνε ενδείξεις ούτε χρήστες που έχουνε degradation ακόμα και με 1.8V QPI. 1.8v?μηπως κ 2.00v?εισαι σιγουρος bill?γιατι ο saaya που εκανε πειραματα δεν αναφαιρει καν τοσο ψηλα vtt... για ln2 cooling κ bench το συστηνεις η για air/water 24/7? γιατι σε ενα φιλαρακι απο το στρατο που αφησε 1.70 για ενα δυο μηνες το εριξε μολις αρχισε να βλεπει errors στα ιδια mhz!εξαρταται κ απο το κομματι βεβαια... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=207972 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2009 από unstable_hero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ρε παιδια ειδα πως αρκετοι λετε πως με xp εχετε καλυτερα score απο οτι με vista.....ε λοιπον σε εμενα συμβαινει το αντιθετο:p Το συστηαμ της υπογραφης μου παντα... με xp x32 ----> 7800points με vista x64 -----> 9000points σε 3dmark06 ξερω πολυ χαμηλο αλλα τι να κανεις με 3:5 :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) παντως στο δικο μου συστημα με την rampage ii αμα δεν δωσεις volt στο QPI επιδοσεις στις μνημες δεν βλεπεις. και το uncore clock δεν ανεβαινει με τιποτα.. 1.60 αντι για 1.45 δεν ειναι και τοσο πολυ.. και τελικα τα βολτ παιζουν μεγαλο ρολο στην θερμοκρασια του επεξεργαστη.. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2009 από swiftech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 και τελικα τα βολτ παιζουν μεγαλο ρολο στην θερμοκρασια του επεξεργαστη..εδώ και κάτι χρονια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 εδώ και κάτι χρονια.... δεν νομιζω να εννοει μονο το vcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Τα δικα μου σκορ τι λενε;Καλα ειναι; q6600@oc 3.2ghz(soon 3.6) ram:crucial ballistix 800 timings: 4.4.4.12(Οι 1066αρες ειναι αλλα ηθελα να τις παω 1:1) gpu:Μαπα ειναι.Μια ταπεινη 3850 To 3dmark το ετρεξα στα 1280χ1024,χωρις φιλτρα. Θελω να τρεξω και το 3d mark06 αλλα δεν μπορω...εβαλα και το patch 1.1.0 και παλι δεν ανοιγει,κολλαει στην αρχη που σκαναρει το συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grhgorhs1976 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 καλημερα το συστημα μου ειναι Vista ultimate 64,core 2 duo E7200 2,53,asus P5Q,4X1G 1033 RAM CRUCIAL,ATI RODEON 4870 GPU CLOCK 810 MEMORY CLOCK 1100,HARD DISK 2X500 SEGATE BARRACUDA,LCD LG L227WT FLATRON,Kαι στο 3DMARK VANTAGE μου βγαζει PCMarkSuite 4262 και Gaming Suite 4672 καλα ειναι τωρα αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 κανενα σκορακι με i7 θα δουμε? κανενας πια με 965 δεν θελει να ποσταρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grhgorhs1976 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλησπερα μια και ειμαι καινουργιος στο αθλημα θα ηθελα να μου πειτε πως τα βλεπετε τα πραγματα καλα ειναι? να ανεβασω και αλλο?Ευχαριστω για την οποια βοηθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα